• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar günaydın clemantinem .tavsiyelerine uyucam canım teşekür ederim iyi dileklerin içinde tavsiye edicen deneme seti varmı canım mümkünse çözümlü

yediiklimin seti var canım
çozümlü
15li galiba once onları çoz ondan sonra
mutlaka ama mutlaka Türkiye geneli denemesi
günaydın bu arada fıstığım benim

yediiklimin seti var canım
çozümlü
15li galiba once onları çoz ondan sonra
mutlaka ama mutlaka Türkiye geneli denemesi
günaydın bu arada fıstığım benim

yediiklimden korkuyorum ya çokkkk yanlışım çıkar düşer toparlayamam bak kendimi :14: başka yayın olmazmı acep bi arştırayım bakiyim türkiye genelide çözcem tatlım tabiki .

evet canım bursa sinop samsun ankara yazdık
bakalım hayırlısı
bebekde burdan gittiğimize istiyorum
Rabbim nasip ederse
artık gerçek bir aile olmamızın zamanı geldi
hatta geçiyor :)

sabah sabah nerde gördün keyif yaptığımı :21:
canım siz muhaberecemisiniz
sinop,samsun dikkatimi çekti

günaydın canlarım :16: bugün geç kaldım size yetişemedim banyoya girdim çıktım odayı toparla kahvaltı yap derken bu saat oldu :14:
nilim ben de deneme alacağım hatta dün netin başında bir saat düşündüm hangisini alsam diye maddi yönden elimiz de bol olmayınca karar veremedim bir türlü ihtiyaç,yargı,yediiklim,beyazkalem,uzman kariyer...bir sürü yayın var :1:

yediiklimden korkuyorum ya çokkkk yanlışım çıkar düşer toparlayamam bak kendimi :14: başka yayın olmazmı acep bi arştırayım bakiyim türkiye genelide çözcem tatlım tabiki .

nilim yanlışın çıkarsa çıksın hatta asıl yanlışın çıksın nerelerde eksik olduğunu gor
sınavda yanlış çıkmasından iyidir kuzum hatta ben yanlışım çıkınca seviniyorum onları bir kağıda not ediyorum
yeni neler oğrenmişim bakıyorum kuzum

günaydın canlarım :16: bugün geç kaldım size yetişemedim banyoya girdim çıktım odayı toparla kahvaltı yap derken bu saat oldu :14:
nilim ben de deneme alacağım hatta dün netin başında bir saat düşündüm hangisini alsam diye maddi yönden elimiz de bol olmayınca karar veremedim bir türlü ihtiyaç,yargı,yediiklim,beyazkalem,uzman kariyer...bir sürü yayın var :1:

aman canım aman diyim sakın yargı alma
ayırtedicilikten yoksun sorular yeni başlayanlar için olabilir ama sana gelmez
beyaz kalemden de uzak dur çünkü çok yanlışı çıkıyor dershane hocaları kesinlikle tavsiye etmiyor

Selam kızlar. Ancak şimdi nete girebildim. Sabah eşimi yolladıktan sonra yürüyüşümü yaptım şimdi de beyaz kalemin eğitim bilimleri modüler soru bankasını çözüyorum. Gelişimden 50 tanecik soru çözdüm daha.. Bugün tembelim niyeyse.. Bi şey sorcam size kızlar ihtiyacın gy gk için hedef süre sonuç diye bir deneme seti dikkatimi çekti de nasıl acaba bilen var mı?

