• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Bugün oğlum babannnedeydi düşmüş alnı çok Fena. oturdum ağladım ne atandım nede doğru düzgün bakabiliyorum çocuğuma her şey eksik biraz...hiç bir şeyin hakkını veremedim... Çok kızıyorum kendime

Bugün oğlum babannnedeydi düşmüş alnı çok Fena. oturdum ağladım ne atandım nede doğru düzgün bakabiliyorum çocuğuma her şey eksik biraz...hiç bir şeyin hakkını veremedim... Çok kızıyorum kendime

canım geçmiş olsun ciddi birşey yoktur inşallah...çocuk ışte canım biranlik olan birşey senin yanında da olabilirdi aynı durum kendini böyle düşünerek olumsuz etkileme henüz sınava girmedik kesinleşmiş birşey de yok canım
evet çok bunaldık ama surda kaldı 2 buçuk ay herkesin en com gayret ettiği dönemde kendini üzme motivasyonunu yüksek tut bu günler de geçip gidecek

pirayecim hepimiz bu süreçte aksilikler yaşıyoruz bazen ben de diyorum keşke şu şöyle olmasaydı, ama bazı gerçekler var ve en iyisi onları olduğu gibi kabul edip, çözüm önerileri düşünmek. ve çözümümüz de şu an sadece ders çalışmaktan geçiyor, elimizden başka gelen bişey yok.
bak canım bişey anlatıcam. zaten burdan sakladığım bişey yok, o yüzden paylaşmak istiyorum.
üvey babamla yaşıyorum bilenler bilir. öz babam dersen 2 yaşından beri yüzünü görmediğim, sesini duymadığım bi yabancıdan ibaret
arada kan bağı olmayınca olmuyo bu bi gerçek. çok sıkıntılar çektim çekiyorum.. üvey babamın annemi defalarca eski karısıyla aldatması mı, üvey abimin babamın kanına girmesi mi, babamın bizle durup dururken konuşmaması mı, annemle beni her an evden atabilir mesajları vermesi mi, neler neler... evde hiç mi hiç huzurum olmadı, hala daha da yok. delirmekten korkuyorum şükür ki sağlığım yerimde. zaten sigortam da yok Allah korusun neyse
en son geçen hafta, babam gene kötü davranıyodu annemle bana, noldu dedik, grip oldum üstüme gelmeyin dedi. tamam dedik, annem ilgilendi ıhlamuru vs. ben ilaç aldım ona verdim, ilgi üst düzeyde ama adam bizimle konuşmuyo. grip de bahane adım gibi eminim, tam da vize haftamdaydım. sabahın köründe sınavım var uykumu almam lazım. adam senelerdir gece 12 den sonra evin içinde gezinir, offlar puflar bişey demeyiz, annem ''sedefin sınavı var, uyuyamıyosan tv izle, gezinme evde ya da kendini kötü hissediyosan hastaneye gidelim'' falan dedi, bu benim evim kendi evimde gezinmek de mi yasak falan söylendi, boğuluyorum daralıyorum dedi, saat sabahın 3 ü ben kalktım bi baktım giyinmiş kapıyı çarptı gitti evden. sabaha karşı geldi. zaten hiç yapmadığı şey değil, içinde vicdan yok, onu geç Allah inancı yok. annem de ''hepimizin içine bazen daralmalar gelir ama dua ederiz huzur buluruz'' dedi. babamın ne cevap verdiğini söylemicem bile burda. onun yerine dua ettim ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama, başına gelcek vardı hiç inancı yok çünkü. 1 haftadır sebepsiz yere konuşmadı benle ve ben vize haftamdaydım, derslerimi vermem lazım çünkü bu yıl mezun oluyorum, dün son sınavım geçti, bugün sabah günaydın kızım dedi, meğer anneme çıkışmış, sedef artık ayaklarının üzerinde durcak bırakıp gitceksiniz beni dimi demiş, kendi de biliyo kötü davrandığını, korkuyo içten içe. annem ev hanımı güvencesi yok, bugüne kadar hep buna güvendi. zaten kpss ile ne zaman kötü bi haber duysun hemen bana yetiştirir. adamın Allah korkusu yok ki. geçen yıl da ekmeğe ayağıyla vurdu, annem yapma etme çarpılcan derken saçmalama diyodu, ertesi gün inşaatın asansör boşluğuna düşmüş, gece vakti olduğu için ve o anlarda baygın olduğu için tam 6 saat sonra onu bulduk ve 2 ay hastanede yattık.
neyse çok uzattım, demem o ki, hepimizin sıkıntıları var. sabahlara kadar ağladığımı bilirim. ama bak sen de diyosun bu son artık, ve her yeni son bi başlangıç demektir. ben yaklaşık 19 yıldır çekiyorum ve artık haftalar kaldı kurtulmama diye seviniyorum. öyle ya da böyle bu sınavı kazansak da kazanamasak da bu zorlu süreçten kurtuluyoruz. ben mesela en büyük engelim okulum bitiyo ve bu evle bağım kalmıyo artık çalışabilirim ve büyük konuşmak da istemiyorum ama bu eve bi daha gelmek istemiyorum. sen mesela kpss olmasa da başka bi işte yolunu bulursun, yavrucuğun yanında olur. belki de senin için hayırlısı odur. kendine de sakın kızma
şimdi zorlukları elinin tersiyle it, dua et rahatla ve testini çöz. çok az kaldı.. her şey geçicek, düzenini bulucak :34:

Son düzenleme:
Sedefcim ne desem bilemiyorum senide üzmek istemezdim. Bazen oluyor işte insanız doluyoruz. Allah'a hep şükrediyorum sağlığımız, gücümüz var mücadele ediyoruz ama bu öyle bişey ki sanki psikolojik bir savaş. Evlenmeden önce benimde sorunluydu ailem çok zor şartlarda okudum. Ama okudum işte sonu gelmiyor.Şimdi iyiyiz eşimle çok şükür karışanımız yok.

