• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tsunade lisans borcum hala taksitlendirilme de
ona 900 falan faiz gelmiş
ama yüksek lisans borcuma 2.5 milyar faiz gelmiş, sıkıntım o zaten
eşim arada dalga geçiyor, arkadaş niye okutmuşlar ki seni, okutmasalarmış ya hiç olmazsa borcun olmazmış diye :)))
allah ondan bin kere razı olsun
eşlerimizin hoşgörüsüne layık olmak adına yüce rabbim sevdiğimiz mesleği yapmamızı nasip etsin inşallah.
herşey çalışmak kendi paranı kazanmak demek değilmiş bazen
bazen sırf mesleğini çok sevdiğin için uğraşmakmış
bazen de işte minnet borcuymuş...

amin canım inş. atanırız, ben de bazen derim eşime beni almadın borç aldın derim :1:
geçen sen formasyon ücretimin yarısını ailem yarısını eşim karşıladı, ama şehir dışına gidiyordum git gel baya masraf oluyordu haliyle üstelik yeni evlenmiştik ufak tefek borçlarımız da vardı..ama hiçbir şey demedi Rabbim ondan razı olsun. bir de para isteyemem ben, öğrenciyken aileme dahi param bitti para yollayın dememişimdir. eşim de bu huyumu bilir maaş kartının ek kartını bana verdi, sende dursun neye ihtiyacın varsa kullan diye. hiç hesap da sormaz, ne yaptın ne harcadın da demez, e tabi ben de müsrif değilimdir ondan içi rahat heralde :1: Allah'ım herkese böyle eş nasip etsin hayırlısıyla.
onun için daha fazla para ödetmek istemiyorum ona. kendim yedim o parayı 4yıl, kendim ödeyeyim istiyorum..inşAllah bu sene hepimiz atanırız hayırlısıyla istediğimiz yerlere..

amin canım inş. atanırız, ben de bazen derim eşime beni almadın borç aldın derim :1:
geçen sen formasyon ücretimin yarısını ailem yarısını eşim karşıladı, ama şehir dışına gidiyordum git gel baya masraf oluyordu haliyle üstelik yeni evlenmiştik ufak tefek borçlarımız da vardı..ama hiçbir şey demedi Rabbim ondan razı olsun. bir de para isteyemem ben, öğrenciyken aileme dahi param bitti para yollayın dememişimdir. eşim de bu huyumu bilir maaş kartının ek kartını bana verdi, sende dursun neye ihtiyacın varsa kullan diye. hiç hesap da sormaz, ne yaptın ne harcadın da demez, e tabi ben de müsrif değilimdir ondan içi rahat heralde :1: Allah'ım herkese böyle eş nasip etsin hayırlısıyla.
onun için daha fazla para ödetmek istemiyorum ona. kendim yedim o parayı 4yıl, kendim ödeyeyim istiyorum..inşAllah bu sene hepimiz atanırız hayırlısıyla istediğimiz yerlere..

çok güzel yazmışsın arkadaşım
benimde yüksek lisans dediğim formasyondu işte, onu alırken kullandım
ailemin durumu olsa ödeyecekler onlarda farkında, asla kaçmazlar
babamın zaten dünya kadar borcu vardı hala da var, adam yurtdışına çalışmaya gitti 6 ay benim düğünümü yaptı
yine imkanı olsa, öder zaten borcumu
ama eşimden de allah razı olsun, hiç öyle başıma kalkmalar kalbimi kırmalar yok çok şükür
o yüzden atanmak farz ya bizim için...

kızlar hadi bugünkü planlarımızı yazalım :68: ben türkçeden 2 bölüm bitircem sanal akademiden dilbilgisindeyim rehberlik ten son konulardayım bi bölümde ondan bitircem kalan vakittede eb yada gkgy den soru çözeyim bitirdiğim derslerden. sonrada alışverişe çıkayım hazır çıkmışkende annemle 5 dk mesafedeyyiz ona ugrayıp yigenim şevoşumu ısırıp geleyim :9::9: haydi rast gele canlarım zihniniz açık olsun inşaallah :27:

canım ben edebiyatçı olduğum için, türkçeye çalışmıyorum , şükürler olsun ki bir de o yok :) ara sıra soru çözüyorum sadece türkçeden...

gelişimin son ünitesini bitireceğim, program geliştirmeye başlayacağım inş..
coğrafyanın son ünitesi olan bölgeler coğrafyasına başlayacağım
anayasa çalışacağım ve matematikten soru çözeceğim inş..

