• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

arkadaşlar benide alın aranıza içsel güdülenme sıfır şuan. arkadaşında dediği gibiği alan sınavı bitirdi beni.

evliyim, 9 aylık bebeğim var. konuları bitirdim. mat. hariç soru çözmem lazım ama çok yoruluyorum isteksizlik başladı bide... midem bulanıyor kitapları gördükçe offf offf

zannetmeyinki sabah gelemedim ama uyudum
hayır yok öyle bişey
sadece nete giremedim
veeeeee öğrenme psikolojisini de bitirdim
öğleden sonra öyt ye başlicam
bu performansla gidersem şubatın 10 una kadar eğitim bitmiş oluyor
sonra marta kadar da iki eğitim soru bankamı bitirirsem tahmin ettiğimden de önce bitirmiş olacağım inşallah

nilcik bende sana femin çözümlü soru bankasını tavsiye ederim
bende bide irem var ama çözmedim daha bişey diyemem

sedefcim canım bende evliyim biliyorsun ama ben doğum kontrol hapını üniv.de kullanmıştım
hormon bozukluğu için, ozamanlar bişey anlamamıştım yan etkisinden vs.
evlenmeden önce doktora gittim hani benim çocuğum olcak mı olmayacakmı durum nedir gibisinden
kadın doğumcuydu doktor baktı herşeye, tahliller vs. normal herşey dedi
yani evet haplar ağrıyı çok güzel kesiyor
işe yarayabilir, bende yasmin kullanmıştım
en iyisi o diyolar genelde
ben evlenince de yasmin kullandım ama 3 ay sadece
çünkü evlilikten midir nedir başka yan etkilerinden rahatsız oldum ve bıraktım
erkek arkadaşının da dediği üzere en azından bu kpss sürecinde kullanmalısın

yeni gelen arkadaşlar biz burdayız sizde başlayın çalışmaya, güdülenmeye
şimdi bırakın alan sınavını önce şu 11 dersi bitirelim biz,
varsa üniv.den kalma alan yayınlarınız onlara da bakın arada
nasıl olsa martta,nisanda dökülür alan sınavı soru bankaları, denemeleri
ozaman da onlara başlarsınız...

ders çalışmanın en güzel süreci
dış seslere kulakları tıkamaktır
zira ben öss yi öyle kazanmıştım :nazar:

Doktorlarla muhattap oldukça cin tepeme çıkıyor vallaaa:95:
İstersen mail adresini yaz detaylı aydınlatayım seni,bide nezamandır sendeki videoları istiycem hani şu ses dosyasına dönüştürdüklerini ama utandım isteyemedim,ben 100 mesaj yazana kadar yaz gelir :))))))
Doktor isminin sakıncası yoktur herhalde İst. Amerikan Has. Cengiz Alagöz ve Ankara Ruşen Aytaç yine Ankara Ahmet Bostancı... Bunlar Doktor değil insan insan :27: Telefonla bile yardımcı oluyorlar yol gösteriyorlar, sana yakın olan bir arkadaşlarına yönlendiriyorlar.

Evet o ilaçların, sigarayla birlikte kullanırsan ama sigarayıda günde 1 paket ve fazlasında içiyorsan zararı başlıyor. Buna karşılık faydası düzenli yumurtlama ağrısız ve günü gününe mens dönemi ve kullanmayanlara oranla %50 daha az meme kanseri riski.. İlaç adı belki sıkıntı olur diye yazmak istemiyorum ama kızlar yazmış bende aynısını kullandım diğerlerine oranla kilo aldırma gibi bir derdi yok, Başlığın formatını değiştirmiyim.
Cadımı uyuttum gidip kütüphanemi karıştırıyım biraz durum değerlendirmesi yapıyım, x yayıncılığın defterlerini almadım pegem coğrafya ve tarih dersnotu defteri almışım da haberim yokmuş :27:Kütüphanemdeki her türden kitap sayısı okadar coşmuşki ne aldığımı unutur olmuşum, bende ayakkabı çanta almam kitap alırım deli gibi:27:
Hadi iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
arkadaşlar benide alın aranıza içsel güdülenme sıfır şuan. arkadaşında dediği gibiği alan sınavı bitirdi beni.

