• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

inşaallah canım benim ya dua edelim nolur birbirimiz için:25: elimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bakalım eşim artık vakit kaybı olmasın sana diye yemek bulaşık ütü işine bile girdi iki gündür o yapıyo herşeyi bu yılda kazanamazsam kimsenin yüzüne bakamam :50:

nilos neden öyle diyorsun
herseyin hayirlisi oksun be arkadasi.
napalim elimizden geleni yaptik biz
seneye çocuk yapcaz unuttunmu :)
dün mat. calistim 8.gunu yarim yaptim
şimdi okulda tamamlicam

günaydın kızlar:3:ben neden erken kalkamıyorum ya uyanıyorum ama kalmıyorum :50: neyse eğitimi bugün bitirmeye çalışacağım

günaydııın hatunlar :) erken kalkayım dedim 9 da kalktı kahvaltıydı falan derken bu saat oldu :) hemen ders çalışmaya koşuyorum :) sizede kolay gelsin canlar :3:

günaydın kızlar:3:ben neden erken kalkamıyorum ya uyanıyorum ama kalmıyorum :50: neyse eğitimi bugün bitirmeye çalışacağım

bendede böyle bi problem var en erken dokuzda kalkabilyorum artık mecburuz erken kalkmaya suc'um :34:

bendede böyle bi problem var en erken dokuzda kalkabilyorum artık mecburuz erken kalkmaya suc'um :34:

bu hafta eğitimi bitirmem için erken kalkmam lazım 7 de uyanıyorum ama kalkamıyorum bende en erken 9 kalkıyorum :50:ne yapacağız ki

kızlar en iyisi en erken uyanan diğerlerine çağrı yapsın telefondan uyandırana kadar :1::1:

ben rapor verim sonrada çıkım dedim.
pek bişi yapmadım ama sadece tarihi baştan bi tekrar yaptım ..
ve öğleden sonra nişanlımın yanına uçuyorummm :98:
:118:

1 hafta sonra dönerim artık aranıza.
hepinize kolay gelsin, görüşmek üzere :80:

ant. mat. 8.gun yarimdi onu bitirdim
üste bide 9.gunu bile bitirdim
bugün derslerim hafifdi okulda
çocuklar kitap okudu ben ders çalıştım
şimdi de sinav oluyorlar
telden biraz tarih calisayim eve gidince soru cozerim
yine inşallah.

bu hafta eğitimi bitirmem için erken kalkmam lazım 7 de uyanıyorum ama kalkamıyorum bende en erken 9 kalkıyorum :50:ne yapacağız ki

erken yatın kızlar çalışamasanız bile 7 de kalkın bi süre sonra alışıyorsunuz anladınızmı beni tuba ve su isimli uykucu böcükler :27:
ant. mat. 8.gun yarimdi onu bitirdim
üste bide 9.gunu bile bitirdim
bugün derslerim hafifdi okulda
çocuklar kitap okudu ben ders çalıştım
şimdi de sinav oluyorlar
telden biraz tarih calisayim eve gidince soru cozerim
yine inşallah.
canım maaşallah sana okulda benden çok çalışmışsın benim günüm yine saçma sapan geçti off offfffffffff:14:

erken yatın kızlar çalışamasanız bile 7 de kalkın bi süre sonra alışıyorsunuz anladınızmı beni tuba ve su isimli uykucu böcükler :27:

canım maaşallah sana okulda benden çok çalışmışsın benim günüm yine saçma sapan geçti off offfffffffff:14:

doğru diyosun canım ya alıştırmak gerek bünyeyi :3:

öğrenmede bitti şükür:46::46: toplantı yarına alınmış günlük plan hazırlayacağım:50:

günaydın kızlar yine cafe açma görevi bana düştü :20:
sabah 7 buçukta kalktım gelişim ve rehberlikten soru çözdüm :21:

günaydın Nilim, günaydın kızlar :3::3: sabah uykum açılsın diye kalkar kalkmaz banyoya girdim sonrasında saç kurula odayı toparla derken bu saat olmuş :17::17:hemen dersin başına geçiyorum canlar :10: bugün hepimiz için verimli bir gün olur inşallah

slm kızlar :3: bugün erken kalktım ben( demek ki erken kalkabiliyormuşum :1: ) hastaneye gitmek için, iki gündür bileğimdeki damarlarda şişince gitmek zorunda kaldım.Bilek fıtığı olmuşum :37: hemen amaleyat demiyorum dedi :53: bileklik verdi kremler falan 3 hafta takacakmışım, zorlamayacakmışım ... Peki ben ne yaptım eve geldim hemen çıkardım elimi yüzümü yıkadım hazır çıkarmışken dişimi fırçaladım lavaboları temizledim:22: tam dayaklığım evde sürekli çıkarırım ki neyse kremimi sürüp bilekliği takarım ,toplantı var okula gideceğim. Şans dileyin iki kişi olayım kızlar :16: öptüm :54: gelince hemen derse geçmem lazım:10:

bilek fıtığımı :53: o da ne ki :40: bu kpss beyin fıtığı bile yapar anacım bizde dikkat edelim kendimize :9:
geçmiş olsun su kendine dikkat et 3 hafta bence sonra daha kötü şeyler olmasın hiç bişey saglıgından ve senden değerli olamaz emin ol :57:

Son düzenleme:
slm kızlar :3: bugün erken kalktım ben( demek ki erken kalkabiliyormuşum :1: ) hastaneye gitmek için, iki gündür bileğimdeki damarlarda şişince gitmek zorunda kaldım.Bilek fıtığı olmuşum :37: hemen amaleyat demiyorum dedi :53: bileklik verdi kremler falan 3 hafta takacakmışım, zorlamayacakmışım ... Peki ben ne yaptım eve geldim hemen çıkardım elimi yüzümü yıkadım hazır çıkarmışken dişimi fırçaladım lavaboları temizledim:22: tam dayaklığım evde sürekli çıkarırım ki neyse kremimi sürüp bilekliği takarım ,toplantı var okula gideceğim. Şans dileyin iki kişi olayım kızlar :16: öptüm :54: gelince hemen derse geçmem lazım:10:

çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine ve doktorun dediklerini yap :3:

teşekkür ederim kızlar :16: toplantıdan geldim 2 kişi olduk baya bi işler yapacağız inşallah her şey güzel olur.

Dışarıda kpss yi konuşurken okulun müdürü geldi dereceye girmiş konuştu baya bi gaza geldim. Zamanımız yok dedi arkadaş çalışmamış hiç 'şurada 3 ay kaldı uykunuzdan feda edin saati kurun 6.30 iki saat çalışın ' dedi. Artık erken kalkıyorum :4:

bilek fıtığımı :53: o da ne ki :40: bu kpss beyin fıtığı bile yapar anacım bizde dikkat edelim kendimize :9:
geçmiş olsun su kendine dikkat et 3 hafta bence sonra daha kötü şeyler olmasın hiç bişey saglıgından ve senden değerli olamaz emin ol :57:

halk arasında bilek fıtığı deniyormuş canım :27: soruyorlar ne oldu diye kpss ye verdim bu kolumu diyorum :1: ben kaçar eğitimden bir ders seçip ona geçeceğim :10::10:

meraba kızlarrrr nörüyonuz :4: bende çalıştım çalıştım sonra attım kendimi sokağa bi yürüyüş yapayım çarşıya dogru dedim 2 buçuk saat boyunca yürümüşüm tabi kendimede ödül olarak alışveriş yaptım :27: birazdan başlıcam gr

Back
X