Herkes dersine odaklanmış herhalde kimsecikler yok.. Ben de 15-20 soru çözüp hemen ara veriyorum :)) napayım sıkılıyorum çook...

pembeli merak etme bende sendenim
niloş ortalarda yok, clementine kıza psikolojik baskı uygulamasana lütfen :9:
kızlar biliyorsunuz nerde sınav orda ben mantığıyla
zabıt katipliğine başvurdum 30 unda edirne de sınava gircem
ben o yüzden ona çalışıyorum ama yine de derse baktım bugün mesela
90 tane tarih-coğ. karışık çözdüm
20 pg 20 ölçme çözdüm
dur bakalım gün daha devam ediyor, yaparsam bişeyler akşam yazarım

Son düzenleme:
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var:52:

sevdiceğin doğum günü geliyor,ne alsam bilemedim kargoyla iş yerine gönderebileceğim bir şey olmalı sıkıntılı bu ara azcık yüzü güler belki bide daha hiç hediye almışlığım yok kendisine şok olur çocuk:9:

tarih çalıştım azcık işlerim vardı:50:

pembeli merak etme bende sendenim
niloş ortalarda yok, clementine kıza psikolojik baskı uygulamasana lütfen :9:
kızlar biliyorsunuz nerde sınav orda ben mantığıyla
zabıt katipliğine başvurdum 30 unda edirne de sınava gircem
ben o yüzden ona çalışıyorum ama yine de derse baktım bugün mesela
90 tane tarih-coğ. karışık çözdüm
20 pg 20 ölçme çözdüm
dur bakalım gün daha devam ediyor, yaparsam bişeyler akşam yazarım

Ben de kendimi zorlaya zorlaya gelişimden 132 soru çözdüm birazdan da gy gkden bir şeyler çözerim önce biraz dinleniyim. Bu havalar da bi değişik olunca canım hiçbir şey yapmak istemiyor :ssz:

slm kızlar nabersiniz iyiyim ben işim vardı clemantinem korkuttu ama ondan deil gelmemem.ant.mat 21 ve 22 gün bitti akşam da misafirlikteyim gr

aman canım aman diyim sakın yargı alma
ayırtedicilikten yoksun sorular yeni başlayanlar için olabilir ama sana gelmez
beyaz kalemden de uzak dur çünkü çok yanlışı çıkıyor dershane hocaları kesinlikle tavsiye etmiyor

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım gerçekten denemeler hakkında hiçbir bilgim yoktu ihtiyaç ve yediiklim almayı düşünüyorum tg denemelerini şimdiden çözmeyeceğim onları biriktiriyorum en son çözmeyi düşünüyorum

bugün annem tutturdu bahar temizliği yapalım diye temizlik yüzünden doğru dürüst çalışamadım kızlar :14:çok yoruldum biraz dinlenip öyt ile başlayacağım :6:

selam aranızda yargı tg 3 e giren var mı kızlar ve branşlarınız ne benim okul öncesi:8:

kızlar bu günü 100 oyt,100 mat ve 150 tarih sorusu cozmus olmakla bitiriyorum ben de bitmiş durumdayım :1: sabah görüşmek üzere canlarım iyi geceler tatlı rüyalar :16:

ii geceler arkadaşlar oğlum diş çıkarma aşamasında gece hç uyumuyor bu gece uyutmadı beni akşam da 9 da uyuduk şimdi de hortladım.uyuyamadım.gündüz de çok izn vermiyor bilgisayara elime aldığımda kapatıyor. girmişken bazı sorularımı paylaşmak istedim cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...
soru-1 aşağıdakilerden hangisi ıslahat fermanı ile gayr-ı müslimlere tanınan haklar arasında yer almaz.
a-patrikhane de yeni meclisler kurulacak,bu meclislerin aldığı kararlar babıali tarafından onaylandıktan sonra uygulanmaya konacak
b-gayr-ı müslimler mebusan meclisi seçimlerinde oy kullanabilecek.

soru-2 aşağıdakilerden hangisi lozan da kesin çözüme kavuşmuştur
a-yabancı okullar
b-azınlık hakları
c-boğazlar
d-kapitülasyonlar
e-savaş tazminatı

soru-3
aşağıdakilerden hangisi çanakkale savaşının sonuçları arasında yer almaz
a-bulgaristan itilaf gurubunda savaşa katılmış
b-gizli antlaşmalar gündeme gelmş

Back
X