- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 mart itibariyle:
istikrar konu anlatımı eğitim bilimleri: 1198 soru
pegem 5000 eğitim bilimleri soru bankası:5000 soru
pegem 5000 gy gt soru bankası:3761 soru
ihtiyaç 15 li eğitim bilimleri paket deneme:1800 soru
yediklim 20 li paket deneme gy gt :2000 soru
yargı 5555 eğitim bişlimleri soru bankası:5555 soru
antremanlarla matematik 1:2400 soru
pegem eğitim bilimleri modüler deneme:1800 soru
beyaz kalem 13 lü paket deneme gy gt:1300 soru
pegem türkçe konu anlatımı:618 soru
ihtiyaç gk yaprak test:498 soru
sınav akademi anayasa yaprak test:389 soru
toplam:26.319 soru
hedefim sınava kadar 50.000 di ama yetiştiremeyeceğm galiba.
yapamadığım soruları kestim ayrı ayrı dosyaladım
matematiktençarpanlara ayırma ve koklu sayılardayım yaklaşık 20 tane türkiye geneli denem indirip çıkarttım ama
daha başlamadım
sizce bu arifen sonra ne yapmalı hangi kaynakları çozmeliyim?
şimdiye kadar çozdüğüm soru sayısı nasıl ?
yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler..
kızlar coğrafyadan 100 soru daha çözdüm
clementinem şimdi incelicem bakalım![]()
27 mart itibariyle:
istikrar konu anlatımı eğitim bilimleri: 1198 soru
pegem 5000 eğitim bilimleri soru bankası:5000 soru
pegem 5000 gy gt soru bankası:3761 soru
ihtiyaç 15 li eğitim bilimleri paket deneme:1800 soru
yediklim 20 li paket deneme gy gt :2000 soru
yargı 5555 eğitim bişlimleri soru bankası:5555 soru
antremanlarla matematik 1:2400 soru
pegem eğitim bilimleri modüler deneme:1800 soru
beyaz kalem 13 lü paket deneme gy gt:1300 soru
pegem türkçe konu anlatımı:618 soru
ihtiyaç gk yaprak test:498 soru
sınav akademi anayasa yaprak test:389 soru
toplam:26.319 soru
hedefim sınava kadar 50.000 di ama yetiştiremeyeceğm galiba.
yapamadığım soruları kestim ayrı ayrı dosyaladım
matematiktençarpanlara ayırma ve koklu sayılardayım yaklaşık 20 tane türkiye geneli denem indirip çıkarttım ama
daha başlamadım
sizce bu arifen sonra ne yapmalı hangi kaynakları çozmeliyim?
şimdiye kadar çozdüğüm soru sayısı nasıl ?
yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler..
vuuuuu buna bişey denmez ancak ayakta alkışlanır
bence harikasın canım. benim sana tavsiyem, artık bu kadar sorudan sonra kendine 5 gün ardarda deneme yap
bu denemelerin genel sonuçlarına bak ve hangi dersin iyi hangi dersin kötü onları bi analiz et
daha sonra bu zayıf olduğun derslerden soru bankaları al, onlardan karma testler çöz
ekstra yargının 50 li deneme diye bi kitabı var bende.. onu al, çok güzel sorular var. tam da sana göre ben daha konuları bitirmediğim için yanaşmadım kitaba. orda da deneme gibi, gk gy sorular var. karma.. ve soru sayısı sınav formatinda, mesela türkçeden 30 coğrafyadan 18 soru var.. bunların hepsinde de 50 şer tane var. kesinlikle tavsiye ederim.
matematikte biraz geridesin, antremanlar kitabından ilerliyosan eğer oradan gün gün git, hızlı olma yoksa pekişmeden geçmenin bi anlamı kalmaz. yavaş yavaş sindire sindire çalış, ama çok da yavaş olma, her güne 1 günü bitir, çünkü bu konulardan ziyade problemler konuları da çok önemli, baya problem çıkıyo matta ve bunların çeşitli kalıp soruları var, onlar için kendine baya zaman ayırmalısın, ona göre yap planını, son ana bırakma.
bi de soru bankalarının arasında şunu göremedim. yediiklim eğitim bilimleri modüler soru bankası. bunu mutlaka çözmelisin. çok iyi sorular var, gelişimde bile 40 saat düşündüren sorular bunlar, ama ben eğitim derslerini ilk defa görmeme rağmen, buradaki sorular sayesinde pekiştiriyorum.
tarih-coğ-vat 3 lüsünün peşini bırakma, vatandaşlıktan çıkmış soruları çöz. bize hoca dön dolaş aynı soruları soruyolar dedi, ben hiç vat anlıyamıyorum mesela, çıkmış sorulardan bişey kapmaya çalışıcam artık..
