• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar naber :3: ben üzgünüm 2 gündür çalışamdım vattan 1 konu bitirdim sadece dün :14: akşama kadar yemek yaptım pasta yaptım elimde yavaş olunca tüm vaktim gitti :53:

günaydın canım, benim misafirim yok ama ben de çok iyi çalışamadım. dün mutfak alışverişine çıktık, sonra eşime bir şeyler almak için bi avm'ye gittik ve saatlerce çıkamadıkk :( sonra da kayınvalidemlere geçtik derkeeeennnn gece 11i geçiyordu eve geldiğimizde. sonra film izledik ve 2.30 da yattık,şimdi kalkabildim şükürler olsun. ders çalışmaya başlayacağım inş... canım sana tavsiyem, iş yaparken arkandan birinin kovaladığını hissset. ne bileyim, evi toplarken , bulaşıkları kaldırırken, soğan bile doğrarken koşarcasına yap, bir yere yetişecekmiş gibi. inan bak faydalı olur ve sonra tüm zamanın sana kaldığını görürsün...

ayyy kızlar bir de cuma günü çok çalışacaktım güya ama olmadı. içli köfte yapalım dedik eşimle. nerden diyesi olduk, saatlerimi aldı. ikinci defa yapıyorum içli köfteyi ama farklı bir tarif aldım bu sefer hamuru tutturamadık, kıvama gelmesi için çok uğraştık, yoğur yuvarla içini oy doldur derken tam 3,5 saatimi aldı düşünebiliyor musunuz? :52: şekillerini görmelisiniz acemi işi olduğu belli, ama tadı 10 numara olmuştu... hala var dolapta bugün de biraz kızartıp buzluğa kaldırmayı düşünüyorum..sizce buzlukta içli köfte durur mu ?

günaydın canım, benim misafirim yok ama ben de çok iyi çalışamadım. dün mutfak alışverişine çıktık, sonra eşime bir şeyler almak için bi avm'ye gittik ve saatlerce çıkamadıkk :( sonra da kayınvalidemlere geçtik derkeeeennnn gece 11i geçiyordu eve geldiğimizde. sonra film izledik ve 2.30 da yattık,şimdi kalkabildim şükürler olsun. ders çalışmaya başlayacağım inş... canım sana tavsiyem, iş yaparken arkandan birinin kovaladığını hissset. ne bileyim, evi toplarken , bulaşıkları kaldırırken, soğan bile doğrarken koşarcasına yap, bir yere yetişecekmiş gibi. inan bak faydalı olur ve sonra tüm zamanın sana kaldığını görürsün...

ayyy kızlar bir de cuma günü çok çalışacaktım güya ama olmadı. içli köfte yapalım dedik eşimle. nerden diyesi olduk, saatlerimi aldı. ikinci defa yapıyorum içli köfteyi ama farklı bir tarif aldım bu sefer hamuru tutturamadık, kıvama gelmesi için çok uğraştık, yoğur yuvarla içini oy doldur derken tam 3,5 saatimi aldı düşünebiliyor musunuz? :52: şekillerini görmelisiniz acemi işi olduğu belli, ama tadı 10 numara olmuştu... hala var dolapta bugün de biraz kızartıp buzluğa kaldırmayı düşünüyorum..sizce buzlukta içli köfte durur mu ?

anlaşıldı bu hafta sonu kimse çalışamadı yalnız deilim yani :27: ben doguştan yavaşım şekerim ya olmuyo hatta eşim gece dört dörtlük ev kadını oldun 6 aydada az da hızını arttırsan süper olacan diye güldü :1: içli köfteyi haşlayıp buzluga at çıkarıncada delikli süzgecin üzerinde buharda ısıt süper oluyo.ellerine saglık içli köfteyi yapmak emek ve yürek ister:34:

bu arada dün akşam yaptıklarımın fotolarını atacam becerebilirsem :21:

günaydın canım:17:ben o balyoz soru bankasını hakan dedenin facebook sayfasında gördüğümden tarihe yordum en olmadı genel yetenek genel kültür derslerini içeriyordur ama büyük ihtimalle tarih diyorum:26: genel kültürden yediiklim ihtiyaç zaten çözülmeli diye düşünüyorum ilk aşamada data zorlayabilir ama konuları sürekli tekrar ettiğinde datayı da rahatça halledersin benim tarihim başta kötüydü de:17:kızlar bir de uzman kariyerin öğreten soru bankalarını öneriyor, son aşamada da yargının kozmik oda soru bankaları tavsiye edildi bakalım zaten bunları çözersek üstüne son iki ay denemelere yoğunlaşırsak eksiğimiz filan kalmaz diyorum, inşallah:16:

cnm teşekkür ederim yardımcı oldun.ben de bu bahsettiğin kitapları not alayım.kızılay a indiğim de kitapcılardan bakayım.inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

cnm benim bu x small ile balyoz soru bankası ikisi de hakan dede nin mi?

