• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba arkadaşlar
bugün özel günümdeyim
ve şuan ölüyorum resmen ağrıdan
ama sırf size söz verdim diye
biraz kitap okudum biraz da coğrafya çözdüm 30 kadar...

kızlar neden soruma cevap vermedinizki iki gün oldu :(
ben sosyal bilgiler mezunuyum alana hiç başlamadım çok mu geç kaldı ki
alana çalışan arkadaşlar nasıl gidiyo ?

günaydın kızlar nabersiniz herkese bol çalışmalar

kızlar neden soruma cevap vermedinizki iki gün oldu :(
ben sosyal bilgiler mezunuyum alana hiç başlamadım çok mu geç kaldı ki
alana çalışan arkadaşlar nasıl gidiyo ?

alanını yazmadınki cevap yazalım tubacım bende sosyalciyim hoşgeldin geç kalmadın bende bu ay başladım al eline ygs kitaplarını bi an önce başla hadi

günaydın kızlar :3: dün gittim okula 6 stajer olmuşuz ondan cuma günü toplantı yapılacak günler belirlenecek inşallah 2 kişi oluruz benim için daha rahat olur.bu hafta eğitime tekrar geçeceğim bitirmeye çalışacağım, hazirana kadar konu çalışamam bitirmem lazım :10: herkese kolay gelsin

günaydın kızlar nabersiniz herkese bol çalışmalar

alanını yazmadınki cevap yazalım tubacım bende sosyalciyim hoşgeldin geç kalmadın bende bu ay başladım al eline ygs kitaplarını bi an önce başla hadi

ben data alan bilgisi kitabından çalışıcam tavsiye ederim güzel kitap

slm kızlar bugün gny-gnk ve eğitim denemesi çözdüm tarih hariç diğreleri güzel ama tarihten 7 yanlışım çıktı :5::5: sinir oluyorum bu tarihe yaa
uzman kariyerin tarih öğreten soru bankasını almamıştım onu mu alsam napsam kızlar :26:

canlar slm
okuldan geldim ve hemen derse oturdum
toplamda karışık dersler
180 soru çözdüm
şöyle bir saat de mat. bakarsam ohh süperim

NİLKONCUM bugünden itibaren alan çalışmaya başlıcam..herkese kolay gelsin :)

sabahtan beri öğrenme psikolojisine çalışıyorum sıkıldım :56:kalktım revani yaptım (:26:nereden aklıma geldiyse) dondurma aldık geldik şimdi (revaniyle güzel oluyor:1: ) Neyse açarım spor videolarımı eritirim:17: ama önce ders ,öğrenmeye devam :10: kolay gelsin kızlar :3:

nabersiniz fıstıklar ben geldim :3: bugün eşimde evde olunca yorgunluk ve hızla geçti zamanım sabah test çözdüm öglen mat çalıştım hocam gelecek diye yemekti vs derken akşam oldu akşam matematik dersimi aldım şimdi eşim halı sahaya gitti tabi ben derse devam bazen temmuz olsa da bitse şu ders çalışma işi diye dua ediyporum çok sıkıldım ya dur yok durak yok ha bire didin dur :ssz::31::ssz:

nilim inşallah bu yıl atanip kpss için son didinisimiz olur
ben de 60 ölçme 55 oyt sorusu çözdüm
alan çalışmaya başlayacağım

nilim inşallah bu yıl atanip kpss için son didinisimiz olur
ben de 60 ölçme 55 oyt sorusu çözdüm
alan çalışmaya başlayacağım

inşaallah canım benim ya dua edelim nolur birbirimiz için:25: elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bakalım eşim artık vakit kaybı olmasın sana diye yemek bulaşık ütü işine bile girdi iki gündür o yapıyo herşeyi bu yılda kazanamazsam kimsenin yüzüne bakamam :50:

bende çoook sıkıldım ders çalışmaktan nil haziranda 2 okul haziran 14 staj bitecek temmuz 7 de kpss dayan diyorum, Allah'ım hepimize sabır versin .
Az önce salona gittim 2 dk dizi baktım başladım ağlamaya, reklamlarda ağlıyorum dün survivor izlerken bile ağladım:1: ben psikoloji hepten gitmiş:27:

sevgili nil:)facende mesajlara girip diğer yazan yerde mesajımı görebilirisin:)sen beni ekleyebilirsin ben seni ekleyemiyorum halaa:):)

günaydın kızlar :16: bugün erkenciyim açılışı ben yaptım :32::32:moralimizi yüksek tutalım kızlar olumlu düşünelim ki olumlu sonuçlansin pozitif düşünce diye birşey var diyorlar :34:
bugün deneme çözmeden direkt soru çözmeye başlıcam kızlar
şimdiden kolay gelsin hepimize
:54:

günaydın kızlar günaydın nurtuba

sevgili nil:)facende mesajlara girip diğer yazan yerde mesajımı görebilirisin:)sen beni ekleyebilirsin ben seni ekleyemiyorum halaa:):)

canım ne msj var ne de başka bişey ya sinir oldum ben ayarları kontrol edicem sana zahmet tekrar yollarmısın :31:

Back
X