• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

senin baya fazlaymış benim 9 civarı ve ödeyemedin :2: ve eşimde atanalı bi yıl oldu 1 yıl çalışmaylada anca düğün nişan yaptı ikimizin 20 bin kadar borcu var inan benimde birinci amacım sınav stresinden kurtulmak ikincide bu mesele :14:

8 yıllık evliyim
o kadar çok borç odedik ki anlatamam
hala ayaktayız :)
o yüzden sıkma canını borç odenir
Rabbim faize bulaştırmasın
Canım odeme kolaylığı verir İnşallah sende atanır destek olursun :)

kızlar hadi bugünkü planlarımızı yazalım :68: ben türkçeden 2 bölüm bitircem sanal akademiden dilbilgisindeyim rehberlik ten son konulardayım bi bölümde ondan bitircem kalan vakittede eb yada gkgy den soru çözeyim bitirdiğim derslerden. sonrada alışverişe çıkayım hazır çıkmışkende annemle 5 dk mesafedeyyiz ona ugrayıp yigenim şevoşumu ısırıp geleyim :9::9: haydi rast gele canlarım zihniniz açık olsun inşaallah :27:

canım ben tarihten Osmanlı dağılma donemine geldim bide rasyonel sayılardan soru çozdüm
malum konu çalıştığım için soruya pek vakit ayıramıyorum yatmadan eğitimden
her konudan 20 soru çozersem bugünlük yeter. bana..

sedefcim daha şimdiden aileleri anlamışsın :)))
belli olmuyor onların neye yardım edip etmeyeceği
siz işinizi sağlama alın da.
kendi adıma çok şanslıyım, bi arkadaşım da düğündeki altınlarıyla ödemişti
bunlar hep eşlerimizin iyiliği sayesinde oluyor, allah onlardan razı olsun.
ve bize de bir an önce atanmak nasip olsun.

evet kızlar tahinli rulomun fotosunu koyup, tarifini vereyim
çok basit birşeymiş, ilkkez yapıyorum bende
bimde satılan hazır baklavalık yufka ile yapılıyor.
yufkaların arasına tahin ve biraz yağ gezdirip, 3. kat yufkaya şeker ve ceviz ilave edip
rulo şeklinde sarıyoruz
üzerine hiç birşey sürmeden fırında pişiriyoruz
ve tamamen soğuduktan sonra saklama kabına koyup
dolapta bir ay muhafaza oluyormuş.
ben 800 gr lık yufka almışım, çok fazla geldi
geri kalanı da yine bundan yapmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 607961
canım çok güzel görünüyo denicem mutlaka eline saglık .
kızlar bende bugün istediğim kadar çalışamadım biraz rehberlik biraz türkçe ve 45 gkgy sorusu o kadar :14: üzerimdede bi kırgınlık var yarına hasta olarak uyanmam umarım :2: :2:

8 yıllık evliyim
o kadar çok borç odedik ki anlatamam
hala ayaktayız :)
o yüzden sıkma canını borç odenir
Rabbim faize bulaştırmasın
Canım odeme kolaylığı verir İnşallah sende atanır destek olursun :)

maaşallah sana kaç yaşında evlendin kız :9: hala çıtır görünüyon :nazar:
:nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar:BORÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR diyip oturuyom zaten canım nası olsa ödenir nasip olursa amin inşaallah canım buaşmadık bulaşmayalımda

kızlar ögrenme, türkçe ve matematikten 100er soru çözdüm :119:
birazda tarih ve coğrafyadan çözeceğim :6: :6:
eğer uykum gelmezse birde kendi alanımdan bir konuyu okumak istiyorum kızlar :31:

sedefcim daha şimdiden aileleri anlamışsın :)))
belli olmuyor onların neye yardım edip etmeyeceği
siz işinizi sağlama alın da.
kendi adıma çok şanslıyım, bi arkadaşım da düğündeki altınlarıyla ödemişti
bunlar hep eşlerimizin iyiliği sayesinde oluyor, allah onlardan razı olsun.
ve bize de bir an önce atanmak nasip olsun.

