• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba kızlarrr:3::3:
bugün alan sınavı soruları açıklanıyoruş
bilgisi olan,gören, duyan var mı:1:

merhaba canlarımmmmm :3:
sizleri çokkkk özledim :70:
çok uzak kaldım buralardan biliyorum, sıkıntılar peşimi bırakmadı yine
ama ben onları elimin tersiyle itip derslerime yönelmeye çalıştım :45:
haftasonu dershane + matematikten problemleri bitirdim, problemler aslında çok basitmiş, ama formül ezberledim. mantığıyla yapmaya çalışıyorum, olmayınca şıklardan gidiyorum :27:
pzt tg denemesi çözdüm, bugün optiği vericem dershaneye bakalım kaç puan gelicek :18:
bi de pzt akşamı tarih çalıştım
dün de tarihten ve coğrafyadan 100 er soru çözdüm.
şu an okuldan yeni geldim, akşama etütüm var. etüte kadar coğrafyadan hayvancılık ve ormancılık çalışıp testleri var onları çözücem.
bi de kızlar şöyle bişey yapmayı düşündüm, bunu bize dershanedeki hocalarımız fikir olarak söyledi, benim hoşuma gitti, ben de size önermek istiyorum :42:
deneme sınavlarındaki yapamadığımız soruları küçük bi not defterine yazıp ordan arada açıp baksak bi daha aynı yanlışlarımızı yapmayız. her ders için olmaz belki ama ben kendi adıma konuşayım özellikle tarih coğrafya vatandaşlıkta iyi fikir gibi geldi

selam kızlar...bugün tatil günüm. sabah eşimi yolladıktan sonra baya soru çözdüm mat.dan. üslü ifadeleri bitirdim. şimdi de eşitsizliklere başlayacağım..sedefim o dediğini bn yapmaya kalksam yaz yaz bitmez çözemediklerim :( geçen haftaki denemem çok kötü geçti. murat'ın denemeleri zaten zor oluyormuş. bir de ben tarih bilmiyorum hiç, keza vatandaşlıktan da üç konu bitirmiştim sadece. netim düşük anlayacağınız. neyse bitirmediğim çok konu var (ben de böyle teselli ediyorum kendimi) :14: hadi kolay gelsin canlarım.. uğrarım yine...

alan sınavının örnek soruları hala açıklanmadı kızlar. sabahtan beri bakıyorum ama hala yok,oyun oynuyor bunlar bizimle. sınava 4 ay kaldı, ama şeylerini kaldırıp bi örnek soru yayınlamadılar. alayı sahtekar bunların !

selam kızlar...bugün tatil günüm. sabah eşimi yolladıktan sonra baya soru çözdüm mat.dan. üslü ifadeleri bitirdim. şimdi de eşitsizliklere başlayacağım..sedefim o dediğini bn yapmaya kalksam yaz yaz bitmez çözemediklerim :( geçen haftaki denemem çok kötü geçti. murat'ın denemeleri zaten zor oluyormuş. bir de ben tarih bilmiyorum hiç, keza vatandaşlıktan da üç konu bitirmiştim sadece. netim düşük anlayacağınız. neyse bitirmediğim çok konu var (ben de böyle teselli ediyorum kendimi) :14: hadi kolay gelsin canlarım.. uğrarım yine...

canım benim çok doğru düşünüyosun bu bi teselli değil ki bu gerçek olan bişey. zaten konular bitti, bak biz dershanede hem konu tarama hem genel deneme oluyoduk. konu taramalardan 85 puan yapıyodum, normal denemelerde 70 i geçemiyodum. ama benim için önemli olan konu taramaydı o yüzden hiç genelleri takmadım. önemli olan bildiğin konulardan yanlış yapmamak. bildiğin yerlerden yanlış yapıyosan da o konuya tekrar dön, eminim bi daha yanlış yapmazsın, ee diğer bilmediklerimizi öğrenmek için de daha vaktimiz var zaten, stres yok tamam mı daha şubat bitmedi :34:

sinirlerim bozuldu kızlar yaa 3 tane örnek soru mu olur :99: :99: :99:
kaç aydır 3 soru için mi beklemişler :84: :84:

selam kızlar bugün 40 tane öğrenme sorusu çözdüm
birazcık anayasa ve tarih baktım, birazcıkda kitap okudum okadar

bizim sorulara baktım alanda
kolay değil, gerçekten zorlancaz biz tarihçiler
offf :37:

bu ne ya bi ton ders var antopoloji bilim ve sosyal degişme proje geliştirme ve daha birçok dersi biz almadık 2008 mezunuyum herkes ilk yılında atandı ya dersler değişsede onlara ne ki görmüş gibi kabul edecekler tüküreyim ösym yede sistemede :14:

sabahtan beri hem başagrımla ugraştım hem 170 soru çözdüm 6.cı girişim olacak 2013 te.bu güne kadar herşeyden fedakarlık ettim düğünüm sınavdan 2 gün sonraydı ve hiç düğün hazırlıklarına katılamadım benim yerime ailem her işi yaptı düğün heyacanımı yaşayamadım ona ragmen ne oldu nasip olmadı bu yıl çokkk yorulmama ragmen yine azimle hazırlanıyorum son kez ama gücümyetmiyo kaldıramıyorum artık bu ülkedeki adaletsizliği.Rbbbim hakkımıza giren her kimse kahretsin kahhar ismiyle :14: mazlumların ahı çıksın artık çıksın :43:

AMİNNNNNNNN AMMMMMİİİİİİİİİİNNNNN ARKADAŞLARIM
bizlere bunları reva görenler bu dünyada çeksinler karşılığını kat kat
rabbim o dünyada bilir napacağını

Allahım bu ne ya:5:Dalga geçer gibi 3 soru yayınlamışlar,örnek soruymuş bunlar,şaka gibi,akibetimiz belli değil,sırf yayınlandı densin diye iş yapmışlar..Elimize yüzümüze bulaştırmasak bari..Sıkıntılardayım,hayırlısı hakkımızda..

günaydın kızlarrrr ders çalışmıyorum ama cafe kapalı kalmasın kapıyı açtım çayıda demmledim kaçıyoruuuummm:9::9::9::9:

niloş alemsin valla
çayı demledim kapı açık ha :9:
iyi bari bende bir uğrayım geçerken
biraz geciktim ama napim uyudum bugün
programım belli aslında
kısa kısa anayasa coğrafya bakcam
öğleden sonra arkadaş çağırdı oturmaya gitcem
akşam gelince de 100 tane öğrenme sorum kaldı onu çözcem
inşallah
öptüm bol puanlı kalın :16:

günaydın canlarım:3: :3: dünün stresiyle gece zor uyudum sabahta haliyle geç kalktım kızlar :14: planımı hazırladım ilk iş olarak matematikte ilerlemeye başlayacağım :10: Allah yardımcımız olsun emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız inşallah

aaaaa çayı bitirmiş nurtubayla ebonnnnn bana kalmamışşş :7: çalışmıyorum dediğime bakmayın içim kaynıyo gizli gizli matematik çözüyom kendime çaktırmadan dinlendirecem diye beynime söz verdim ya :17:

kızlar damga uzaktan eğitimin alan videoları nasıldır acaba dünden beri bunu düşünmeye başladım
bi fikri olan var mı :44:
fiyatı ne kadar canım
bi de facede ender hoca var egitim uzmanı yazıyo ondada var uzaktan egitim alan dersleri bi de onu incele istersen ben bu ay sonu karar vericem alan için ihtiyaç iyi diye duydum ama 600 tl çok pahalı

Back
X