Merhabalar... Benide cafenizee alın yoooluuurrrrrr:)) şöle bi göz gezdirdim çoğonuz hakkında bi fikir oluştu bn kendimmi ufak bi tanıtayım,çokta lazım değil ama olsun:)
yeni mezunum inglizce öğretmenliği bölümüm.eb az bucuk temelim var lisede ve üniverstede az biraz alştım seviyorum zaten.şubat gibi başladım çalışmaya çeşitli engellerden dolayı.Çoğunuzda ve pek çok zümremden baya geriyim biliyorum:/ ama sabah ezanıyla başlayorum çalışmaya elimden geleni yapacağım Rabbim utandırmasın....
bi kız bir erkek kardeşimla yaşyoruz biri okuyo diğeri çalşyor anne babamız ayrı şehirde malesef kısmen anne babalık yapyorum bebişlerime:)onun dışında işim yok kursa da gidemedim.evde her fırsatta çalışcağım temmuza kadar inşallah hepimiz hayırlı yerlere atanırız kızlar.
öyt--rehberlik bi konu anlatımı bi soru bankası bitti
gelişim-pg yarım daha
tarih yarım
coğ bölgeler eksik
anayasa sadece x defterden okuyorum soru çözmeyecem 2 ay daha
mat yarım
alan sınavı ne yapacağımı bilimiyorum:Q daha kitap yok bekliyorum henüz.tüm kitaplara alt sınıflara vermiştim

türkçeden sadece soru çözüyorum
durumum bu pek parlak değil ama dediğim gibi sabah ezanından gece 12 ye kadar bulduğum her fırsatta çalışacağım Allahın izniyle olur inşallah...