• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

iyi akşamlar kızlar cevaplarınız için teşekür ederim bugusucum sana özelliklede :29:
bugün egitim ve gkgy karışık 280 soru çözdüm 100 soru m kaldı çözülecek sonrada belki kendimi aşar mat.15.günü bitiririm :15:

farklılaşma ile olgunlaşmanın farkı ne kızlar :53:

Farklılaşma bi durumdan diğerine geçme, olumlu-olumsuz olabiliyor.Olgunlaşma kalıtımla geliyor olumlu yönde hep.böle ayrımştım ben hocam:15:

uyanır uyanmaz buraya yazim bari yatak çekiyor yoksa:27: bi çay alıp videoya devam :32:

Son düzenleme:
Farklılaşma bi durumdan diğerine geçme, olumlu-olumsuz olabiliyor.Olgunlaşma kalıtımla geliyor olumlu yönde hep.böle ayrımştım ben hocam:15:

uyanır uyanmaz buraya yazim bari yatak çekiyor yoksa:27: bi çay alıp videoya devam :32:

çok saol canım teşekür ederim nettende tam cevap bulamamıştım hemen not alayım bunu .Rabbim zihin açıklığı versin hepimize :6:

kızlar bugünü 380 soru çözmus ve alan bilgisinden iki bölümü bitirmiş olmakla kapatıyorum yarın görüşmek üzere :24: :24: :24:

günaydın arkadaşlar yaklaşık 35 gndür aranızda değildim. izmir deydm ve bu süre içinde ders çalışma fırsatım olmadı.derslerden soğumş olarak evime döndüm.bu gn tekrardan başlamak istiyrm derslere içimden de gelmiyor.sanki sil baştan gibi derslere yabancıyım.allah içimize ders çalışma aşkı koysn....

çoktan uyandım ama başlamak için geç bile kaldım... yapacaklarımı çözeceklerimi geceden ayırmıştım =) verimli bol sorulu bi gün olsun hepimize

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr :8:erkencisiniz bugün:27: bende 8 gibi kalktım işe cografya çözerek başladım:6:.dün 340 soru ile günü kapattım 40 da cografyayla 380 hedefimdi ama uyuyakalmışım az yatıp tekrar kalkayım derken:37:.hepinize kolay gelsin

bu arada nurtubacım alana nasıl çalışıyosun nasıl bi yol izliyosun:44:

iklimacım derslerden sogudum deme özledim ders çalışmayı de kendi kendine. sen buraya ugra çalıştıkça yaz bize biz seni gaza getiririz canım :42:

günaydın kızlar kolay gelsin hepinize , bende bugün erken kalktım ders kayıtları başladı derslere bakıyım diye moralim bozuk iki tane uygulamalı dersim var :14:belki tatil yaparım bugün , dün coğrafya bitti belki deneme yaparım of of:50:

selam kızceler :)) (bende trakyalı sayılırım artık kızceler diyebilirim dimi)
4 gündür yoktum evimde ankaraya bursaya gittim ailemi gördüm
k.validele görümce vs. derken nihayet evimdeyim.

nilcim sağol canım bir kere sormuşsun beni, dur bir okuyayım dedim yokluğumu farkeden olmuşmu diye :)))
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz arkadaşlar, allah hepimizin gönlünün muradını versin.

bugün yol yorgunluğu ve evi toparlamakla geçiyor, öğleden sonra çözebilirsem eğitim çözmeyi düşünüyorum
tatilde bende ant.mat. aldım inş. pişman olmam hadi hayırlısı
bi tanede 80 lik eğitim deneme aldım.
yol boyunca kitap okudum, bana bişey kitacak bir kitap değildi ama gözlerim boş kalmadı en azından
türkçe paragraf sorularına fayda olsun diye sayalım onu da.

nil ben de 5 ayda 5 kilo aldım
vermeye uğraşıyorum spora gidiyorum, biraz sıkılaşma oldu ama kilo veremedim

buarada kızlar regli günüm geldi ama ortada bişey yok
hiç böyle olmamıştı, allahım hamile falan olmayayım lütfen, daha erken çünkü

yahu sedefcimin nesi var, bir melankoliklerde bu kız, az çok anladım ama burayada yazmadığına göre kurcalamayalım

günaydın kızlar kolay gelsin hepinize , bende bugün erken kalktım ders kayıtları başladı derslere bakıyım diye moralim bozuk iki tane uygulamalı dersim var :14:belki tatil yaparım bugün , dün coğrafya bitti belki deneme yaparım of of:50:

ahanda bi bunalımlı daha geldi aramıza :27: ne oldu kız bir günde oflayıp pufluyon :30:

selam kızceler :)) (bende trakyalı sayılırım artık kızceler diyebilirim dimi)
4 gündür yoktum evimde ankaraya bursaya gittim ailemi gördüm
k.validele görümce vs. derken nihayet evimdeyim.

