• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

pembeli merak etme bende sendenim
niloş ortalarda yok, clementine kıza psikolojik baskı uygulamasana lütfen :9:
kızlar biliyorsunuz nerde sınav orda ben mantığıyla
zabıt katipliğine başvurdum 30 unda edirne de sınava gircem
ben o yüzden ona çalışıyorum ama yine de derse baktım bugün mesela
90 tane tarih-coğ. karışık çözdüm
20 pg 20 ölçme çözdüm
dur bakalım gün daha devam ediyor, yaparsam bişeyler akşam yazarım

valla nilin hiç şansı yok rahat kalma konusunda çünü her daim elim üstünde olacak
faceden goruştuğümüz için ona ayrı bir hüsnü -zanım var benim..

zabit katipliğine burdan bir arkadaşda başvurdu canım netten eski dokumanları indirdi sürekli onları yazıyor
onlarla 3 dk 100 kelimeyi buluyor ama eğer metni onceden vermezlerse kazanamam diye düşünüyor
ikiniz içinde hayırlısı olsun bakalım sen kaç yazıyorsun tatlım?

ii geceler arkadaşlar oğlum diş çıkarma aşamasında gece hç uyumuyor bu gece uyutmadı beni akşam da 9 da uyuduk şimdi de hortladım.uyuyamadım.gündüz de çok izn vermiyor bilgisayara elime aldığımda kapatıyor. girmişken bazı sorularımı paylaşmak istedim cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...
soru-1 aşağıdakilerden hangisi ıslahat fermanı ile gayr-ı müslimlere tanınan haklar arasında yer almaz.
a-patrikhane de yeni meclisler kurulacak,bu meclislerin aldığı kararlar babıali tarafından onaylandıktan sonra uygulanmaya konacak
b-gayr-ı müslimler mebusan meclisi seçimlerinde oy kullanabilecek.

soru-2 aşağıdakilerden hangisi lozan da kesin çözüme kavuşmuştur
a-yabancı okullar
b-azınlık hakları
c-boğazlar
d-kapitülasyonlar
e-savaş tazminatı

soru-3
aşağıdakilerden hangisi çanakkale savaşının sonuçları arasında yer almaz
a-bulgaristan itilaf gurubunda savaşa katılmış
b-gizli antlaşmalar gündeme gelmş

canım ilkinde a kesin var ondan eminim
2 şık verdiğin için b diyorum
2 sorunun cevabı kapütülasyonlar yabancı okullar borçlar kesin olarak halledilmiş
savaş tazminatı olarak Yunanistan Karaağaç'ı Türkiye'ye bırakmıştır. buda halledilmiştir yani.

3 soru a şıkkı bulgaristan itilaf devletleri yanında değil almanya yanında savaşa katılmaya karar vermiştir ve gene çanakkale savaşı sonundadır.

Günaydın herkese :3:
Nasılsıniz kızlar? Ben dün çok çalışamadım ama bugün telafi edeceğim inşallah.
Sınav yaklaştıkça acayip strese girmeye başladım sanırım bunun nedeni sınava 5.kez girecek olmam. Bu sefer çok çalıştım ama hiçbir şey bilmiyorum sanki gene yapamayacaknışım gibi geliyor :( inşallah hepimizin ataması olur bu yıl :13:

günaydın kızlar günaydın sizeee :3: ben geldimmmmm

ebonum dün bitek öglene kadar çalıştım o da mat sadece öglenden sonra annemle çarşıya gittik 3 gibi döndük evi toparla bulaşık falan akşam oldu akşamda misafirlikteydik clemantineden korkuyorum evet itiraf edeyim duymak istediğin buysa :8:

iklimacım inş. oglun iyileşirde sende çalışırsın .tatlım 1.sorun a,2.sorun d,3. sorun a diye düşündüm cevaplarını paylaşırsan sevinirim :6:

pembelim bende aynen senin hissettiklerini hissediyorum elimden geleni yaptıgım halde korkuyorum ne yapacagımı bilmez haldeyim ama gececek inş.ve bu yıl hepimiz atanacagız :29:

Son düzenleme:
mesajımı kimse adam yerine koymamış:1: gerçi herkesin derdi başından aşkın,sağlık olsun:34: kitap alacağım karar verdim zaten:55:

erkenden uyandım yine tarihle devammmmmmmm:56:

Allah zihin açıklığı versin hepimize kolaylıklar....

günaydın kızlar :24:
bugün annemle pazara gideceğiz sonrasında sevdicekle buluşacağım akşama kadar fazla çalışamam diye düşünüyorum ne yaparsam yine akşam yapacağım
iyi çalışmalar fıstıklar öpüyorum hepinizi :54:

valla nilin hiç şansı yok rahat kalma konusunda çünü her daim elim üstünde olacak
faceden goruştuğümüz için ona ayrı bir hüsnü -zanım var benim..

zabit katipliğine burdan bir arkadaşda başvurdu canım netten eski dokumanları indirdi sürekli onları yazıyor
onlarla 3 dk 100 kelimeyi buluyor ama eğer metni onceden vermezlerse kazanamam diye düşünüyor
ikiniz içinde hayırlısı olsun bakalım sen kaç yazıyorsun tatlım?