ay çok yoğunmuş bugün programım :) neyse ki yemeğim var, evi süpüreceğim sadece...
şimdi de metabolizmayı hızlandıran çayımı içiyorum, 20dk sonra kahvaltımı yapacağım inş...

neymiş canım o çay
benimkide yavaştırda

canım ebru şallı'nın çayı bu.. bir su bardağı suyu kaynatıyorsun bardağa döküyorsun, içine bir yemek kaşığı elma sirkesi,bir çay kaşığı bal ve 3-4 adet karanfil koyup karıştırıyorsun. dilersen limon da ekleyebilirsin. biraz dinlendir bu çayı 3dk kadar, sonra içiyorsun :1: benim metabolizmam hızlıdır ama daha hızlı olsun istiyorum :1: kilodan çok fazla korkuyorum da, abartılı bi korku benimkisi ama elimde değil..

bir de sabah aç karna içeceksin canım bunu, kahvaltıdan 15-20 dk önce..

tamam canım teşekkürler

100 tane coğrafya çözdüm
tarih okudum, soru çözdüm
yemek yaptım
şimdi eşim geliyor yemek yicez
öğleden sonra tarih çözcem baya
sonra dün yapamadığım tatlıyı yapcaz
becerebilirsem resmini atayım size
pratik bişeye benziyor

tamam canım teşekkürler

100 tane coğrafya çözdüm
tarih okudum, soru çözdüm
yemek yaptım
şimdi eşim geliyor yemek yicez
öğleden sonra tarih çözcem baya
sonra dün yapamadığım tatlıyı yapcaz
becerebilirsem resmini atayım size
pratik bişeye benziyor

:nazar:maaşallah kısa günün karı baya yüksek olmuş sende tebrikler fingercim tarifini bekliyoruz .
ben rehberlikten 3 ssattlik bi cd dinledim rehberlik türleri ile tam kafayı yicekken kendimi dışarı attım annişime ugradım alışveriş yaptım eve geldim şimdi türkçeden cd dinlemem lazım 2 tane yemegim var akşama bi salata pilav yapcam vakit kalırsada soru çözeyim gk gy den gr kızlar

Son düzenleme:
kızlar tarih için soru bankası tavsiyelerim:
fem genelkültür-genelyetenek soru bankası (soluk yeşil-grimsi bir kapağı var-2012 basım ama sorular aynıdır)
uzman kariyer genel kültür soru bankası (bendeki 2012 basım ama aynıdır sorular)
yargı 5555 gk-gy soru bankası (2013)
bu üçünün tarihini peş peşe çözün kızlar inşallah faydası olucak:16:
bunun dışında elimde femin kariyer testi, uzman kariyerin tarih öğreten çözümlü soru bankası var daha bunlara hiç bakmadım ve iremin tarihini birde hakan dedenin balyoz soru bankasını almayı düşünüyorum, konu anlatımlı olarakta yediiklimin soruları var

Son düzenleme:
kızlar birde bir şey danışıcam size, evde misafir oluyor olmasa da televizyonun ve ev ahalisinin sesi benim ders çalışmama engel teşkil ediyor, dikkatimi toplayamıyorum kulak tıkacı almayı düşünüyorum nasıl faydası olur mu kullananınız var mı?geçenlerde aldım eczaneden ama o slikonlu kulak tıkacıydı (esnek)ve hiç bir işe yaramadı, kulaklık şeklinde olanlar var birde sanırım eczanede yoktu onlardan int.ten baktım fiatlarıda pahalı 130lira olanını gördüm, kulağı acıtıyor mu hem sonuçta kulağa bir şey takmakta iyi değil ama gerçekten çok engelliyor ses beni fikirlerinizi bekliyorum:52:

Son düzenleme:
6.10 geçe kalktım kızlar, kocamı işe yolladım, saat6.35 di yatayım dedim; ama sonra vazgeçtim. zira yatınca zor kalkıyorum ve sersem gibi oluyorum...atv deki kahvaltı haberleri eşliğinde gelişim çalıştım, son bir ünitem kaldı bitirmek için. onu da kahvaltıdan sonra çalışacağım inş.. halen mayışıklık var üzerimde ama öğlene kadar çalışıp öğlen biraz şekerleme yapmayı düşünüyorum :)))
en güzeli tssunademm, ben de sabahları cafemizde olucam öğlende şekerleme yapıcam yoksa öğleden sonram hiç verimli olmaz günde 12 saat uyuyan ben içinnn :52:
kızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
başlicaz ödemeye, hem çok mutluyum, hem çok utanıyorum
ben sırf bu yüzden atanmak zorundayım zaten
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama
insan utanıyor gerçekten.
az bir borç değilki, insanlar bu parayla evleniyorlar

