Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün oğlum babannnedeydi düşmüş alnı çok Fena. oturdum ağladım ne atandım nede doğru düzgün bakabiliyorum çocuğuma her şey eksik biraz...hiç bir şeyin hakkını veremedim... Çok kızıyorum kendime
Sedefcim ne desem bilemiyorum senide üzmek istemezdim. Bazen oluyor işte insanız doluyoruz. Allah'a hep şükrediyorum sağlığımız, gücümüz var mücadele ediyoruz ama bu öyle bişey ki sanki psikolojik bir savaş. Evlenmeden önce benimde sorunluydu ailem çok zor şartlarda okudum. Ama okudum işte sonu gelmiyor.Şimdi iyiyiz eşimle çok şükür karışanımız yok.
Nur Tuba teşekkür ederim iyi şuan alnı biraz derin yırtılmış( evet benlede düşüyor sürekli ama yine de üzülüyor insan içim gidiyor yüzüne baktıkça...
Teşekkür ederim sedefcim bazı şeyleri hatırlamak gerekiyor arada, bazen insan sadece kendi derdi var zannediyor. Hatırlattığın için, samimiyetin için tekrar teşekkür ederim. Oğluşum öpücüğünü aldı koynumda mışıl mışıl uyudu. Yaralı kuzum benim o teyzoşu
piraye? Memurlar.net ten mi canım? Ben turkcecianne. Eğer sensen cok mutlu olurum.Tel. Den yazıyorum arkadaşlar zor oluyor az öz yazmaya çalışıyorum idare edin