Nur Tuba teşekkür ederim iyi şuan alnı biraz derin yırtılmış:(( evet benlede düşüyor sürekli ama yine de üzülüyor insan içim gidiyor yüzüne baktıkça...

Sedefcim ne desem bilemiyorum senide üzmek istemezdim. Bazen oluyor işte insanız doluyoruz. Allah'a hep şükrediyorum sağlığımız, gücümüz var mücadele ediyoruz ama bu öyle bişey ki sanki psikolojik bir savaş. Evlenmeden önce benimde sorunluydu ailem çok zor şartlarda okudum. Ama okudum işte sonu gelmiyor.Şimdi iyiyiz eşimle çok şükür karışanımız yok.

Nur Tuba teşekkür ederim iyi şuan alnı biraz derin yırtılmış:(( evet benlede düşüyor sürekli ama yine de üzülüyor insan içim gidiyor yüzüne baktıkça...

yok pirayecim ne üzmesi, ben sadece yalnız olmadığını hisset diye içimi açtım sana.. evet hepimiz yeri geliyo o psikolojik savaşın içinde oluyoruz. zaman zaman da olucaz. hayat bu iyisiyle kötüsüyle var. hep iyi şeyler olsaydı cennet olurdu burası. ama Allah hep daha iyileriyle karşılaştırsın bizi, daha beterlerinden korusun. öncelikle sağlık. her şeyin başı o. bol bol dua.
meleğine de benden geçmiş olsun öpücüğü :16:

Teşekkür ederim sedefcim bazı şeyleri hatırlamak gerekiyor arada, bazen insan sadece kendi derdi var zannediyor. Hatırlattığın için, samimiyetin için tekrar teşekkür ederim. Oğluşum öpücüğünü aldı koynumda mışıl mışıl uyudu. Yaralı kuzum benim o teyzoşu

Teşekkür ederim sedefcim bazı şeyleri hatırlamak gerekiyor arada, bazen insan sadece kendi derdi var zannediyor. Hatırlattığın için, samimiyetin için tekrar teşekkür ederim. Oğluşum öpücüğünü aldı koynumda mışıl mışıl uyudu. Yaralı kuzum benim o teyzoşu

oyy kıyamamm ben ona hiççç :16: ne demek canım benim sen iyi ol da, geçicek inş hepsi, güzel günler bizi bekliyor, ben buna inanıyorum :31:

kızçeler kişilik gelişiminden test çözüyorum, uykum gelene kadar devam edicem, son sayıyı yazarım size :34:

günaydın kızlar :3: dün çok çalışamadım telafi etmem lazım :10: herkese kolay gelsin :16:

tünaydın kızlar :3:
kahvaltımı yaptım, duşumu aldım, türk kahvemi içtim
şimdi çalışmaya başlıyorum
bugün gelişim soru bankasını bitircem :15:

Merhaba. Dun temzlk cok vakit aldı deneme çözemedm.ama tarih btti.elmdeki soruları btryorum.yaprak testler falan..skldm her yer kitap dolu.vatandaslk tekrarm da bitsin,denemeler dsnda her sey koliye.ben eylül'de ilk başladğmdan beri tek deftere tüm dersleri yazdm.o açıkta dursun,sıkıştkça bakarım. Siz neler yapıyorsunuz?kalan zamanda yani. Bir de netler ne alemde?

Ben en son ihtiyaç zopzoron serisinden eğitim çözdüm.97 net. Yetersiz tabii ama inanın gercekten zor bir seri. Kendini denemek isteyene tavsiye ederim.henüz 80lik deneme almadm.elmde yediiklim 20li ve bu ihtyac zopzoronlar var.mayıs'ta alırm insallah.tavsiye edeceğiniz yayın var mı?

benim canım 1-2 sayfa öncesini okursan bende sana yazmıştım:)) tanıdım hemen, eski bir dost görmüş gibi yüzümde gülümseme...

biz evcek hastayız bir iki gündür planıma uyamıyorum. alanda çok eksiğim var onun telaşı sardı bir yandan bu ay elimde yarım yamalak kalan kitapları bitirip kadıracağım inş. yediiklim, uzmankariyer, ihtiyaç. olduğu kadar artık. son aya deneme kalsın istiyorum. kolay gelsin kızlar. allah zihin açıklığı versin hepimize:))

canlarım iyiki bu gruba katılmışım çok çok huzur buldum :16: bi kaç gündür yazamadım alan kitabıyla boğusuyorum bu ayın sonuna bitacek inşallah hepinizi öpüyorum :3:

gelinim biz arkadaşla pegemin denemesini aldık her hafta dershanede bi gün onu çözücez. yarın başlıcaz, bi soruları göreyim ondan sonra yorumumu yazarım, onun dışında ben ihtiyaca gittiğimden sadece onun denemelerini gördüm. başka deneme görmediğimden yorum yapamıcam
pirayecim geçmiş olsun
tuğbacım :16: her zaman gel

kızlar kişilik gelişiminden 100 soru çözdüm, geriye bi ahlak gelişimi sorularım kaldı :8:

ahlak gelişiminden 66 soru çözdüm ve an itibariyle 7iklim gelişim psikolojisi soru bankam bitmiştir :124:

Back
X