- 18 Haziran 2009
- 358
- 260
- 303
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hakkında hayırlısı olsun senin adına çok sevindim aramızdan biri daha bu kpss belasından kurtulur inşallahkızanlarımmm kızanlarımmm
o kadar derslerimden kaldım ama hayırlısıyla sonuç iyi olur inşallah
bugün katiplik sınavına girdim
ilk kez giriyorum
çok heyecanlandım
zor bela da yazdım
mülakata girmeye hak kazandım
hakkımda hayırlısı neyse o olsun tabiki de
inşallah olur
sizinde bir rakibeniz çekilmiş olur fena mı
yarın da dünya kadar işim var
pazartesi ücretliye başlıyorum
bu haftada anayasa tarih bakarım biraz mülakat için
bakalım sonumuz ne olacak
dua edin bana kurtulayım şu dertten
ve inşallah ki bu yolda tükenen tüm arkadaşlarımı allah kurtarsın
ben bu günlerde acayip yoğunum tabi daimi üye ben olmayıncada haliyle kimse olmuyo canımKızlarrrr neredesiniz kimse gelmemiş bugünherkes bir yere toplandı da beni mi çağırmadınız
herkes çalışıyor heral :44:kolay gelsin iyi çalışmalar olsun canlar
![]()
eboncum hakkında hayırlısı olsun
kızlarrrr oturma ve yatak odamı temizledim fotolarını çektim yolluyorum sizeebon aklıma girdi hadi temizlede çek diye türkçede çözemedim toplamda 2 odam var zaten terasımıda yarına yayınlarım artıkın
Eki Görüntüle 669457 Eki Görüntüle 669458 Eki Görüntüle 669459 bu da yatak odam Eki Görüntüle 669463 Eki Görüntüle 669472 Eki Görüntüle 669475 Eki Görüntüle 669484 bu da yatak odamın bi köşesindeki çalışma masam Eki Görüntüle 669478 Eki Görüntüle 669479 umarım begenirsiniz
kuzucum bayıldım evine ayrıntılı bakma fırsatı bulamamıştım
çok güzelmiş
ortadaki sehpa ikea galiba
bendede var aynından
Rabbim bir omür eşinle evlatlarınla geçirmeni nasip etsin
güzel arkadaşım
.clemantinem bize yarın eşimin okulundaki matematik ögretmeni gelecek adam eglenceli matematik ögretimi konusunda süpermiş.problemlerin ve diğerlerinin püf noktaları ve basit çözümlerini anlatacak saolsun.bu arada problemler ve grafiği yapsak 10 u buluruz diğerlerinide hallderiz inşaallah .sizinle de paylaşırım ögrendiklerimisayılar
üslü koklu sayılar
rasyonel sayılar
çarpanlara ayırma
problemler
ve grafik sorularını çok iyi bilsem
bana 15 soru getirir mi
sedefim?
mutlak değer ve işçi havuz problemlerini çıkardım..
yapamıyorum karışık geldi bana.
ama ebob ekok bolme ve bolünebilmeye ne diyorsun?
onlara bakayım mı kolay mı
eğer kafa karıştırıyorsa hiç bakmıyım ne dersin kuzu?
rengina canım yaa benim girmeyisimin nedeni başka birşeynur_tuba ben listeyi paylaştıktan sonra hiç girmemişsin
yoksa çalışmayı bıraktın mı ya:26:
vallahi vicdan azabı çekiyorum
ve sadece bilgi olsun diye ekledim amaa:26:
rengina canım yaa benim girmeyisimin nedeni başka birşey
listeyle alakası yok
bunun beni kötü etkilediğini sakin düşünme
çalışmalarım aksine daha da arttı![]()
ilaki nil yaa çok hoşsun
adamcağız gelince o gömleği ne yapacak acaba
neyse artık kpss anılarını hatırlar gülersin inş seneye atanınca
bende geniş alancılardanım canım ... fizik kimya biyoloji ne varsa döktüm ortaya daldım kayboldum iki gündür
bilemicem o gömlegi tam yakmada deil kız aslında şok buharı verince büzüşmüş azcıkta beyazlaşmış diyelimokulda çocuklar dalga geçiyo zaten hocam yine eşinizmi ütüledi gömleği diye sallamasyon olunca
inşaallah atanıp hep beraber güleriz bu anılara seninde alan fen bilğisi heralde Allah kolaylık versin içeriğği bile açıklanamayan bi sınav hakkımızzzda hayırlısı...![]()