o yüzden gazımız eksik olmasın, çalışmaya devam
ahh kıyamam yaa :43: iyi günde kötü günde diyoruz.. kimi lafta der, kimi yürekte.. eşin yürekten diyenlerdenmiş canım
biz de onurla başvurduğumuzda bana burs çıktı, ona öğrenim kredisi çıktı, Allahtan birimizinkini ödicez sadece, ben atandığımda o daha 4. sınıf olucak, ben de diyorum biraz birikim yaparım, daha sonra onurun kredisinin ödemesi geldiğinde rahat bi şekilde öderiz diye düşündüm. gerçi abisininkini ailesi ödedi ama yine de belli olmaz ailelerin işinden :1:
Günaydıııııııııııın, hepinize maşallah:nazar:
Kızımı tekrar karnımın içine almak istiyorum gerçi içerdeykende kurtluydu
ama sessizdi hiç olmazsa, tanıdık doktor var mı kızlarrrr:27:
Şişşttt evliler akıllıca oturun dersinizi çalışın atanmadan çoluk çocuğa karışmayın:53:

Sedefciğim hadi geçmiş olsun darısı ikinci döneme kuzum :54:
Herkese Rabbim zihin açıklığı versin
ahahahh çok güldüm :9: canım ben evlendikten sonra 5 yıl çocuk istemiyorum valla :52:
kızlar tarih için soru bankası tavsiyelerim:
fem genelkültür-genelyetenek soru bankası (soluk yeşil-grimsi bir kapağı var-2012 basım ama sorular aynıdır)
uzman kariyer genel kültür soru bankası (bendeki 2012 basım ama aynıdır sorular)
yargı 5555 gk-gy soru bankası (2013)
bu üçünün tarihini peş peşe çözün kızlar inşallah faydası olucak:16:
bunun dışında elimde femin kariyer testi, uzman kariyerin tarih öğreten çözümlü soru bankası var daha bunlara hiç bakmadım ve iremin tarihini birde hakan dedenin balyoz soru bankasını almayı düşünüyorum, konu anlatımlı olarakta yediiklimin soruları var
kuzum çok sağol ben bunları temin edeyim :31:
kızlar birde bir şey danışıcam size, evde misafir oluyor olmasa da televizyonun ve ev ahalisinin sesi benim ders çalışmama engel teşkil ediyor, dikkatimi toplayamıyorum kulak tıkacı almayı düşünüyorum nasıl faydası olur mu kullananınız var mı?geçenlerde aldım eczaneden ama o slikonlu kulak tıkacıydı (esnek)ve hiç bir işe yaramadı, kulaklık şeklinde olanlar var birde sanırım eczanede yoktu onlardan int.ten baktım fiatlarıda pahalı 130lira olanını gördüm, kulağı acıtıyor mu hem sonuçta kulağa bir şey takmakta iyi değil ama gerçekten çok engelliyor ses beni fikirlerinizi bekliyorum:52:
kuzum onur bana bi tane kulak tıpacı alıcakmış, şu hani ağır sesli işlerde çalışan ustaların tattıkları varmış, onlardan.. eğer bulabilir de alırsa ben bi denerim, memnun kalırsam sana da alırız ben sana kargoyla gönderirim :31:

kızlar sadece 2 sınavım açıklanmadı, diğer hepsinden geçmişimmmm :124::124::124::124:
bugün babamla çarşıda işimiz vardı, teyzeciğim ameliyat oldu ona çiçek falan aldık
şimdi ben hamur işi vs. yapıcam, hastanede çeşit çeşit yer :56:
bu arada tatlının tarifini bekliyorum fingercimmm :52:

sedefcim daha şimdiden aileleri anlamışsın :)))
belli olmuyor onların neye yardım edip etmeyeceği
siz işinizi sağlama alın da.
kendi adıma çok şanslıyım, bi arkadaşım da düğündeki altınlarıyla ödemişti
bunlar hep eşlerimizin iyiliği sayesinde oluyor, allah onlardan razı olsun.
ve bize de bir an önce atanmak nasip olsun.

evet kızlar tahinli rulomun fotosunu koyup, tarifini vereyim
çok basit birşeymiş, ilkkez yapıyorum bende
bimde satılan hazır baklavalık yufka ile yapılıyor.
yufkaların arasına tahin ve biraz yağ gezdirip, 3. kat yufkaya şeker ve ceviz ilave edip
rulo şeklinde sarıyoruz
üzerine hiç birşey sürmeden fırında pişiriyoruz
ve tamamen soğuduktan sonra saklama kabına koyup
dolapta bir ay muhafaza oluyormuş.

ben 800 gr lık yufka almışım, çok fazla geldi
geri kalanı da yine bundan yapmayı düşünüyorum.

