• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlaaarrrrrrrr :16: iki gündür internet bağlantısıyla uğraştım bir ara cinnet geçirecektim nerdeyse :9::9::9: neyseki sonunda düzeltebildiler

Nil ve Su geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ağrı kesici krem kullanmanızı öneririm bende ara sıra sakarlıklar peş peşe gelir kolumu bacağımı çarparım o yüzden ağrı kesici kremi evde eksiltmem :1::1:
sabahtan beri hiç çalışmadım akşam misafirlerimiz gelecek onlar için annemle hazırlık yaptık
akşama kadar ne çalışırsam o kar diyerekten hemen başlıyorum
iyi çalışmalar güzeller :54::54::54::54::54:
slm nurtubiş hoş geldin :24: ben dirsegimi çarptım canım krem falan kar etmedi agrıyan kemik olunca her zaman nazarlık bi morlugum oluyo zaten sakarlıgım yüzünden :27:

kızlar bu arada clemantinenin bilgisayarı bozulmuş bana komşunun netinden msj atmış merak etmeyin diye kızlarada haber uçur dedi :30:

rengina soruları yazdıktan sonra az bekle yahu merak ettim cevabı ama sen yoktun :27: teşviki sanayi denince özel teşebbüs ama devlet desteği işin içinde olunca kafamızz karışıyo :111:
napalım böyle böyle hiç soru kaçırmıcaz inşaallah :65: su canım bu aralar sende yazma o zaman not alcan yerin altını çiz sonra iyileşince not al ben bazen vakit kısıtlı olunca öyle yapıyorum

:) valahi bekledim ya hu
ağaç moduna geçince çıktm ders çalışmaya :9::9:
kimse yoktu yazdıgımda da:17:
neyse bak sen burdayken bir soru daha gelsin :ssz:

mondros antlaşmasının
1.dogudaki 6 il herhangi bir karışıklık çıkarsa işgal edilecek.
2.toros tünelleri ve limanlar itilafın denetimnde olacak
3.hükümet işleri haricindeki haberleşme ağına itilaf dev. el koyacak

hangileri kitlesel direnişi engellemek içindir?

:) valahi bekledim ya hu
ağaç moduna geçince çıktm ders çalışmaya :9::9:
kimse yoktu yazdıgımda da:17:
neyse bak sen burdayken bir soru daha gelsin :ssz:

mondros antlaşmasının
1.dogudaki 6 il herhangi bir karışıklık çıkarsa işgal edilecek.
2.toros tünelleri ve limanlar itilafın denetimnde olacak
3.hükümet işleri haricindeki haberleşme ağına itilaf dev. el koyacak

hangileri kitlesel direnişi engellemek içindir?

1,2,3 bence :26:

bu arada kızlar Türkçeciyim ben aranızda zümrem var mı bilmiyorum ama sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım :17:

slm nurtubiş hoş geldin :24: ben dirsegimi çarptım canım krem falan kar etmedi agrıyan kemik olunca her zaman nazarlık bi morlugum oluyo zaten sakarlıgım yüzünden :27:

kızlar bu arada clemantinenin bilgisayarı bozulmuş bana komşunun netinden msj atmış merak etmeyin diye kızlarada haber uçur dedi :30:

onadan yokmuş çabuk gelsin yorumları enerji veriyor:54:

ebon da yok mu ben mi göremedim:17:

sabahtan dişarı çıktım iş güç özet olarak çalışmaya yeni başladım 120 eb sorusu çözdüm yapamadıklarıma baktım tarihe geçiyorummmm:32:

boşa geçti günüm:53:

nilcimm....ben sana bi güzel mesaj yazdım yazdım yazdım...ama gönderemedim bi baktım ki daha benim mesaj yazma yetkim bile yokmuş:(:(

günaydın kızlar :24::24:
dün misafirler yüzünden pek çalışamadım rehberlikten 30 soru cozebildim alandan da biraz özet çıkardım
bakalım bugün nasıl geçecek
:52:

şimdiden iyi çalışmalar canlarım
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
öptüm sizi
:54::54:

günaydın kızlarrrrr nabersiniz yavrucuklarım :3: bende kalktım alanımdan 54 sorum vardı onları çözdüm işlerim var ama yinede aksatmak yok çalışıciğim :6:
onadan yokmuş çabuk gelsin yorumları enerji veriyor:54:

ebon da yok mu ben mi göremedim:17:

sabahtan dişarı çıktım iş güç özet olarak çalışmaya yeni başladım 120 eb sorusu çözdüm yapamadıklarıma baktım tarihe geçiyorummmm:32:

boşa geçti günüm:53:

eboncuk ücretli örtmen oldu canım ugrayacaktı hep ama nerdeeeee unuttu o da bizi :43:
nilcimm....ben sana bi güzel mesaj yazdım yazdım yazdım...ama gönderemedim bi baktım ki daha benim mesaj yazma yetkim bile yokmuş:(:(
ay çok üzüldüm ya bak bişi dicem facen varsa oradan msj atsan ismimi yollasam olurmu :27:

tubişşşşşş misafiri boşver evlenmeden atan kujummmm çalış çalışta hayatın tadını bekarken çıkarrr .