evet kızlar tahinli rulomun fotosunu koyup, tarifini vereyim
çok basit birşeymiş, ilkkez yapıyorum bende
bimde satılan hazır baklavalık yufka ile yapılıyor.
yufkaların arasına tahin ve biraz yağ gezdirip, 3. kat yufkaya şeker ve ceviz ilave edip
rulo şeklinde sarıyoruz
üzerine hiç birşey sürmeden fırında pişiriyoruz
ve tamamen soğuduktan sonra saklama kabına koyup
dolapta bir ay muhafaza oluyormuş.

ben 800 gr lık yufka almışım, çok fazla geldi
geri kalanı da yine bundan yapmayı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 607961
aa hem çok basitmiş hem de değişik bi tarif.. ben tatlıları çok severim canım mutlaka denicem, ben de mamalar yaptım birazdan paylaşıcam sizlerle hem de çok basit :56:

saolasın sedefcim biran önce alsın sevdiceğin dene bakalım eğer işe yararsa bende burdan alırım sen yollama hiç kuzum:16:2 tane açıklanmamış ama sen onlardan da geçersinnnnn:34:
tamam kuzum, ay inşallah geçerim, adam 2 soru sormuştu, ben baya döktürdüm kağıda ama daha çok yorumdu yani aklıma ne gelirse yazdım saçma da bulsa umarım puan verir :31:
sedefonur'cum tebrik ediyorum seni başarılarının devamını diliyorumm şekerimm :124:

kpsshayali, canım en iyisi evdekileri susturmaya bak, tabi hemen herr gün misafiriniz varsa yapamazsın bunu; ama ev halkından rica edebilirsin bence. sürekli kulağında bi tıkacın olması da rahatsız eder hani insanı.. kaynak önerilerin için de çok sağ ol şekerim, dikkate alıcam ben bunları..

bu arada kızlarr, bugün çok çalışacağım dedim ; ama komşum çay demlemiş tatlı falan hazırlık yapmış beni çağırdı gitmeseem ayıp olurdu, hem severim de kendisini, oraya gittim. yani türkçe meali= iyi çalışamadım :43: sadece gelişimi bitirebildim ve soru çözdüm gelişimden o kadarcık :43: eşim gelecek birazdan da onun yemeğini hazırlayacağım. umarım yemekten sonra bilgisayar oyunu ya da fifa oynamak ister, o oynarken ben de ders çalışırım. yok dizi izleyelim derse çalışamam tabiki.. ve sabahın 6 sından beri boşa ayakta durmuş olurum. öğlen oraya gittiğim için uyuyamadım da... :43:
sağol tssunadem :54: ayy benimki de oyun manyağı ama ben hiç keşke oyun oynasa demedim :52: çünkü bıktım onun pes ve silkroadından. çeyize de pes3 alcakmış, aldırır mıyım ben hiç :51:
kızlar bende bugün hiç ders çalışmadım evden dışarı çıktığım zaman bütün günüm gidiyor :(
akşam geç yatıp açığı kapatmaya çalışacağım
nurum tubam dışarı çıkınca öyle oluyo, tüm gün bölünüyo, işlerini biriktirip 1 günde yapmaya çalış canım :1:

canım ne yaptın bitirebildin mi coğrafyayı?

YOK CANIM YAA
yarın sabah bitiyor inşallah
amacım tarihi de yarın bitirmek
ya canım isteyince o kadar çabuk gidiyor ki
ama canım istemeyip konsantre olamayınca, soruları defalarca oku, göz göre göre yanlış yapmak vs.

sen naptın?

