Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konuları vıdeolu çalıştığınız bi adres varmı![]()
günaydın kızlar.cafeyi açtım bismillahirrahmanirrahim
sizdeki tembellik hafta sonundan beri kronikleştimi gelen giden yok hala bu saatte![]()
ben hafta sonunu bugün ve yarın telafi etmeliyim çookkk çalışmam lazım çokkkk
haydi kkızlar ben gider arada girip nete kontrol edecem gelmeyenlere kızacam tamam mı![]()
bir hafta sonu tembeli daha
öyle ki sabah 9 buçukta kalktım
kalkar kalkmaz derse oturdum ki açığı kapatayım die
ondan gelmedim yani nilcim :)
clemantinede daha gelmedi bi girin günaydın diyip öyle çalışın panik oluyorum siz çalışmıyosunuz diye bu yıl fire vermek yok A-TA-NA-CA-ĞIZZZZZ
bende oturdum, bugün tarihi bitiriyorum inş.
eğitime yarın sabah başlarım umarım
kızlar eğitimi şu şekilde götürmeyi düşünüyorum
x yayıncılığın modüler konusunu aldım, kitaplar ince
e temelim de var, diyorumki bütün dersleri özümseyerek, sindirerek okuyayım,
bilgilerimi hatırlayayım ve sonra soru çözmeye başlayayım
2 tane kalın soru bankam var eğitimde
biri irem biri fem
bu soru bankalarını bitirdikten sonra da denemelere başlasam yeter diyorum eğitim için.
bir hafta sonu tembeli daha
öyle ki sabah 9 buçukta kalktım
kalkar kalkmaz derse oturdum ki açığı kapatayım die
ondan gelmedim yani nilcim :)
clementine bacım neyin paniğindesin sen yaa
maşallah çok iyisin
zaman dediğimiz şey bazen su gibi akar, bazen saniyeleri saydırır
sakin ol bence, erkenden dolma, pilini bitirme
çünkü biliyorsundur
haziran ve temmuz azap gibi geliyor insana
hem sıcaklar, hem birikmişlik enerjini almasın
badem10 arkadaşım bence panik yapma
ben kpss ile ilk tanıştığım yıl dersaneye gidiyordum
şubata kadar da hiç de düzenli bir öğrenci sayılmazdım
aynı zamanda formasyon derslerimde vardı çünkü
şubattan sonra sırf dersanenin verdiği yayınları bitirerek, ve matematik olmadan 76 almıştım
zor bir sınavdı ve bana göre başarılı bir puandı, ama işe yaramadı o ayrı
ama 76 değilde 79 alsaydım o yıl, işte o puanla atanmıştım
kısmet ama bir yerde
bende oturdum, bugün tarihi bitiriyorum inş.
eğitime yarın sabah başlarım umarım
kızlar eğitimi şu şekilde götürmeyi düşünüyorum
x yayıncılığın modüler konusunu aldım, kitaplar ince
e temelim de var, diyorumki bütün dersleri özümseyerek, sindirerek okuyayım,
bilgilerimi hatırlayayım ve sonra soru çözmeye başlayayım
2 tane kalın soru bankam var eğitimde
biri irem biri fem
bu soru bankalarını bitirdikten sonra da denemelere başlasam yeter diyorum eğitim için.
kızlar konuları vidolu çalıştığınız siteler varmı... dün bi arkadaşım doğan ulunun stesini önermişti gerçekten çok başarılı :)
kızlar konuları vidolu çalıştığınız siteler varmı... dün bi arkadaşım doğan ulunun stesini önermişti gerçekten çok başarılı :)
kızlar körili tavuk yemeği yaptım bir de, tarifi vereyim çok güzel oldu yani tavuklarının tadına bakmadım henüz çok sıcaktı ama patatesleri çok güzeldi, hem de pratik..
tavuğa dair ne varsa elinizde kanat, göğüs, but hiç fark etmez üzerine 2 kaşık kadar yoğurt dökün 1 çay kaşığı da köri baharatı ekleyin ve harmanlayın buzdolabına koyun diğer malzemeleri hazırlarken dinlensin.. sonra yeteri kadar patatesi ister uzun ister yuvarlak yuvarlak doğrayın, 3 diş sarımsağı küçücük doğrayın, 1 de orta boy soğanı halka halka doğrayın..
sonraaa teflon tencerenizin en alt katına tavukları yerleştirin, üzerine patatesleri sarımsakları üzerine de soğanları ekleyin, biraz kekik serpiştirin en üste de.
başka bir kapta salçanızı kaynar suyla açın, tuzu ve yağı da buraya ilave edin salçaları iyce ezin ve yemeğinizin üzerine dökün. kısık ateşte pişisin güzelce bu kadarcık!salçalı su yemeğin üzerini geçmesin ama. bir de ben biber ve domates salçası karışık kullanıyorum güzel oluyor, bimden alın tavsiye ederim
aslında bu yemek borcama koyulup fırında yapılır genelde ama benim fırınım yavaş pişiriyor ve elektirik faturası kabarık geldiği için teflonu tercih ettim![]()
Merhabalar kızlar tsunade verdiğin tarifi denicem mutlaka resmini de görürsek süper olur gerçekten.
Ben sabah 9:30 da kalktım kızlar azıcık evi topladım 1 saat ders çalıştım öğrenmenin ilk konusu bitti.
Sonra öğle yemeği hazırladım eşime, ondan sonra oturma odasını temizledim falan şimdi de bulaşık yıkıcam daha yemek yok ortadaZeytinyağlı pırasa yapıcam çorba düşünüyodum şimdi. Kolay bi tarif varsa alabilirim. Bulaşık makinem yok benim resmen hasretim yani makineye çok vakit gidiyo böyle
İşim biterse ders çalışcam bu arada akşama doğru yani
![]()