canım balyoz soru bankası hakan dedenin ve ben sadece tarih var diye biliyorum ama emin değilim:44:2aydır 2 güne kadar çıkıcak diye yazıyor facebook sayfalarında:1:xsmall nasıl onu hiç bilmiyorum kitapseli canım sana birisi mi önerdi bunu acaba ve bu sadece tarih mi coğrafya matematik falanda var mı?
kızlar bir şey soracağım size ben şimdi tarihten epey bir soru çözdüm işlediğimiz yere kadar bundan sonra tarih adına ne yapmam gerek mesela türk islam devletlerini unutmamak için nasıl çalışmalıyım her hafta mutlaka her konudan soru mu çözmeliyim yoksa denemeden denemeye mi, çok konum var kızlar ve tarihe emek vermişken heba olmasını istemiyorum nasıl yapıyorsunuz:44:
birde mutfakta kek yemek yaparken kızlar int.ten video açın siz işinizi yaparken videodan ders dinleyin hiç bir şey yapmamaktan iyidir kulağınıza çalınır iyi kötü bir kaç şey, tabi her yerde ders çalışıyorum mutfakta kafamı dinleyim diyorsanız hiç açmayın mis gibi yemeklerinizi yapın:34:

cnm teşekkür ederim yardımcı oldun.ben de bu bahsettiğin kitapları not alayım.kızılay a indiğim de kitapcılardan bakayım.inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

canım bende tarih için tavsiye etmiştim bir kaç kitap tekrar kısaca yazayım senin için, fem gkgy soru bankası, yargı 5555 gkgy soru bankası,uzman kariyer gk çek kopart, bu arada kızlar femin kariyer testleri var ben feme alan için görüşmeye gittiğimde ücretsiz vermişlerdi:16:çook güzel tavsiye ederim fem varsa gidin muhtelemelen verirler sizede:34:
elimd etarihten çözmediğim bir tek yediiklim konu anlatımdaki tetsler ve uzman tarih öğreten kaldı:nazar:hocamızda murat ve yediiklimin çek kopartları iyi demişti önümüzdeki haftada coğrafyayı halletmeye çalışıcam inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun kızlar:nazar:

kızlar dün ders çalışmadım ama bakın neler neler yaptım
:6:yalancı profetiröl menümdeki diger yemeklerim çorba olarak brokoli çorbası
salata ve bulgur pilavım ana yemek patatesli köftem ve meze portakal yatagında yogurtlu kereviz ve son olarak dün öglen yaptıgım pizzam :52::56::52:

canım balyoz soru bankası hakan dedenin ve ben sadece tarih var diye biliyorum ama emin değilim:44:2aydır 2 güne kadar çıkıcak diye yazıyor facebook sayfalarında:1:xsmall nasıl onu hiç bilmiyorum kitapseli canım sana birisi mi önerdi bunu acaba ve bu sadece tarih mi coğrafya matematik falanda var mı?
kızlar bir şey soracağım size ben şimdi tarihten epey bir soru çözdüm işlediğimiz yere kadar bundan sonra tarih adına ne yapmam gerek mesela türk islam devletlerini unutmamak için nasıl çalışmalıyım her hafta mutlaka her konudan soru mu çözmeliyim yoksa denemeden denemeye mi, çok konum var kızlar ve tarihe emek vermişken heba olmasını istemiyorum nasıl yapıyorsunuz:44:
birde mutfakta kek yemek yaparken kızlar int.ten video açın siz işinizi yaparken videodan ders dinleyin hiç bir şey yapmamaktan iyidir kulağınıza çalınır iyi kötü bir kaç şey, tabi her yerde ders çalışıyorum mutfakta kafamı dinleyim diyorsanız hiç açmayın mis gibi yemeklerinizi yapın:34:

tarih de bence sınava kadar sürekli testler çöz konularla ilgili çünkü testleri çözdüğn zaman konu tekrarı yapmş oluysn sınava kadar en azından her dersten 1 test çözmeni tavsiye ederim.özellikle tarih çok nankör ve unutulan bi ders.

canım bende tarih için tavsiye etmiştim bir kaç kitap tekrar kısaca yazayım senin için, fem gkgy soru bankası, yargı 5555 gkgy soru bankası,uzman kariyer gk çek kopart, bu arada kızlar femin kariyer testleri var ben feme alan için görüşmeye gittiğimde ücretsiz vermişlerdi:16:çook güzel tavsiye ederim fem varsa gidin muhtelemelen verirler sizede:34:
elimd etarihten çözmediğim bir tek yediiklim konu anlatımdaki tetsler ve uzman tarih öğreten kaldı:nazar:hocamızda murat ve yediiklimin çek kopartları iyi demişti önümüzdeki haftada coğrafyayı halletmeye çalışıcam inşallah hepimiz için güzel bir hafta olsun kızlar:nazar:

cnm elimde yargı 5555 var ama henüz çözemedim.hala konu çalışıyorum.konulardan eksiğim çok ve inşallah bitirisem bakacam.uzman kariyer çek kopart ve fem i not aldım teşekkr ederim.

