tsunade lisans borcum hala taksitlendirilme de
ona 900 falan faiz gelmiş
ama yüksek lisans borcuma 2.5 milyar faiz gelmiş, sıkıntım o zaten
eşim arada dalga geçiyor, arkadaş niye okutmuşlar ki seni, okutmasalarmış ya hiç olmazsa borcun olmazmış diye :)))
allah ondan bin kere razı olsun
eşlerimizin hoşgörüsüne layık olmak adına yüce rabbim sevdiğimiz mesleği yapmamızı nasip etsin inşallah.
herşey çalışmak kendi paranı kazanmak demek değilmiş bazen
bazen sırf mesleğini çok sevdiğin için uğraşmakmış
bazen de işte minnet borcuymuş...
amin canım inş. atanırız, ben de bazen derim eşime beni almadın borç aldın derim
geçen sen formasyon ücretimin yarısını ailem yarısını eşim karşıladı, ama şehir dışına gidiyordum git gel baya masraf oluyordu haliyle üstelik yeni evlenmiştik ufak tefek borçlarımız da vardı..ama hiçbir şey demedi Rabbim ondan razı olsun. bir de para isteyemem ben, öğrenciyken aileme dahi param bitti para yollayın dememişimdir. eşim de bu huyumu bilir maaş kartının ek kartını bana verdi, sende dursun neye ihtiyacın varsa kullan diye. hiç hesap da sormaz, ne yaptın ne harcadın da demez, e tabi ben de müsrif değilimdir ondan içi rahat heralde
onun için daha fazla para ödetmek istemiyorum ona. kendim yedim o parayı 4yıl, kendim ödeyeyim istiyorum..inşAllah bu sene hepimiz atanırız hayırlısıyla istediğimiz yerlere..