nilcim sağol canım bir kere sormuşsun beni, dur bir okuyayım dedim yokluğumu farkeden olmuşmu diye :)))
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz arkadaşlar, allah hepimizin gönlünün muradını versin.

bugün yol yorgunluğu ve evi toparlamakla geçiyor, öğleden sonra çözebilirsem eğitim çözmeyi düşünüyorum
tatilde bende ant.mat. aldım inş. pişman olmam hadi hayırlısı
bi tanede 80 lik eğitim deneme aldım.
yol boyunca kitap okudum, bana bişey kitacak bir kitap değildi ama gözlerim boş kalmadı en azından
türkçe paragraf sorularına fayda olsun diye sayalım onu da.

nil ben de 5 ayda 5 kilo aldım
vermeye uğraşıyorum spora gidiyorum, biraz sıkılaşma oldu ama kilo veremedim

buarada kızlar regli günüm geldi ama ortada bişey yok
hiç böyle olmamıştı, allahım hamile falan olmayayım lütfen, daha erken çünkü

yahu sedefcimin nesi var, bir melankoliklerde bu kız, az çok anladım ama burayada yazmadığına göre kurcalamayalım

hoşgeldin ebonum benim daimi üyelerden bi sen kalmıştın sende gidince boş kaldık hoş geldin sefalar getirdin şekerim :42:antremanlarla matematikten ben pişman olmadıysam sende olmazsın canım çünkü kimse benim kadar mat .özürlü olamaz :31:
80 lik denemeyi hangi yayın aldın çözersen yorumlarını bekliyoruz .bu arada cezalısın bu hafta cafeyi sen açacan hep bu kadar uzun süre bizi sensiz bıraktıgın için :20:
inşaallah veririz kiloları canım ya ben lahana kürüne karar verdim :8:1 ayda 5kg vermiştim geçen yıl o sayede. mayısa kadar vermem lazım 5 kg sonra hamişlik düşünüyorum eşimin yogun istegine dayanamıyorum :49: .alacam kiloyu vermemde garip ama şimdiden bi 3 aylık kadar göbiş var bende önce düzleyeyim sonra şişiririm göbişi :9:
sedefçimde bari arada selamını eksik etmese iyi olurdu ama sıkıntısı çok demekki.bu arada clemantine tusunade firarperest vs. eskilerden kimse kalmadı inşaallah temmuza kadar devam edebiliriz :26:

sabahtan beri egtm gkgy karışık 150 soru çözdüm daha 220 soru ve ant.mat.15.gün var çoookkk çalışmam lazım çokkkk:10:

uyku bastı:9: ascık dolandım uykum açıldı gelmşken yazım dedim:55:

sedef hocammmmmmmm arada uğra ilk başlardaki neşeni enerjini sevdiğim için katıldım aranıza:))

Son düzenleme:
kızlar yargı yayın evinde kargo ücreti yokmuş kitap alcam şimdik gördüm bilginze

İngilizce öğretmenleri arkadaşlar alan sınavı konusunda ne yapyorsunuz,dershanede başladınız mı ben şaşkınım o konuda

Son düzenleme:
nilcim sen beni hep böyle cezalandır valla
tamam söz inş. bu hafta kafeyi hep ben açıcam
zira o koca koca eğitim soru bankalarım bitmeyecek
denemeyi de beyaz kalem almışım, başkada 80 lik doğru dürüst yoktu
iki soru bankamı bitireyim her hafta bir tane deneme çözcem eğitimden
13 tane var sınava kadar yetmez ama yeter
eğitimin üzerine çok düşmicem bu yıl, çünkü birşey farketmiyor üzerine koyamıyorsun
o yüzden bol gyk ve alan için kitaplar okuycam parolam o yönde
elimden geleni yapcam kısaca

bakın bugün bakamadım derslere öğleden sonra komşum çağırdı
çok severim hayır diyemedim
ondan sonra da her hafta birisi çağırıyor
artık haftada bir gün gidebilirim dimi bişeycik olmaz okadardan da
çünkü burda zaten gidilcem gezilcem bir yer yok
siz çarşıya çıkıp vakit kaybediyorsunuz ya, bende komşuya gidiyorum işte o süre zarfında :9:

eboncum alana ne zaman başlıyosun .ben bu ay uzman kariyer eğitim ve gkgy modüler soru bankalarını ve antremanlarla mat. 1 i bitirmek zorundayım yjklaşık 10.000 soru ve günde 300 400 arası soru demek artık beynim sulanıyo hayırlısıyla bitsede kurtulsam nisandada alana başlıcam inşallah

Son düzenleme:
Bugünkü raporum : :6:

Program tekrar edildi.

