• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

nilkon4246 en son sen mi uzman kariyer çözümlü soru bankalarını çözmştn? tavsiye ediyomsn? ya bende uzman kariyer in tarih öğreten soru bankası vardı senin çözdüğünle aynı değil dimi sorular bilgin var mı cnm ya...

uzmanın tarih öğreteni ve matematik öğreteni var hocam bende bitmek üzere çok çok beğendim... coğrafya ve anayasasınıda alcam nisanda.eb soru bankası var bide geçen yıl aldığım eski ama o da çok işime yaraıyor.konu anlatımlarını bilmiyorum ama soru bankaları harika bence:6:

uzmanın tarih öğreteni ve matematik öğreteni var hocam bende bitmek üzere çok çok beğendim... coğrafya ve anayasasınıda alcam nisanda.eb soru bankası var bide geçen yıl aldığım eski ama o da çok işime yaraıyor.konu anlatımlarını bilmiyorum ama soru bankaları harika bence:6:

iklimacım uzman kariyer sistematik modüler soru bankalarıda bende var yöntem haricindekileri begendim uyduruk saçma soruları olan bi yayın deil çöz bence

günaydın kızlar :3: hepinize bol sorulu bir gün diliyorum :68:
bende bugün egtm ve gkgy karışık uzmandan 250 soru çözeyim ant mat 16.günü dün bitiremedim 16. günü bitireyim bide annemlere gidip üniversite kitaplarımı getireyim alandan özet çıkarmaya başlayayım diyorum alan konusunda data ve ihtiyaç çıkarmış ama güvenemedim en iyisin üni.kitapları ve ygs lys gibi geldi bana :44:

bu arada ebon kız yaşam koçu işe yarar bişi söyledimi bizede anlat sevabına :23::4:

Selam kızlar. Ben de KPSS'ye hszırlanıyorum. Bu beşinci girişim olacak maalesef. Bölümü tde öğretmenliği. Bu yıl çok çalıştım emeklerimin karşılığını almayı umuyorum. Bi yandan da dershaneye gidiyorum haftasonları. Herkes istediği yerlere gelir umarım. Ben de burada sizinle ders çalışma programıma devam etmeye geldim. Birlikte güzel çalışmalar diliyorum herkese :)

günaydın canlarım :48: planımı hazırladım hemen başlayacağım
program rehberlik vatandaşlık tarih ve alan beni bekliyor :6: :101:
nilim bence de üni ve ygs-lys kitaplarından çalışmak daha mantıklı
ebon yaşam koçunu bende merak ettim neler anlattı :7:

Selam kızlar. Ben de KPSS'ye hszırlanıyorum. Bu beşinci girişim olacak maalesef. Bölümü tde öğretmenliği. Bu yıl çok çalıştım emeklerimin karşılığını almayı umuyorum. Bi yandan da dershaneye gidiyorum haftasonları. Herkes istediği yerlere gelir umarım. Ben de burada sizinle ders çalışma programıma devam etmeye geldim. Birlikte güzel çalışmalar diliyorum herkese :)

hoşgeldin pembelii :29: inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alırız

selam kızlar. Ben de kpss'ye hszırlanıyorum. Bu beşinci girişim olacak maalesef. Bölümü tde öğretmenliği. Bu yıl çok çalıştım emeklerimin karşılığını almayı umuyorum. Bi yandan da dershaneye gidiyorum haftasonları. Herkes istediği yerlere gelir umarım. Ben de burada sizinle ders çalışma programıma devam etmeye geldim. Birlikte güzel çalışmalar diliyorum herkese :)

üzülme benimde 6.olacak benden tecrübelisi yok heralde buralarda :31: Hoşgeldin aramıza pembelli

nilime verdiğim soz doğrultusunda sabah tekmilimi veriyorum..
nilim sabah 07:30 da kalktım evi toparladım
kantine sebze gelmişti hemen gidip sebze alışverişimi yaptım
kahvaltı bile yapmadan yazıyorum bak kıymetini bil..
uzun süredir yazmıyordum
yoğun bir şekilde matematik çalışıyorum
pegem 5000 gy gt aldım matematik hariç bugn bitmek üzere
ihtiyacın 15li eğitim denemsi bitirdim
yedi iklim gy gt denemeside 10.dayım 5 tane kaldı
o da bittikten sonra türkiye geneli denemelere başlayacağım
kaynaklarım bitti
bir adet moduler ozmek istiyorum
yediiklim alacağım eğitim için
ama gy gk karar veremedim ya ihtiyaç ya uzman
sedefi goremedim canımı sıkkın acaba
nur tubaa opuyorum tatlım yanaklarından
kitap seli
tussnade onlar nerede olaki?