Rabbim atama kolaylığı versin bitanem
merak ettim neden bu kadar fazla faiz falan mı yedi
eğer fazi yediyse 1 kaç yılda bir af çıkıyor
acaba onumu bekleseydiniz?

canım sağolasın cümlemize inşallah.
ya benim lisans da aldığım kredi 7 bin küsur şuan
bide formasyon alırken 2 katı alıyorsun krediyi
o da 7 bin liradan 9 bin küsüre çıktı şuan
ve icralık olduğu için, affa uğrarmı bilmiyorum
yani şöyle bir şey, mesela dersanede bile çalışıyor olsam, maaşım bankaya yattığı an, devlet el koyacak
eşimde sağolsun durumumuz varken ödeyelim dedi
bende dedimki en azından diğerini ödemeyelim
belki atanırım, ben öderim dedim, olsun bak faiz geliyor dedi
eninde sonunda ödeyeceksek, faiz yemeyelim bari dedi.

benim eşim asker biliyorsunuz, çok küçük bir ilçedeyiz
en üst rütbeli eşim oluyor, herkesin arabası son modellerden nerdeyse
bizimki küçük, 10 yaşında ama yine de güzel bir araba
ben dedimki, boşver ödemek zorunda değilsin bak arabanın modelini yükseltiriz bizde dedim
yok dedi araba daha bizi 2 yıl götürür
hem burda yollar çok bozuk, hemde sıfır araba alırsam sen araba sürmeyi öğrenemezsin
sıfır arabayı sana verirmiyim dedi :52:
yani böyle de bitanedir benim eşim :nazar: :nazar: :nazar:
sanırım bide şu var, eşim oturmayacağım evi alıpta bide kiracısıyla bide borcuyla uğraşamam dediği için
ev almaya yönelik yatırımımız da yok yani

maaşallah sana kaç yaşında evlendin kız :9: hala çıtır görünüyon :nazar:
:nazar::nazar::nazar:BORÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR diyip oturuyom zaten canım nası olsa ödenir nasip olursa amin inşaallah canım buaşmadık bulaşmayalımda

hee çıtırım tabii ne sandın :)
28 oldum canım
2 senedir kpss ye hazırlanıyorum ondan once hiç denemedim
hep ozel sektorde çalıuştım
çocukluk aşkımla evlendim :)

clementine ben seni bu topikten önce başka bir konunu okumuştum
eşinle bi durumu anlatıyordun, soğuk falan diyordun
konu almış başını gitmiş, takip edemedim ama nasılsınız şuan
herşey yolundadır umarım
bu arada edirne de mi yaşıyorsun?

canım sağolasın cümlemize inşallah.
ya benim lisans da aldığım kredi 7 bin küsur şuan
bide formasyon alırken 2 katı alıyorsun krediyi
o da 7 bin liradan 9 bin küsüre çıktı şuan
ve icralık olduğu için, affa uğrarmı bilmiyorum
yani şöyle bir şey, mesela dersanede bile çalışıyor olsam, maaşım bankaya yattığı an, devlet el koyacak
eşimde sağolsun durumumuz varken ödeyelim dedi
bende dedimki en azından diğerini ödemeyelim
belki atanırım, ben öderim dedim, olsun bak faiz geliyor dedi
eninde sonunda ödeyeceksek, faiz yemeyelim bari dedi.

