• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlarrrr neredesiniz kimse gelmemiş bugün :20:herkes bir yere toplandı da beni mi çağırmadınız :9: herkes çalışıyor heral :44:kolay gelsin iyi çalışmalar olsun canlar :16:
eboncum hakkında hayırlısı olsun

kızanlarımmm kızanlarımmm
o kadar derslerimden kaldım ama hayırlısıyla sonuç iyi olur inşallah
bugün katiplik sınavına girdim
ilk kez giriyorum
çok heyecanlandım
zor bela da yazdım
mülakata girmeye hak kazandım
hakkımda hayırlısı neyse o olsun tabiki de
inşallah olur
sizinde bir rakibeniz çekilmiş olur fena mı :27:

yarın da dünya kadar işim var
pazartesi ücretliye başlıyorum
bu haftada anayasa tarih bakarım biraz mülakat için
bakalım sonumuz ne olacak
dua edin bana kurtulayım şu dertten
ve inşallah ki bu yolda tükenen tüm arkadaşlarımı allah kurtarsın
canım hakkında hayırlısı olsun senin adına çok sevindim aramızdan biri daha bu kpss belasından kurtulur inşallah
Kızlarrrr neredesiniz kimse gelmemiş bugün :20:herkes bir yere toplandı da beni mi çağırmadınız :9: herkes çalışıyor heral :44:kolay gelsin iyi çalışmalar olsun canlar :16:
eboncum hakkında hayırlısı olsun
ben bu günlerde acayip yoğunum tabi daimi üye ben olmayıncada haliyle kimse olmuyo canım :31: bi yerlerde değilde ayrı ayrı yerlerde toplandığımız kesin :8: dün sabah uğradım kafeye öğlenden akşama kadar kocişin cebini soymakla meşguldüm :52: akşamda uzmanın coğrafya ve vat soru bankalarının son sorularını çözüp bitirmekle uğraştım sonrada netten deneme alayım dedim ama saatlerce baktım karar veremedim :44: bugünde annem yoldan geldi kahvaltıya yanına geldim evini temizledim akşamada arkadaşlarla sinemaya gitcez yine yokum zannımca .siz çalışın ama tamam mı kızlar takipteyim:20:

Son düzenleme:
Bugün canım sıkıldı ders çalışmaktan mercimek köftesi yapayım dedim gittim mutfağa yaptım.Annem çok yapmışsın kim yiyecek bu kadar mercimek köftesini dedi neyse bulaşıkları yıkarken arkamı bi döndüm kuzenim :53: nereden çıktın kız sen dedim.Ardından amcamlar :52: basıldık yani :52: hala kuzenle konuşuyoruz ders çalışamadım kızlar anlayacağınız:50:

günaydın bizim cafenin tembel kızları kafeyi açayımda kaçayım dedim yine yiğen geldi bana piyangodan ders çalışmaya çalışacam ama bakalım

günaydınlarrrr,
yazmıyorum ama sanmayın ki çalışmıyorum ..
dünden beri alana bi daldım gidiyorum :12:

hepimize kolay gelsin :80:

kızlarrrr oturma ve yatak odamı temizledim fotolarını çektim yolluyorum size :27: ebon aklıma girdi hadi temizlede çek diye türkçede çözemedim toplamda 2 odam var zaten terasımıda yarına yayınlarım artıkın:37:Eki Görüntüle 669457 Eki Görüntüle 669458 Eki Görüntüle 669459 bu da yatak odam Eki Görüntüle 669463 Eki Görüntüle 669472 Eki Görüntüle 669475 Eki Görüntüle 669484 bu da yatak odamın bi köşesindeki çalışma masam Eki Görüntüle 669478 Eki Görüntüle 669479 umarım begenirsiniz

kuzucum bayıldım evine ayrıntılı bakma fırsatı bulamamıştım
çok güzelmiş
ortadaki sehpa ikea galiba
bendede var aynından
Rabbim bir omür eşinle evlatlarınla geçirmeni nasip etsin
güzel arkadaşım

sayılar
üslü koklu sayılar
rasyonel sayılar
çarpanlara ayırma
problemler
ve grafik sorularını çok iyi bilsem
bana 15 soru getirir mi

sedefim?

mutlak değer ve işçi havuz problemlerini çıkardım..

yapamıyorum karışık geldi bana.

ama ebob ekok bolme ve bolünebilmeye ne diyorsun?
onlara bakayım mı kolay mı
eğer kafa karıştırıyorsa hiç bakmıyım ne dersin kuzu?

Son düzenleme:
kuzucum bayıldım evine ayrıntılı bakma fırsatı bulamamıştım
çok güzelmiş
ortadaki sehpa ikea galiba
bendede var aynından
Rabbim bir omür eşinle evlatlarınla geçirmeni nasip etsin
güzel arkadaşım

iyi dileklerin için çok teşekür ederim canım benim sende evini çeksen kıyıdan köşeden hiç deilse özelden bana yollasan diyorum ne dersin tatlım :9:
:16:
sayılar
üslü koklu sayılar
rasyonel sayılar
çarpanlara ayırma
problemler
ve grafik sorularını çok iyi bilsem
bana 15 soru getirir mi

sedefim?

mutlak değer ve işçi havuz problemlerini çıkardım..

yapamıyorum karışık geldi bana.