Kahvaltımı tamamladgıma göre artık derse başlayabilirim. Daha sonra buraya dönüp yazarım neler çalıştığımı. Sonra görüşürüz kızlar hepinize kolay gelsin:3:

uzun süredir yazmıyordum
kaynaklarım bitti
kitap seli

clementine tatlım hoşgeldin :70:
maşallah Allah nazardan saklasın canım benim çok güzel çalışmışsın Allah emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir inşallah

selam kızlar bende biraz alan çalıştım geldim
benim bu hafta çok yorgun geçiyor niye böyleyim anlamadım
vücudum dökülüyor resmen
yataktan zor kalkıyorum
bugün spora gitmicem bir toparlansın vücudum
akşama günüm var oraya gitcem
yarın büyük temizlik yapcaz kocişimle
salonu değiştircem

buarada yaşamkoçuna gittim
hatun inşaat mühendisiymiş
konuşması hiç seri değildi
çok sıkıcıydı
sağ ve sol beyni tam yarım saatte anlattı
hem canım sıkıldı hemde aklım evde kocamda kaldı
gönderirken pek bir üzüldü, çocuk gibi
oturamadım bende arkadaş kalkıyordu onunla birlikte kalktım
açıkcası üniv.de işin ehli olan insanları dinlemiştim
daha güzel seminerler,konf. gördüm oyüzden cazip gelmedi kalktım bende :27:

uzun süredir yazmıyordum
kaynaklarım bitti
kitap seli

afferim sana maşaallah süphanallah baya bitmiş herşey branşta türkiye derecesine oynuyo herhal clemantinemiz :9:
gk gy ben uzmanı begendim canım gerçi ihtiyaçta güzel sıkmıyo insanı sedefçimin bu ara kafası bozuktuda düzeldi sanırsam yakında burda olur :29: kitapseli ve kpss hayali bu ara yok tusunadeninde belalı komşu teyzesi nedeni ile kpss dersanesine yazılası tuttu bi dahada haber alan olmadı bende firarperesti merak ediyorum en son ücretliye başlamıştı o da kayboldu :50:

annişkoma gidip bi çuval alan kitabımı sırtlanıp geldimmmm:118::118::118: aynen bunlar gibiyim bugün herşeyi aynı anda yapasım var matematik ,soru çözümü, alana çalışmak, romanımı bitirmek ,nete girmek, tv izlemek,:6: örgü yapmak..... du bakalım hangilerini yapabilecem :44: ebonum bende şöyle anlattı böyle anlattı diye söylemeni bekliyodum hayal kırıklıgına ugradım :ssz:

Sıkıldım biraz ara veriyim dedim. Türkçeden 100 soru matematikten de 50 soru çözdüm. Daha devam edicem. Bi de tarih çalışıcam bugün. Ben alana daha hiç başlamadım ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Bi tane lys konu anlatımlı kitap almıştım ordan okuyup geçıcem sanırım sadece.

Sıkıldım biraz ara veriyim dedim. Türkçeden 100 soru matematikten de 50 soru çözdüm. Daha devam edicem. Bi de tarih çalışıcam bugün. Ben alana daha hiç başlamadım ve nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Bi tane lys konu anlatımlı kitap almıştım ordan okuyup geçıcem sanırım sadece.

pembeli hoşgeldin aramıza
senin kaçıncı girişin branşın nedir
buarada benimde şaka maka 5. girişim olacak ama
2 kez tam 2 kez yarım hazırlandım
böyle çalıştığını yazan arkadaşlar gördükçe gaza geliyorum hakkaten
hele maşallah clementine neler yapmış öyle
çok pis kıskandım
ama benim bu hafta gerçekten bacaklarım çok ağrıyor
otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum
ve bu bende bir halsizlik,yorgunluk yaratıyor
inş. yeni haftaya daha azimle başlicam
buarada bizlerde alan çalışyoruz derken, lys kitaplarına bakıyoruz zaten
bide kitap okuyorum okadar

pembeli hoşgeldin aramıza
senin kaçıncı girişin branşın nedir
buarada benimde şaka maka 5. girişim olacak ama
2 kez tam 2 kez yarım hazırlandım
böyle çalıştığını yazan arkadaşlar gördükçe gaza geliyorum hakkaten
hele maşallah clementine neler yapmış öyle
çok pis kıskandım
ama benim bu hafta gerçekten bacaklarım çok ağrıyor
otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum
ve bu bende bir halsizlik,yorgunluk yaratıyor
inş. yeni haftaya daha azimle başlicam
buarada bizlerde alan çalışyoruz derken, lys kitaplarına bakıyoruz zaten
bide kitap okuyorum okadar

Hoşbuldum canım. Benim de 5.girişim olacak aynıyız yani. Branşım edebiyat. Bu yıl diğer yıllara göre daha sıkı çalıştım ben. İnşallah bu sefer olur herkesin isteği. Senin branş nedir

Bu arada ben matematikten de 100e tamamladım bugünkü çözdüğüm soruları. Şimdi tarih çözmeye başlayacağım. Matematik kafamı çok yordu ama..

Back
X