Erken uyanılmış:nazar: günaydın kızlar nur tuba nil:nazar:diğer hatunlarda uyanmıştır umarım:41::9:

ebon yoruluyodur belki ondan yoktur ama uğrar o da demirbaşlarımızdan:7:

sedefcim bu aralar baya aksilik yaşyorsun kuzum müdür bi cins staj hocan okuldaki hocaların hem gülüyorum :17:hem yazık kızceye diyorum :ssz:müdür her halti çözdü sıra senin sıgarana geldi:9:

erkenden kalktım 120 eb 60 gk çözdüm kahvaltı edcem şimdik

çok çalışın kızlar çok hepimiz atanalım inşallah.......:54:

Nil'im tek amacım o zaten evlenmeden atanıp gönlümce gezip tozup maaşımı çatır çatır yemek :9::9::9: küçüklülten beri hep arabamın olmasını istemişimdir inşallah atanınca Allah kısmet ederse almak istiyorum
atanınca yapmak istediğim çok şey var inşallah hepsini gerçekleştirebilirim nilim

günaydın kızlar, dün bütün gün aöf derslerime çalıştım.bu tempoyla gidersem hafta sonu bitiririm. :50: moralim bozuk 3 haftadır spor yapıyorum ne incelmişim ne kilo vermişim :47: of of :14:

programdan 90 soru çözdüm kızlar az önce de rehberliğe başladım :6:
su spor salonuna mi gidiyorsun canım

Nil'im tek amacım o zaten evlenmeden atanıp gönlümce gezip tozup maaşımı çatır çatır yemek :9::9::9: küçüklülten beri hep arabamın olmasını istemişimdir inşallah atanınca Allah kısmet ederse almak istiyorum
atanınca yapmak istediğim çok şey var inşallah hepsini gerçekleştirebilirim nilim

inşaallah olacak canım senin ve hepimizin bu yıl. sabah 54 tarih sorusu çözdüm börek çörek yaptım:56: ev topla bulaşık derken saat 13.00 gibi başladım alandan konu çalışıyorum soru çözmem lazım akşam yemegi vs derken bissürü iş. benimde hayalim çoktu ama evlenmeden nasip etmedi yaradan neyse olsunda hayırlısıyla hepsi olmasada bii kısmını gerçekleştiririm yine

günaydın kızlar, dün bütün gün aöf derslerime çalıştım.bu tempoyla gidersem hafta sonu bitiririm. :50: moralim bozuk 3 haftadır spor yapıyorum ne incelmişim ne kilo vermişim :47: of of :14:

kız bende 1 aydır dikkat ediyorum az da olsa yürüyüş yapıyorum ama farkeden bişicik yok yapanlar 1 aydan sonra etkisi görülüyo diyolar ama bakalım

kızlar dün evden sabah 7.30 da çıktım eve geldiğimde saat gece 12 yi geçiyodu
o kadar yorucu bi gündü ki
sabah okulda dersim ve sunumum vardı, onunla uğraştım, 3 te dershanede sınavım vardı, 8 de o bitti, tam ohh be artık evime gidiyorum derken tarihçiyle karşı karşıya geliş ve acı gerçek meğer daha bi de tarih etütüm varmış
başımdan aşağı kaynar sular döküldü, sabah yediğim bi simitle duruyorum, açlıktan gebermişim, üstüne bi de denemede tarih netlerim berbat gelince vicdan yaptım ve derse girdim
yok anlamıyorum bişey, hocaya sordum ne kadar sürcek ders diye 2 saat yapcam dedi, ohoo bu ne yav, ilk ders bitince çıktım valla dayanamadım napiim
zaten dün sevdicek gelmişti o da gelmiş beni almaya, hoopp burger kinge. ohh vallahi kendime geldim orda.
bugün de ben artık kpss yi 1 haftalığına bırakmış bulunmaktayım. çünkü vizelerim başlıyo pzt ve ben daha onlara hiç çalışmadım. sayfalarca ezberlencek şey var, bi de 4 yıl esasiciliğe son deyip yapılandırmacı olun diye kafamıza işlerler ondan sonra elimize verir bi kitap ezberle gel derler.
ama şöyle bi karar aldım kızlar. son vizem pazar günü. o da bittikten sonra o hafta okula gitmicem. devamsızlığımı kullanıcam ve evde kpss çalışçam.
bir an önce bitsin bu hafta :36:

kızlar maşallah yorumlarınızın bi kısmını okudum tembel olduguma olan inancım daha da arttıı hepicüğünüze birsürü nazar boncukları yolluyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X