Sen Pegem 5000 soruyu bitirmedin mi arkadaşım? Aramızdan kaç kişi tüm derslerden toplamda 5000 soru çözdü bi sor bakalım :52:Davullar senin için çalmadı mı? Üç gün önce 875 soruyu her tarafın uyuşana kadar oturup inatla çözmedin mi? Bünye bir gün tembellik yapmış nolur ? Ha aslında tembellik yapmamış normal olanı yapmış dinlenmiş ama sen tembellik yapıyorum diye düşünüyorsun... Yüklenme bu kadar kendine,sınavın son aylarında neler yaşandığını sende en az benim kadar iyi bilirsin, yazık etme emeklerine de kendinede ...

seni takdir ediyorum.
:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Matematiğin kaçıncı gününe geldin nasıl gidiyor ? Uzman Kariyer'inde Matematik Öğreten Soru Bankası var ilerleyen zamanda imkanın olursa onada bakmanı öneririm,sağlıcakla kal..

canım desteğin için çok teşekkür ederim
ne bileyim birden bire stres oldum işte :(
en çok da matematiğe ara verdim ona sıkılıyorum
rasyonel sayılara takıldım kaldım
neyseki bizim üst kattaki matematik oğretmeni geldi
ara tatail bitimine kadar kitabı bitir tek tek bakarız birlikte dedi
sevindim biraz
onun haricinde tarihi bitirdim
şimdi türkçeye başlayacağım inşallah

sağolasın tatlım moral verdin bana :)

canım desteğin için çok teşekkür ederim
ne bileyim birden bire stres oldum işte :(
en çok da matematiğe ara verdim ona sıkılıyorum
rasyonel sayılara takıldım kaldım
neyseki bizim üst kattaki matematik oğretmeni geldi
ara tatail bitimine kadar kitabı bitir tek tek bakarız birlikte dedi
sevindim biraz
onun haricinde tarihi bitirdim
şimdi türkçeye başlayacağım inşallah

sağolasın tatlım moral verdin bana :)

CANIM ŞUANA KADAR EB VE GKGY DEN HANGİ dersler ya da KONULARIN BİTTİ.:8:bende matematige şubatta başlıcam inşaalah :6:.en çok çalışanlardan birisin boşa stres olma tamam mı:54:

Son düzenleme:
canım öncelikle şunu söyleyeyim harikalar yaratmışsın ellerine sağlık :46: :46: :46:
bu haftasonu hiçbirşeye çalışmadım canım gez toz Ye iç geçti gitti yaa :17: :17:

gelin sizede yaparım canlarım:125: kız hadi benim misafirim vardı tembel tenekeler :20:bu hafta noldu hepinize :53:

CANIM ŞUANA KADAR EB VE GKGY DEN HANGİ dersler ya da KONULARIN BİTTİ.:8:bende matematige şubatta başlıcam inşaalah :6:.en çok çalışanlardan birisin boşa stres olma tamam mı:54:

canım eğitim tamamen bitti
tarih bitti
matematikte rasyonel sayılardayım
coğrafyada tek konum var
boyle işte
çok mu kotü durumdayım :(

canım eğitim tamamen bitti
tarih bitti
matematikte rasyonel sayılardayım
coğrafyada tek konum var
boyle işte
çok mu kotü durumdayım :(

sende durum çok vahim canım ya yetişmez derslerin temmuza kadar otur aglamaya başla bence :14:
ŞAKA ŞAKA kujum :9: süpersin gayet iyisin

cnm benim bu x small ile balyoz soru bankası ikisi de hakan dede nin mi?

Rica ederim, amin canım hakkımızda hayırlısı olsun:16:
Evet, ikisi de hakan dedenin..

dimi balyozda tarih vardır sadece bana da öyle geliyor çünkü zaten X yayıncılık modüler set ile reçeteli soru bankalarını çıkardı genel yetenek genel kültürden.. XSMALL soru bankası sadece tarih var cep kitap şeklinde hakan hocanın sayfasında gördüm bi de forumlarda filan hakan hoca ne yayınlarsa alın diyorlar tarihle ilgili soru tutturma olasılığı yüksekmiş sanırım alcam bende hani gittiğim bi yerde küçücük cantama atarım çıkarır çözerim, bu ara sürekli evdeydim bunaldım artık dışarıda da bi yer de otururken koca koca kitaplar yerine bu cep kitabını çözebilirim diye düşündüm:8:

ben tarihle ilgili izlediğim videolardan, çözdüğüm sorulardan bilmediğim bilgileri not alıyorum bir daha kitaba dönmeden sürekli o notlarımı tekrar edip sınava kadar da hergün sorularımı çözeceğim yoksa bi gün bile tarihi bırakırsam bilgilerim uçup gidecekmiş gibi geliyor:5:
mesela sabah kalktığında normal dersine başlamadan 20-25 soru hemen çözebilirsin, akşamda yatmadan önce yine çözsen nerdeyse 40-50 sorunu bi günde halletmiş olursun, bence hiç bakmamaktan iyidir:32:

Son düzenleme:
Back
X