$Fotoğraf0040.webp

şuan itibariyle tarih ve coğ.dan 370 soru çözdüm
inş. yarın bu iki dersi de bitiririm artık.

yufkaların arasına tahin ve biraz yağ gezdirip, 3. kat yufkaya şeker ve ceviz ilave edip
rulo şeklinde sarıyoruz

Eki Görüntüle 607961

evet canım uzun ömürlü bir tatlı bu, dolaba koymana gerek yok hatta ağzı kapalı kapta hava almadan dışarda da durabiliyor yani, ama çok çabuk bitiyor ki zaten :1: ellerine emeğine sağlık, çok severim bunu çıtır çıtır; ama işte tahin kalori deposuuu.. bir de benim eşim tatlı sevmiyor ben ise bayılıyorum, evde tatlı yapınca hemen hepsini ben yiyorum. o yüzden misafirden misafire yapıyorum artık caaanım tatlıları :(

saolasın sedefcim biran önce alsın sevdiceğin dene bakalım eğer işe yararsa bende burdan alırım sen yollama hiç kuzum:16:2 tane açıklanmamış ama sen onlardan da geçersinnnnn:34:

sedefonur'cum tebrik ediyorum seni başarılarının devamını diliyorumm şekerimm :124:

kpsshayali, canım en iyisi evdekileri susturmaya bak, tabi hemen herr gün misafiriniz varsa yapamazsın bunu; ama ev halkından rica edebilirsin bence. sürekli kulağında bi tıkacın olması da rahatsız eder hani insanı.. kaynak önerilerin için de çok sağ ol şekerim, dikkate alıcam ben bunları..

bu arada kızlarr, bugün çok çalışacağım dedim ; ama komşum çay demlemiş tatlı falan hazırlık yapmış beni çağırdı gitmeseem ayıp olurdu, hem severim de kendisini, oraya gittim. yani türkçe meali= iyi çalışamadım :43: sadece gelişimi bitirebildim ve soru çözdüm gelişimden o kadarcık :43: eşim gelecek birazdan da onun yemeğini hazırlayacağım. umarım yemekten sonra bilgisayar oyunu ya da fifa oynamak ister, o oynarken ben de ders çalışırım. yok dizi izleyelim derse çalışamam tabiki.. ve sabahın 6 sından beri boşa ayakta durmuş olurum. öğlen oraya gittiğim için uyuyamadım da... :43:

kızlar bende bugün hiç ders çalışmadım evden dışarı çıktığım zaman bütün günüm gidiyor :(
akşam geç yatıp açığı kapatmaya çalışacağım

rulo şeklinde sarıyoruz

Eki Görüntüle 607961

canim ellerine sağlık sık sık yaptığım bir tarif tahinle yapılan herşeyi çok severim zaten :9: :9: :9:

bende ilk müşteri olarak
kahvaltılık gevreğimi yiyerekten
önüme coğrafya testimi açaraktan
artık şu coğrafyadan kurtulmak istiyorummmm :52:

dün akşam kitap okuyamadım
çünkü unutmuşum muhteşem yüzyıl olduğunu
haftada sadece iki dizi izliyorum
diğeri de yalan dünya...

kitabımda şevket süreyya aydemirin tek adam kitabı
arkasından ikinci adamı da okuycam
toplam 6 kitap, ben 2. deyim bakalım hayırlısı.

canım ne yaptın bitirebildin mi coğrafyayı?

kızlar biliyor musunuz eşim 17 milyarlık öğrenim kredilerimi ödemeye karar verdi
başlicaz ödemeye, hem çok mutluyum, hem çok utanıyorum
ben sırf bu yüzden atanmak zorundayım zaten
allaha şükür eşim bu konuda baskı uygulamıyor, öyle olsa atan kendin öde derdi zaten ama
insan utanıyor gerçekten.
az bir borç değilki, insanlar bu parayla evleniyorlar

o yüzden gazımız eksik olmasın, çalışmaya devam

Rabbim atama kolaylığı versin bitanem
merak ettim neden bu kadar fazla faiz falan mı yedi
eğer fazi yediyse 1 kaç yılda bir af çıkıyor
acaba onumu bekleseydiniz?

Back
X