evliyim, 9 aylık bebeğim var. konuları bitirdim. mat. hariç soru çözmem lazım ama çok yoruluyorum isteksizlik başladı bide... midem bulanıyor kitapları gördükçe offf offf

Maşallah pirayeee,
Seninki şimdi sık sık pışır pışır uyur iyi değerlendir ,bu sene kurtulursun inşallah bu KPSS derdinden , benimki 28 aylık ortalığı toz duman ediyor :27:
Hangi bölümden mezunsun ?

ben en mağdurlardan olabilirim,almanca mezunuyum 3 kişi aldılar bizden,şimdi asılmak zor geliyo o yüzden:(cesaret edemiyorum ki...

benim branşım coğrafya arkadaşlar. sıcak karşılamanız için teşekkürler. nerdeyse gitcektim:))

size bişey sormak istiyorum günlük belirlediğiniz bi standart soru sayısı varmı. yada ne kadar çözmeli

bebeğim pek uyumuyor maalesef arkadaşlar...

saat itibariyle ölçmeden 350 soru bitmiş ve ilk ünitemi bitirmiş bulunmaktayım:32::32:
Hedef 600 soruu
:64::64::64::64::64::64::64:

benim branşım coğrafya arkadaşlar. sıcak karşılamanız için teşekkürler. nerdeyse gitcektim:))

size bişey sormak istiyorum günlük belirlediğiniz bi standart soru sayısı varmı. yada ne kadar çözmeli

canım önemli olan senin kendi yaptığın programına sadık kalman
haftanın ayın, ve hatta temmuza kadar senin bir programın olmalı
yani bu ne demek, hedef belirleyeceksin kendince o hedeflere ulaşmaya çalışacaksın
bazen oluyor ki, 300-500 soru çözüyoruz bazen oluyor 40-50
neden çünkü konu anlatım yaptığın günler o kadar soru sayısına ulaşamayabilirsin

cevabımı dolaylı olarak aldım 600 soru süper ya hocam. benim için hayal
finger in dediği çok doğruu:42:
Ben ilk dönem ücretli yapıyordum akşam eve geldiğimde saat 5 ve ben pert..
Artı pazartesi akşam bir de kursum vardı 9.30 a kadar ne kadar verimli olucak düşünün artık.
Çok şükür ikinci dönem bıraktım okulu sadece bu konuya odaklanmak ve odaktan uzaklaşmak da istemiyorum :52:
Ama insan sadece kendisi isteyince oluyor bu 600 soru motivasyonu onu da söyliyim.Doğru bugün hiç konu çalışmadım sad:52:e sorularda yanlış yaptıklarıma döndüm baktım sabah 8.30 gbi başladım aralarla falan 2 ye kadar 350 soru ölçme ki ben bile şşaırdım bu saate kadarda yine uzun aralarla çünkü insanın hakkaten beyni sulanıyor 600 soruyu geçtim :17: ben bile şşaırdım hesaplıyorum önceden 600 soru 600 dk dıye oyle olmuyor otamatıge baglıyorsun bı yerden sonraa:40:
O yüzden hep hedefinizi hayal edin .Ben arada daldığımda kendimi atandıktan sonra yapacaklarımı hayal ederken buluyorumm:9:

cevabımı dolaylı olarak aldım 600 soru süper ya hocam. benim için hayal
hocam bir de çocugunuz varmış ve siz konuları bitirmişsiniz bu işi çok rahat götürürsünüz sadece soru çözeceksiniz konu tekrarınızıda öyle yapmış olursunuz artı mayıs haziranı denemey ayırsak 3 ayımızda günlük haftalık aylık hedeflerle soru bankası dayanmaz bize:1:
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah..Öncelikle bebişli olanlara tabikiii:34:

Merhaba kızlar ben de 2013 kpss ye öğretmenlik için hazırlanıyorum. Bir süredir gizlice sayfayı takip ediyordum artık üye olayım dedim :) Burda herkes gerçekten birbirini motive ediyor.Konuyu açtığı için Sedef 'e ayrıca teşekkür ediyorum :) Çalışmalara Kasım da dershaneyle birlikte başladım fakat hala kendi içimde bir düzenim programım yok çalışmalarınızı aylara haftalara mı bölüyorsunuz nasıl bir yol izlemem gerek tavsiyesi olan var mı ? bölümüm ingilizce

Son düzenleme:
bugün hiçbir şey yapamadım :ssz:
sabah ölçmeden 45 soru çözmüştüm :31:
öğleden sonra zil çaldı, karşımda sevgili sevgilim sürprizzzz diye bağırdı :53:
aman ne hoş sürpriz, ders çalışcam arkadaş, ders çalışırken bu bana yapılır mı :19:
hadi giyin çıkıyoruz diye başladı ısrara :4:
yok diyorum ders çalışıcam ben :63:
sen benim iyice minik buzağım oldun boşver dersi hadi giyin dedi :30:
netten aldığımız sevgili eldivenlerimiz gelmişti bugün, neymiş onun denemesini yapaymışız, bunu da ilk defa duyuyorum hayatımda sanki akşama tüm dersim bittiğinde çıksak nolcaktı ki :37:
bütün günüm bölündü :95:
eve gelince de çeyize merak saldım, benim neyime daha atanmadan çeyiz.. ama şu kahvaltı setine bayıldımmmm :69:

Eki Görüntüle 620031 Eki Görüntüle 620032 Eki Görüntüle 620033

sonra kendimi tokatladım ve hayal aleminden çıkıp dersin başına geçtim. 140 tane de rehberlikten iletişim sorusu çözdüm.
yarın daha iyi olucak inşallah :31:

Canım doğum kontrol haplarının kısırlık yapması gibi bir durum söz konusu olamaz. Doğum kontrol haplarının yan etkisi en az olan jasmin marka. Kesinlikle kullanman, hastalığını düzene sokman gerekli, aksi takdirde ileride çocuk konusunda sorun yaşayabileceğini düşünüyorum.
canımmm çokkkkk teşekkür ederim ben de yasmin aldım :34:
kolay gelsin kızlarrr...ben bu alan sınavının içeriği halaa belli olmadığı için çalışmlarımı sürekli yarıda kesiyorum.bi modumda olsam sonraki gün mutlaka şevkim kırılıyo,kafam çok karışık,üstelik almancacıyım bu da ayrı bi dert alım olcak mı o da belli değil...:(:(
canım çok yanlış bir düşünce, sil at onu kafandan, alan sınavının içeriği belli değil ama gy gk ve eğitimin içerği belli, onlara başla, onları biteredururken zaten alan sınavının içeriği de açıklanır, o zaman da alana bakarsın :34:

hoşgeldin :16: ne güzel kullanıcı adın var. canan tanın piraye isimli kitabı var, en sevdiğim kitaptır kendileri :69:
bebişini allah bağışlasın canım, sana şans getirsin. bak ne güzel konuları bitirmişsin, en zevkli kısma gelmişsin, isteksizlik bıkkınlıktan olabilir. istersen 1-2 gün zaman ver kendine ve o zaman boyunca hiç kitap yüzü görme, istersen de en sevdiğin dersin sorularını çözmekle başla işe :34:
zannetmeyinki sabah gelemedim ama uyudum
hayır yok öyle bişey
sadece nete giremedim
veeeeee öğrenme psikolojisini de bitirdim
öğleden sonra öyt ye başlicam
bu performansla gidersem şubatın 10 una kadar eğitim bitmiş oluyor
sonra marta kadar da iki eğitim soru bankamı bitirirsem tahmin ettiğimden de önce bitirmiş olacağım inşallah

nilcik bende sana femin çözümlü soru bankasını tavsiye ederim
bende bide irem var ama çözmedim daha bişey diyemem