bende o metinleri buldum çalışıyorum işte 3 dk 100-110 u buluyor
ama arkadaşının dediği olayı anlamadım metni önceden verme durumu nedir
sınava girdiğimiz an görecekmişiz metinleri diye biliyorum
ama inşallah dediği gibi olur :3:

günaydın ballar petekler ben yine saldım yaaaaa :43:
ama geçerli sebeplerim var
şimdi kalkıp temizlik yapcam mesela
öğlen eşim gelcek ona yemek yapcam
öğleden sonra gezmeye gitcem
bakkala gitmem lazım
bakkal ne ayoolll demeyin bizim köyümüz böyle :27: :33:
arada klavye çalışcam
bide size söz tarih-coğ çözcem bide o günlük 20 pg-ölçmeyi çözcem
sırf sizi görüp utandığım için yapıyorum onları da :36:
ne pislik bir öğrenciyim dimi niloşşşşşş :21:

mesajımı kimse adam yerine koymamış:1: gerçi herkesin derdi başından aşkın,sağlık olsun:34: kitap alacağım karar verdim zaten:55:

erkenden uyandım yine tarihle devammmmmmmm:56:

Allah zihin açıklığı versin hepimize kolaylıklar....

bacım kitap işlerini clementine sorcan
biz daha okadar gelişemedik ki
o da muhtemelen görmemiştir
yada başkalarına yaptığı yorumlardan çıkar
küsmece-darılmaca yok sayfada
taammmı güzel hatunlar :20:

ebonum dün bitek öglene kadar çalıştım o da mat sadece öglenden sonra annemle çarşıya gittik 3 gibi döndük evi toparla bulaşık falan akşam oldu akşamda misafirlikteydik clemantineden korkuyorum evet itiraf edeyim duymak istediğin buysa :8:

iklimacım inş. oglun iyileşirde sende çalışırsın .tatlım 1.sorun a,2.sorun d,3. sorun a diye düşündüm cevaplarını paylaşırsan sevinirim :6:

pembelim bende aynen senin hissettiklerini hissediyorum elimden geleni yaptıgım halde korkuyorum ne yapacagımı bilmez haldeyim ama gececek inş.ve bu yıl hepimiz atanacagız :29:

İnşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin..

bakkala gitmem lazım
arada klavye çalışcam

Canım hoşgeldin günaydın.
Evli oluna ders çalışmak zor oluyor maalesef ev işleri vs. derken. Ben de temizlik yapıcam kaç gündür de üşeniyyorum valla:17:
Ama derslerimizi de ihmal etmemeliyiz düzenli çalışmalıyız:kkk: bu yıl bu işi bitircez artık..

Sabah sabah 60 tarih sorusuyla güne başladım :)
Elimdeki kitapları bitirmem lazım ha gayret :)

bakkala gitmem lazım
arada klavye çalışcam

ben daha pislikim ki senden :27: misal şimdi arkadaşım arıyo bana gelcek evi .... götürüyo toplA SÜPÜR PASTA YAP HOP MİSAFİR GELSİN SONRA KOCA GELSİN ANNİŞ YEMEGE ÇAGIRDI ONA GİT GEL HOPPP GÜN BİTTTİ :10:

canım ilkinde a kesin var ondan eminim
2 şık verdiğin için b diyorum
2 sorunun cevabı kapütülasyonlar yabancı okullar borçlar kesin olarak halledilmiş
savaş tazminatı olarak Yunanistan Karaağaç'ı Türkiye'ye bırakmıştır. buda halledilmiştir yani.

3 soru a şıkkı bulgaristan itilaf devletleri yanında değil almanya yanında savaşa katılmaya karar vermiştir ve gene çanakkale savaşı sonundadır.

clementine ve nilkoncum cevaplarınız için teşekkür ederim.soruların cevapları var bende bazı kaynaklarda yanlış olabiliyor o yüzden emin olmak için burda sizlerle paylaşıyorum.
1.soru b
2. soru da doğru cevap azınlık hakları diyor.acaba yanlış mı?
3.soruda bulgaristan itilaf grubunda savaşa katılmış doğru cvp.
arkadaşlar 1 ve 3.sorunun mantığını anladım ama 2.soru kafamda soru işareti olarak kaldı..

bacım kitap işlerini clementine sorcan
biz daha okadar gelişemedik ki
o da muhtemelen görmemiştir
yada başkalarına yaptığı yorumlardan çıkar
küsmece-darılmaca yok sayfada
taammmı güzel hatunlar :20:

kız kpss kitabı sormuyor sevgilisine hediye alcak fikir soruyo :9:
:9::9::60: :60:
Maafcım dün msjını gördüm ama meşgul hatun olunca cevap yazamadım kitap alcaksan nazan bekiroğlunun yusuf ile zülayhayı şiddetle tavsiye ederim

kız kpss kitabı sormuyor sevgilisine hediye alcak fikir soruyo :9:
:9::9::60: :60:
Maafcım dün msjını gördüm ama meşgul hatun olunca cevap yazamadım kitap alcaksan nazan bekiroğlunun yusuf ile zülayhayı şiddetle tavsiye ederim

:1: :9: :3: :10: :66: :62:
ayy bak görüyormusun maaf benim akıl gitmiş burdan çıkar işte
biz iyice ders manyağı olmuşuz başka şeyleri görmüyoruz bile :27:
hay allah ne alınır şekerim bilmemki
biz evlendik artık anlaşmalı alıyoruz :1:
şaka şaka bende sevgiliyken
tişört,kitap,cd vs. tarzı almıştım yani

Eveet bugünkü tarih çalışmamı bitirdim toplam 135 soru çözdüm ama hala çok yanlış yapıyorum sinir oluyorum buna da :(( neyse biraz ara veriyim sonra eğitime bakarım

sabah 1.beyazıtın ilk bölümü bitirdim timurla mektuplaştıracam daha :27:

ev temizliği bitmiş pasta börek işine geçilmiştir saygılarla arzınıza sunarım :24:

Back
X