Doktorlarla muhattap oldukça cin tepeme çıkıyor vallaaa:95:
İstersen mail adresini yaz detaylı aydınlatayım seni,bide nezamandır sendeki videoları istiycem hani şu ses dosyasına dönüştürdüklerini ama utandım isteyemedim,ben 100 mesaj yazana kadar yaz gelir :))))))
Doktor isminin sakıncası yoktur herhalde İst. Amerikan Has. Cengiz Alagöz ve Ankara Ruşen Aytaç yine Ankara Ahmet Bostancı... Bunlar Doktor değil insan insan

Telefonla bile yardımcı oluyorlar yol gösteriyorlar, sana yakın olan bir arkadaşlarına yönlendiriyorlar.
Evet o ilaçların, sigarayla birlikte kullanırsan ama sigarayıda günde 1 paket ve fazlasında içiyorsan zararı başlıyor. Buna karşılık faydası düzenli yumurtlama ağrısız ve günü gününe mens dönemi ve kullanmayanlara oranla %50 daha az meme kanseri riski.. İlaç adı belki sıkıntı olur diye yazmak istemiyorum ama kızlar yazmış bende aynısını kullandım diğerlerine oranla kilo aldırma gibi bir derdi yok, Başlığın formatını değiştirmiyim.
Cadımı uyuttum gidip kütüphanemi karıştırıyım biraz durum değerlendirmesi yapıyım, x yayıncılığın defterlerini almadım pegem coğrafya ve tarih dersnotu defteri almışım da haberim yokmuş

Kütüphanemdeki her türden kitap sayısı okadar coşmuşki ne aldığımı unutur olmuşum, bende ayakkabı çanta almam kitap alırım deli gibi

Hadi iyi çalışmalar.