sedefcim canım bende evliyim biliyorsun ama ben doğum kontrol hapını üniv.de kullanmıştım
hormon bozukluğu için, ozamanlar bişey anlamamıştım yan etkisinden vs.
evlenmeden önce doktora gittim hani benim çocuğum olcak mı olmayacakmı durum nedir gibisinden
kadın doğumcuydu doktor baktı herşeye, tahliller vs. normal herşey dedi
yani evet haplar ağrıyı çok güzel kesiyor
işe yarayabilir, bende yasmin kullanmıştım
en iyisi o diyolar genelde
ben evlenince de yasmin kullandım ama 3 ay sadece
çünkü evlilikten midir nedir başka yan etkilerinden rahatsız oldum ve bıraktım
erkek arkadaşının da dediği üzere en azından bu kpss sürecinde kullanmalısın

yeni gelen arkadaşlar biz burdayız sizde başlayın çalışmaya, güdülenmeye
şimdi bırakın alan sınavını önce şu 11 dersi bitirelim biz,
varsa üniv.den kalma alan yayınlarınız onlara da bakın arada
nasıl olsa martta,nisanda dökülür alan sınavı soru bankaları, denemeleri
ozaman da onlara başlarsınız...

ders çalışmanın en güzel süreci
dış seslere kulakları tıkamaktır
zira ben öss yi öyle kazanmıştım :nazar:
hemen tabloya gururla eklemeye gidiyorum :10: harikasınnnn bence de biter senin konuların ne kaldı ki şunun şurasında :nazar: maşallah fingerim darısı başıma artık ben biraz geriden geliyorum kaplumbağa hızıyla ama olsun :1: mart gibi aramızda ortak denemelere başlıyalım bence :52:
hap konusunda özel mesaj attım :34:
Doktorlarla muhattap oldukça cin tepeme çıkıyor vallaaa:95:
İstersen mail adresini yaz detaylı aydınlatayım seni,bide nezamandır sendeki videoları istiycem hani şu ses dosyasına dönüştürdüklerini ama utandım isteyemedim,ben 100 mesaj yazana kadar yaz gelir :))))))
Doktor isminin sakıncası yoktur herhalde İst. Amerikan Has. Cengiz Alagöz ve Ankara Ruşen Aytaç yine Ankara Ahmet Bostancı... Bunlar Doktor değil insan insan :27: Telefonla bile yardımcı oluyorlar yol gösteriyorlar, sana yakın olan bir arkadaşlarına yönlendiriyorlar.

Evet o ilaçların, sigarayla birlikte kullanırsan ama sigarayıda günde 1 paket ve fazlasında içiyorsan zararı başlıyor. Buna karşılık faydası düzenli yumurtlama ağrısız ve günü gününe mens dönemi ve kullanmayanlara oranla %50 daha az meme kanseri riski.. İlaç adı belki sıkıntı olur diye yazmak istemiyorum ama kızlar yazmış bende aynısını kullandım diğerlerine oranla kilo aldırma gibi bir derdi yok, Başlığın formatını değiştirmiyim.
Cadımı uyuttum gidip kütüphanemi karıştırıyım biraz durum değerlendirmesi yapıyım, x yayıncılığın defterlerini almadım pegem coğrafya ve tarih dersnotu defteri almışım da haberim yokmuş :27:Kütüphanemdeki her türden kitap sayısı okadar coşmuşki ne aldığımı unutur olmuşum, bende ayakkabı çanta almam kitap alırım deli gibi:27:
Hadi iyi çalışmalar.
canım teşekkür ederim, özel mesajla mail adresini gönder, ses dosyalarını elinde bil :34:
elinde fazla kitap olması da insanı strese sokuyor bence, iyi ki bakmışsın çünkü x yayıncılıkla pegemin ders notları çok benzer diye yorumlar okumuştum. tekrar aynısını alman sadece sana hangi birini okuyacağını şaşırtır, kendini yorarsın boşuna. soru bankalarına da bak, çözülmedik sorularını çöz bitir ondan sonra yeni kitap almanın tadı paha biçilemez :1:

