- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
yogurt çorbası yap canım yanına kolay olur yada domates çorbası istersen .bendede yok bulaşık makinesi aynı dertten muzdaribim mutfakta yer bulamadık ona ssz saatlerimi alıyo
Sağolasın canım cevabını yeni gördüm şehriye çorbası yapmış bulundum
maalesef canlarım yemeğin resmini pc'ye yükleme imkanım yok...
nilkoncum hadi yine iyisin, kayınvalden sayesinde yemeği bedavaya getirdin yani bugün :)
firarperest'cim inş. en yakın zamanda makine alırsınız canım üzülme, iki kişiyseniz çok da bulaşık çıkmıyordur zannediyorum? pırasa yapacaksan daha pratik bi tarif düşünemiyorum. soğangillerden olduğu için soğan bile doğramana gerek yok. yıka, kes ocağa koy bence canım. eşin de seviyorsa problem yok, iki gün yersiniz![]()
bu arada coğrafya bitti kızlar...ama sanayiler ,fabrikalar, dağlar, göller vs ezberlenecek şeyler gidiyor aklımdan. not da tuttum halbu ki. neyse, sınava yakın düşerim artık onların üzerine de.. bu ay coğrafya, gelişim, program gelş, anayasa bitecek demiştim. gelişim ve coğ. bitti, kaldı iki. 10 güne kadar bitiririm inş. onları da.. ayyy canım çok sıkılıyor yaaaakendimi bildim bileli ders çalışmam gerekiyor, şu psikolojiden bıktım artık ayol !
![]()
İnşallah canım iki kişiyiz ama çıkıyo yine ya öğle yemeği akşam yemeği çaydı derken.. Bi de ben hamur işi falan yapmayı çok seviyorum ondan da çok çıkıyo. Pırasa kolay gerçekten canım üşenmedim soğan da doğradım
Sınav için cumartesi yola çıkana kadar öğrenmeyi bitirmeyi planlıyorum ben de. Ondan sonra ne yazık ki 15 gün ara vericem sonra sıkı çalışmam lazım.