bi de dershanede bi arkadaşım uzman kariyerin yaprak test eğitim bilimlerini önerdi, onu da göremedim soru bankalarının arasında, onu da al bence
matematikte şu sitedeki testleri çöz, geldiğin yere kadar olanı http://www.ofisokul.com/eokul/enrol/index.php?id=4
şimdilik bunlar geldi aklıma clementinem. bence çok iyi bi miktar bu, inanılmaz pekiştirmişsindir konuları, ya test çözmek çok zevkli zaten de ahh bi de benim şu konular bitse..
bi de kendini bence 50000 soruya endeksleme. unutma önemli olan çok soru çözmek değil, kaliteli soru çözmektir.
canım çok teşekkür ederim yorumların çok mantıklı oldukçada değerli benim için
3 gün once kitap seçden sipariş verdim
2013 yediiklim modüler eğitim bilimleri soru bankası (aynı kitapdan soz ediyoruz değil mi tatlım)
fem deneme
pegem deneme
yediiklim yolculuk 5li deneme sipari ettim
bunlar bitincede modüler gy gt alacağım canım
sen bir de uzman demişsin evet uzman hiç çozmedim onereceğin yaprak test haricinde zor soruları olan bir kitabı
varsa hemen edineyim
birde gy gt için ne tavsiye edersin?
matematikde biraz gerideyim evet ama benim hiç matematiğim yoktu şimdi bazen 10 bile yapabiliyorum
problemlere nisan 1 dedim mi başlarım başka bir şey kalmadı zaten
bir problemler birde grafik sorularını halletsem yeter bana geometri yapmayacağım
kalıp sorular demişsin canım onaların hangileri olduğunu nerden anlayacağım
bir kitap var osymnin yaptığı tüm sınavların matematik soruları var çozümlü onu mu alıp incelesem
antremenlerla matematik 1 bitti zaten
olçmeden hala hatalarım var onu naapcam sedefim ya bi akıl ver kuzum![]()
sucum hiç bilmiyorum eğitim videosu yaa, ama çoğu sözel dersler ya not tutmak çok vaktini alır kuzum, mesela gelişimle öğrenmeden tutma onlar soru çözülerek de pekişebilcek dersler. örnek olabilcek durumlara önem var onlardan.nilkoncum evin çok tatlı çok güzel, güle güle , huzurla oturun inşallah
celementine çözdüğün soruların yarısını bile çözmediğim için haddim değil yorum yapmakharikasın maşallah
ebon hayırlı olsun canım ücretli öğretmenlik bana da teklif edildi ama ben cesaret edemedim hepsini bir arada yürütemem diye Allah yardımcın olsun.
Kızlar ben bugün eğitim bilimlerine başladım okudum not tuttum ama unuttum şimdidenne yapmalıyım tavsiye ettiğiniz site var mı videodan bakınca daha kalıcı oluyor sanki :44:
slm kızlar
bi süredir takipteyim hepiniz çok hoşsunuz, ve beni de artık aranıza alırsınız umarım diye düşünüyorum.![]()
ebon, clementine, nil çok güzel iletişiminiz var. sizin gizli takipçiniz oldum resmen
clementine, yorumlarını okuyorum genelde uzun uzun sohbet eder gibi yazıyorsun hep![]()
nil fotoğraflarını görüm mşh çok yakışıyorsunuz eşinle, allah daim etsin mutluluğunuzu huzurlu yuvanızda...
ebon ücretli öğretmenliğe bana kalırsa başlama zaten sınava az bi zman kaldı daha çok sarılacağımız dönemdeyiz şuan, allah nasip ederse atanırız sonrasında da inş...
bende 2011 mezunuyum. puanım hep yüksekti ama 1-2 puanla kaçırdım diyebilirim
son bi kez daha denemek istedim. bakalım bu sene...
bi yandan da nişanlıyım 1 eylülde düğünüm olacak inş. artık tüm sevinçlerimizi dertlerimi sizinle paylaşırım beni de aranıza alırsanız.
çok mu yazdım ne![]()
![]()
nilkoncum evin çok tatlı çok güzel, güle güle , huzurla oturun inşallah
celementine çözdüğün soruların yarısını bile çözmediğim için haddim değil yorum yapmakharikasın maşallah
ebon hayırlı olsun canım ücretli öğretmenlik bana da teklif edildi ama ben cesaret edemedim hepsini bir arada yürütemem diye Allah yardımcın olsun.
Kızlar ben bugün eğitim bilimlerine başladım okudum not tuttum ama unuttum şimdidenne yapmalıyım tavsiye ettiğiniz site var mı videodan bakınca daha kalıcı oluyor sanki :44:
estafurullah canım.
yalnız birşey merak ettim eğitim bilimlerine başlamak için geç kalmadın mı yoksa ikinci tekrarı mı yapıyorsun anlamadım ben.