ama ebob ekok bolme ve bolünebilmeye ne diyorsun?
onlara bakayım mı kolay mı
eğer kafa karıştırıyorsa hiç bakmıyım ne dersin kuzu?
.clemantinem bize yarın eşimin okulundaki matematik ögretmeni gelecek adam eglenceli matematik ögretimi konusunda süpermiş.problemlerin ve diğerlerinin püf noktaları ve basit çözümlerini anlatacak saolsun.bu arada problemler ve grafiği yapsak 10 u buluruz diğerlerinide hallderiz inşaallah .sizinle de paylaşırım ögrendiklerimi

nur_tuba ben listeyi paylaştıktan sonra hiç girmemişsin
yoksa çalışmayı bıraktın mı ya:26:
vallahi vicdan azabı çekiyorum
ve sadece bilgi olsun diye ekledim amaa:26:

nur_tuba ben listeyi paylaştıktan sonra hiç girmemişsin
yoksa çalışmayı bıraktın mı ya:26:
vallahi vicdan azabı çekiyorum
ve sadece bilgi olsun diye ekledim amaa:26:
rengina canım yaa benim girmeyisimin nedeni başka birşey
listeyle alakası yok
:40:
bunun beni kötü etkilediğini sakin düşünme
:20:
çalışmalarım aksine daha da arttı
:6::6:

rengina canım yaa benim girmeyisimin nedeni başka birşey
listeyle alakası yok
:40:
bunun beni kötü etkilediğini sakin düşünme
:20:
çalışmalarım aksine daha da arttı
:6::6:

oh vallahi çok sevindim o zaman.:16:
zaten her türlü çalışmamız lazım yani

kızlar nerelerdesiniz ya iki üç gündür kismecikler yok akşama buraya bekliyom sizi :6:
kocacım nöbette benim aklım uçtu bu kpss yüzünden helede bu günlerde ya adamın gömlekini azcık yakmıştım ütüyle dalgınlıkla bugün giy diye verdim:30::30: farketmiş montunu çıkaramıyomuş:1::1::9::9::1::1: yanık görünecek diye.bu yıl kazandım kazandım kazanamadım seneye intikamını alır vallahi:27::27::27:
bugün alana başladım kızlar ygs kitaplarından bizde alan geniş ötesi malum sosyalci olunca 4 bir yana haber saldım buldugum dersleri çalışacam artıkın :17:

ilaki nil yaa çok hoşsun :1::1:
adamcağız gelince o gömleği ne yapacak acaba :36:

neyse artık kpss anılarını hatırlar gülersin inş seneye atanınca :34:

bende geniş alancılardanım canım ... fizik kimya biyoloji ne varsa döktüm ortaya daldım kayboldum iki gündür

ilaki nil yaa çok hoşsun :1::1:
adamcağız gelince o gömleği ne yapacak acaba :36:

neyse artık kpss anılarını hatırlar gülersin inş seneye atanınca :34:

bende geniş alancılardanım canım ... fizik kimya biyoloji ne varsa döktüm ortaya daldım kayboldum iki gündür

bilemicem o gömlegi tam yakmada deil kız aslında şok buharı verince büzüşmüş azcıkta beyazlaşmış diyelim:1: okulda çocuklar dalga geçiyo zaten hocam yine eşinizmi ütüledi gömleği diye sallamasyon olunca :21:
inşaallah atanıp hep beraber güleriz bu anılara seninde alan fen bilğisi heralde Allah kolaylık versin içeriğği bile açıklanamayan bi sınav hakkımızzzda hayırlısı...:6:

bilemicem o gömlegi tam yakmada deil kız aslında şok buharı verince büzüşmüş azcıkta beyazlaşmış diyelim:1: okulda çocuklar dalga geçiyo zaten hocam yine eşinizmi ütüledi gömleği diye sallamasyon olunca :21:
inşaallah atanıp hep beraber güleriz bu anılara seninde alan fen bilğisi heralde Allah kolaylık versin içeriğği bile açıklanamayan bi sınav hakkımızzzda hayırlısı...:6:

ayy inş yaa, burda yine birlikte atama sonuçlarımızı konuşuruz inş . :13:

evet fen benim alanım. ne var ne yok başladım ygsden...
bakalım hayırlısı artık.

sedef hanım hemen topiğine geliyor sana hitaben yazılan yazılara cevap verip
arkadaşlarınla ilgileniyorsun..
yoksa clementine nin olay çıkarması yakındır ona gore
bahane duymak istemiyorum :32:

sedefi arama timi kuralım cloş ne dersin :9::9::9:
cidden günlerdir nerde bu kızçeler ya hu :20::20::20:
bu arada ders çalışayım diye kalktım ama regl agrılarım pek müsade etmicek gibi :31::43:

günaydın kızlar , amcamlar gitti :50: ikizlerinde annesi babası geldi . Bugün yalnızım, temizliğe başladım sabahtan, nesfitimi yedim :52: tekrar temizliğe geçeceğim.2 gündür ders çalışmadım bugün gelişimi bitireceğim inşallah ,kızlar ders çalışmaktan nete giremiyorlar heral :44:

slm kızlar
alanda ıstediğim yere geldim
bundan sonra ağırlıklı olarak soru üzerinden gideceğim
iyi çalışmalar kızlar

Back
X