Ölçmede çağdaş ölçme-değerlendirme araçları çalışıldı,soru çözüldü.

Matematikte çarpanlara ayırma çözüldü.

Biraz da Tarih tekrarı yaptım mı tamamdır.:1::1::1:

merhaba kızlar :29: son gelişmeleri vereyim dedim, bişey yapmasam da.. kopmak istemiyorum buradan
dershanemin pazar günleri verimli geçiyor, eğitim hocalarımız çok iyi şükür, önde gidemesem de paralel gitmeye çalışıyorum eğitimde, yazın gelişim ve öğrenme çalışmamın faydalarını görüyorum şu son 2 haftadır, yeni başladı o dersler ve unutmamışım bana tekrar gibi geliyor.
cmt hiç verimli olmuyor, vatandaşlıkta çok kopuk olduğum için derse girmiyorum, zaten hocanın anlattıkları sınıftan çıktığım an kafamdan gidiyo, bi de mat a hiç girmiyorum. o zamanlar kitap okuyorum
günde çözdüğüm soru sayısı 50-100 bazen hiç.. 7,5 yıl emek verdiğim ilişkim için hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık
bugün deneme çözdüm. genel yetenek 53 doğru 2 yanlış. genel kültür 32 doğru 14 yanlış
silkelenip paso genel kültür çalışmam lazım.
eğitim bilimleri de 61 doğru 14 yanlış. 3 haftadır öyt görüyoruz dershanede ama hala 2. ünitedeyiz, şu öyt yi bi bitirsek eğitim daha iyi olucak biliyorum, çünkü yanlışların çoğu öyt den. biliyorum netler berbat ama neyse bakalım sıralamam nasıl olucak
hayatımda hiçbir şeyin düzeliceği yok. o yüzden ben de düzelmesini beklemek yerine, buna alışıp o şekilde ders çalışmaya karar verdim. artık ne kadar elimden gelirse canlarım..
Staj başlayınca üç gün staj olacak raporlar ,projeler ,dersler kpss çalışamayacağım :14: ondan canım ya :5:
canım kader arkadaşım benim.. ya şu okul olmayaydı ne iyiydi dimi? ahh o staj.. vallahi pestilim çıkıyo, yemek yemeye halim kalmıyo eve gelince, bacak ayak sırt ağrısı ayrı dert, çocuklara sesini duyurcan diye bağırmaktan kısılan ses ve acıyan boğaz ayrı dert. okulda ayrı ders anlatımı, stajda ayrı ders anlatımı.. bunların hazırlanması uygulanması, vizeler finaller, mezun ol, bi de kpss..
geçen ders 8.30 daydı, alarm çalmamış, 8 de uyandım koştur koştur okula gittim, 8.40 tı hatta saate baktım, ilk 10 dk içinde hocanın derse almaması gibi bi durum yok, çaldım kapıyı girdim içeri, çık dışarı giremezsin diye kovdu beni, oldu mu sana 1 hafta devamsızlık, hem de yok yere.. derste yaptırdığı şey de tekerleme söyletmek, şu yoğurdu sarımsaklasak da mı saklasak bilmemne, bir öğretmenin bunu düzgün söylemesi gerekirmişmiş.. derste tek yaptırdığı bu. canım inan ki yalnız değilsin bak. saçma sapan bi süreçteyiz, sinir olsak da olmasak da bunlarla uğraşmak zorundayız, keşke kpss olsa sadece ama nerdeee, bizim yapmamız gereken her şeye rağmen elimizden geleni yapmak. yaptıktan sonrasını da Allaha bırakmak. yeter ki sağlığımız bozulmasın o en önemlisi

maafff sen bana inanılmaz bi moral verdin.. gün içinde seni hatırlayıp gülümsüyorum biliyo musun, gören de deli sanıcak =) ama bu devirde böyle iyi yürekli insanların olmasını bu sitede öğrendim ben. sınıfta bakıyorum millet kpss için birbirini yoluyo yaa.. bizse burda elele verdik, hala da veriyoruz, destek oluyoruz. şu an olmasa da yazın ve dönemin yarısında ben topiğim sayesinde bu kadar çalıştım. ben ki öğlene kadar uyuyan, ara tatilde sabahın köründe burda canlarıma günaydın deyip çalışmaya başlardım. daha sık gelmeye başlıcam artık canım. hayatım zor, ha geçer ha geçer diye diye zamanımı tüketeceğime, bunu kabullenip hayata devam etmek daha mantıklı. aman yeter ki sağlığımızdan olmayalım..

Son düzenleme:
Back
X