canım standart soru sayımız yok, bazen çok bazen az çözüyoruz, bi de aramızda (mesela ben gibi :1:) daha konuları bitirmemiş arkadaşlarımız var, o yüzden daha çok konulara ağırlık veriyoruz, soru çok çözemiyoruz. zaten önemli olan çok soru çözmek değil değişik soru çözmek, hep aynı tarzda günde 500 soru da çözersin, farklı tarzda 50 soru çözersin, 2. yapılan daha verimli olur. ben mesela eğitimde 7iklimi çok beğeniyorum onun soruları çok farklı geliyor, ihtiyaca bi bakıyorum direk geçiyorum zaten hep aynı yerinde sayıyo sorular.
yalnız yine de kendimizi motive etme amaçlı günlük 200 ve fazlası sorun çözen arkadaşlarımıza halay ekibi kuruyoruz :1:
saat itibariyle ölçmeden 350 soru bitmiş ve ilk ünitemi bitirmiş bulunmaktayım:32::32:
Hedef 600 soruu
:64::64::64::64::64::64::64:
leylasıma halay ekibi toplansınnnnnnnnnnnnn
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Merhaba kızlar ben de 2013 kpss ye öğretmenlik için hazırlanıyorum. Bir süredir gizlice sayfayı takip ediyordum artık üye olayım dedim :) Burda herkes gerçekten birbirini motive ediyor.Konuyu açtığı için Sedef 'e ayrıca teşekkür ediyorum :) Çalışmalara Kasım da dershaneyle birlikte başladım fakat hala kendi içimde bir düzenim programım yok çalışmalarınızı aylara haftalara mı bölüyorsunuz nasıl bir yol izlemem gerek tavsiyesi olan var mı ? bölümüm ingilizce

merhaba canım :16: cafemizi ben açtım ama cafemiz sinek avlasaydı inan hiç verimli olamazdık. burda sistemli olmamızı birbirimize borçluyuz, birlik beraberlik içinde işlerimiz tıkırında gidiyor, senin de bize katılmana sevindim. canım biz genelimiz biraz daha esnek bi program uyguluyoruz, öyle saati vs. si yok. ben kendi adıma konuşayım. sabah kalktığımda bugün şunu şunu şunu çalışıcam ve çalışmam bitmeden yatmıcam diyorum. sonra başlıyorum planıma.. çalıştıkça cafemize gelip ne çalıştığımı yazıyorum, aynı zamanda ilk sayfadaki tablomuza çalışanları çalıştıkları derslerin konularının karşısına isimlerini yazıyorum. böylelikle kim ne kadar çalıştığını ve daha ne kadar konu çalışması gerektiğini görmüş oluyo, ona göre de kendimizi sıkıyoruz ya da biraz daha rahat bırakıyoruz, gerektiği gibi davranıyoruz. sana böyle günlük plan yapmanı öneririm. akşam yatmadan önce veya sabah kalktığında ne çalışman gerektiğini kafanda düşünürsen o gün daha rahat olursun. aksi taktirde haftalık planlara uyulamayabiliyor, uyulmayınca dersler birikebiliyor.

günaydın kızlaaaar:3: erkenci mi davrandım ne??
ben kahvemi aldım, birazdan dersimin başına dönüyorum:17:
başlangıç için 50 türkçe sorusu çözdüm, bugün hukuk bakacağım
arada kafa dağıtmak için yine genel yetenek genel kültüre döneceğim
aralarda gelirim yine, herkese iyi çalışmalar:16:

yani bu ne demek, hedef belirleyeceksin kendince o hedeflere ulaşmaya çalışacaksın
neden çünkü konu anlatım yaptığın günler o kadar soru sayısına ulaşamayabilirsin

Canım sen lise mezunu olarak mı gireceksin?

doğru söylüyorsunuz valla ne deyim. konu çalışmadığım zaman bebişle 350 yi gördüm. eşim diyor ki hani çocuk durmuyordu. o uyuyunca hoop dersin başına. hatta uyuturken oynatırken çözmeye çalışıyorum. motivasyonumu düşüren alan sınavı oldu aslında. belirsiz olması

şimdi çıkıyorum bebiş ağlıyor cvp yazan arkadaşlara teşekkürler:) bügünde soru çözcem bakalım kaç olcak

Back
X