- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
Bugün mat videolarına baktım antrenmanlarla mat son gündeyim az kaldı
ne güzel konu olmuş bende yazayım
Ben pek evden dışarı çıkmam, odamı çok severim bütün gün odamda olurum, uzak bir yere gideceğim zaman dönemeyeceğim hissine kapılırım( Geçen yıl bir ay evden çıkmayarak kendi rekorumu kırdım
)
Dışarı çıkarken 10 kez çantama bakarım bir şey unuttum mu diye :44: Almam gereken şeyleri telefona kaydederim çıkmadan tekrar bakarım aldım mı diye(öss sınavında kalem kutumu evde unutmuştum ondan olabilir )
Her yere geç giderim ( koca otobüsün otogardan çıkıp yolda beni beklemesi , sınava geç gidip müdürden imzalı kağıt almam gibi :18: 1,2 dk daha geç gitseydim sınava giremeyip sınıfta kalacaktım)
Bu yüzden saatim hep öndedir.
Bende domestos manyağıyımbanyoyu ve mutfağı sürekli onla silerim(Annem ne yapıyorsun içiyor musun der
)
Sürekli ellerim kirli hissine kapılır elimi yıkarım.
Bende çok sulu gözlüyüm reklamlarda bile ağlarım
Yatmadan önce yatağın altından dolabın içene bakarım biri var mı diyeönceden daha kötüydüm dışarıdan eve geldiğimde bütün evi arardım
Birde herkes hapşırmama çok güler art arda 8 ,10 kez hapşırırım :2:
sucum ben de eve girdiğimde eğer evde annemler yoksa evin her yerini gezerim
bi de gece asla gece lambası olmadan yatamam, hatta bazen masa lambasını yakarım
bende de telefonu düşürdüm mü takıntısı var, mesela evden çıkarken bakarım bi kere, arabaya binince gene bakarım, cafeye otururken, cafeden kalkarken, apt a girdiğimde.. hep hala yanımda mı diye bakarım. hatta bi kere telefon elimde ben telefon aramıştım nerde diye. duyan da milyarlık telefonum var sanır