benim eşim asker biliyorsunuz, çok küçük bir ilçedeyiz
en üst rütbeli eşim oluyor, herkesin arabası son modellerden nerdeyse
bizimki küçük, 10 yaşında ama yine de güzel bir araba
ben dedimki, boşver ödemek zorunda değilsin bak arabanın modelini yükseltiriz bizde dedim
yok dedi araba daha bizi 2 yıl götürür
hem burda yollar çok bozuk, hemde sıfır araba alırsam sen araba sürmeyi öğrenemezsin
sıfır arabayı sana verirmiyim dedi :52:
yani böyle de bitanedir benim eşim :nazar: :nazar: :nazar:
sanırım bide şu var, eşim oturmayacağım evi alıpta bide kiracısıyla bide borcuyla uğraşamam dediği için
ev almaya yönelik yatırımımız da yok yani
oyy kıyamam yaa :69: maşallah canımm
hee çıtırım tabii ne sandın :)
28 oldum canım
2 senedir kpss ye hazırlanıyorum ondan once hiç denemedim
hep ozel sektorde çalıuştım
çocukluk aşkımla evlendim :)
ben de ben de çocukluk aşkımla :122:
14 yaşından beri beraberiz :nazar:
ama ben daha bekarım :17: darısı başıma inş evleniriz biz de sizin gibi :123:
clementine ben seni bu topikten önce başka bir konunu okumuştum
eşinle bi durumu anlatıyordun, soğuk falan diyordun
konu almış başını gitmiş, takip edemedim ama nasılsınız şuan
herşey yolundadır umarım
bu arada edirne de mi yaşıyorsun?
ben edirneliyim :3: clementineyi bilmiyorum :44:
kızlar eğitim için hangi kaynaktan yararlanıyorsunuz?
7 iklim canım :6:

kızlar mamalarım nasıl olmuş :8: keşke gerçek bi cafede olsaydık şu an hepsinden yeseydik hep birlikte :29:

[url=http://......./c25MCx] [/URL]

FİNGER canım dersaneye asılan alanla ilgili duyuru kaldırılmış dün ve bugun bakktım yok,yönetime ugrayıp isteyeceğim dur bakalım neden kaldırmışlar verirler mi bilmiyorum.
İhtiyaç ücretsiz vermeyecekmiş alanla ilgili dersleri halbuki uzaktan eğitime ücretsiz demişlerdi ve kağıt asmışlardı döndüler son dakika sözlerinden,napıcam bu alanı hiç bir fikrim yok benim,uzaktan eğitim yoluyla mı halletsem yoksa ders mi alsam ya da hiç bir şey yapmasam mı...:44:

Sedefffff çok güzeller, ellerine sağlık :56:

Bugün Ahlak Gelişimi ile Bireysel Farklılıklar konusunu çalıştım, gelişim böylece bitti. İstikrar konu anlatımlıdan çalışıyorum bu arada. İstikrar'ın soru bankasından da gelişim sorularını çözdüm. Bu kadarcık bugünlük :37:

Son düzenleme:
kızlar birde bir şey danışıcam size, evde misafir oluyor olmasa da televizyonun ve ev ahalisinin sesi benim ders çalışmama engel teşkil ediyor, dikkatimi toplayamıyorum kulak tıkacı almayı düşünüyorum nasıl faydası olur mu kullananınız var mı?geçenlerde aldım eczaneden ama o slikonlu kulak tıkacıydı (esnek)ve hiç bir işe yaramadı, kulaklık şeklinde olanlar var birde sanırım eczanede yoktu onlardan int.ten baktım fiatlarıda pahalı 130lira olanını gördüm, kulağı acıtıyor mu hem sonuçta kulağa bir şey takmakta iyi değil ama gerçekten çok engelliyor ses beni fikirlerinizi bekliyorum:52:
kuzum ben de sedefin dediği tıpaçtan var.:31:
yararlı oluyor ama kulağı sulandırıyor:20:
gerçi sizin dedğiniz belki farklıdır yine bakarsın :8::7:

kızlar mamalarım nasıl olmuş :8: keşke gerçek bi cafede olsaydık şu an hepsinden yeseydik hep birlikte :29:

tatlım bunlar neee:53::53:
nasıl da acıktım şimddi görür görmez :56::56::56:
ellerine sağlıkk:38:

kızçeler bugün pek çalışamadım yine rehberlik ve gelişimi baştan sona tekrar ettim ve coğrafyadan 1 konu çalıştım
artık yarına telafi inşallah:ssz:

kolay gelsinnnn:10:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım
burun: özne (kim)
yararak gidiyor: yüklem (eylem) (yararaktan öncesi tamlama diye ikisini yüklem diye aldım)
denizin atlastan göğsünü: dolaylı tümleç (kimi,neyi)
ama aslında mantık hatası yaptığımı düşünüyorum bu cümle sadece özne ve yüklemden oluşuyor bölemem tamlamayı eminim ya son kararım:52:

tatlım sağol iyi geçti sınavlarım, ve trafikten bile sınıfta 10 kişiyi bırakmış hoca ben geçtim ama diğer arkadaşlarıma üzüldüm ayıp yazıktır günahtır 4. sınıfız kpssye giricez, uğraştıkları şeye bak
ben cümleyi şöyle ayırdım. burun- kim? özne
gidiyor- yüklem
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak- zarf tümleci
denizin atlastan göğsünü kısmını alırsan eğer cümlede yükleme soru sormamış olursun ve daha işlemedik ama bildiğim kadarıyla cümlenin öğelerini ayırırken her zaman yükleme soru sorulur

ben bunu görmemişim hemen çözüyorum naçizane:17:
tüm sorular yükleme sorulur canım
gidiyor( yüklem )
giden ne? burun(özne)
nasıl gidiyor? denizin atlastan göğsünü yararak.(zarf tümleci)

cevaplar için çok teşekkürler kızlar:16::16::16: şimdi anladım sayenizde:17:

kpsshayalim hakan dede nin balyoz soru bankasını demişsin piyasaya çıktı mı acaba?
geçenlerde nette gezinirken sitesine filan baktım göremedim:26:

sedefim çok sevindim senin adına:16: hocalar malesef böyle son sınıf filan dinlemiyorlar hala ne zevk aldıklarını çözebilmiş değilim
geçen sene arkadaşlarımın çoğunu tek ders sınavına kadar süründürdüler bazıları okulu bitiremedi
Allah korusun inşallah sen güzel güzel stressiz bir şekilde derslerini verirsin canım, kpss de de güzel bir yere yerleştiniz mi oh miss:32:

Belissa tekrardan çok sağol canım:16: hepsini yükleme sorup zarf tümlecine neden ayrı bir muamele uygulamışım kendimi tebrik ediyorum:9:

gelmişken uyananlara günaydın:3: ben hiç yatmadım daha da gözümde damla uyku yok şimdi test çözmeye gideceğim:8:
bu arada sedef ben aklımda kalan bitirdiğim konuları söyleyeyim, sen vaktin olunca eklersin:17:

Geometri de geometrik kavramlar,üçgende açılar, üçgende uzunluk ve alan, çember ve daire
Matematik konularından temel kavramlar, sayı sistemleri, rasyonel sayılar, mutlak değer, üslü sayılar, köklü sayılar, çarpanlara ayırma, oran orantı, denklem çözme, işlem modüler aritmetik, ikinci derece denklemler-eşitsizlik
Türkçe den tablodaki ilk iki konu bitti
Vatandaşlıktan 3-4 ünite ilerledim ama bi sor şu an aklında ne kaldı sıfıra yakın baştan oturup çalışacağım malesef:14:
herşeye bir formül buldum ama vatandaşlık bir türlü olmuyor..

neyse kaçtım ben:10:

ellerine sağlık sadef hepsi harika görünüyor canım, bu arada bırak alsın seninki pes3 evlendikten bi süre sonra evde de canı sıkılıyor yani insanın. her gün her gün dışarı da çıkılmıyor, zaman geçtikten sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister belki vs vs.. en iyisi evde oturup oyununu oynasın dersin, hatta ikimiz maç yapıyoruz bazen playstation'da, başka oyunlar oynuyoruz çok zevkli de oluyor yani :)

bu arada günaydın kızlarrrrr.. eşim işe gitmeyecek bugün, evden çalışacak çok mutluyummm :32: :32: ama yine de erken kalktım bünyem alışmış heralde, dönüp duruyordum yarım saattir yatakta, dedim ki en iyisi kalk, evini topla dersine çalış :1:

Back
X