• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

benim canım 1-2 sayfa öncesini okursan bende sana yazmıştım:)) tanıdım hemen, eski bir dost görmüş gibi yüzümde gülümseme...

biz evcek hastayız bir iki gündür planıma uyamıyorum. alanda çok eksiğim var onun telaşı sardı bir yandan bu ay elimde yarım yamalak kalan kitapları bitirip kadıracağım inş. yediiklim, uzmankariyer, ihtiyaç. olduğu kadar artık. son aya deneme kalsın istiyorum. kolay gelsin kızlar. allah zihin açıklığı versin hepimize:))

canım resmen aynı durumdayız.
oğlum aynı ay iki kere kulak iltihabı oldu. ben desen bronşitim. hastalıktan kurtulamadık. ben de senin gibi elimde yarım kalan soru bankalarını bitirmek istiyorum. mayıs başına biter inşallah.sonra da deneme.

denemeden çözmediyseniz yediiklimi alın kızlar. kpss ye en yakın soru tipi.

kızlar 19. yyda osmanlaı'da anadolu'da ilk tren yolu izmir-turgutlu arası bilginiz olsun. ilk telgraf hattı da edirne-varna arası

canım resmen aynı durumdayız.
oğlum aynı ay iki kere kulak iltihabı oldu. ben desen bronşitim. hastalıktan kurtulamadık. ben de senin gibi elimde yarım kalan soru bankalarını bitirmek istiyorum. mayıs başına biter inşallah.sonra da deneme.

denemeden çözmediyseniz yediiklimi alın kızlar. kpss ye en yakın soru tipi.

canım yediiklimin hangisini tavsiye ettin eğitim mi gk gy mi birde denemelerde bile birçok isim oluyor yediiklimin kaçlık denemesi ve çözümlü mü bunları da paylaşırsan sevinirim ve yeniden burda olman güzel:16:eskiler geldikçe bir şekilde herkes tekrardan mı dönüyor foruma anlamadım ki:1:ilk kpss yoldaşlığı çekiyor sanırım çünkü bende epeydir uğramıyordum foruma:9:
hm bu arada bazı kimseler kpssyi bırakma düşüncesindeler sanki ya da umutsuzluğa kapılmış gibiler o kimselere sesleniyorum:40: YOK ÖYLE BİR ŞEY:47:allahın izniyle güzel, hayırlı bir şekilde atanıcaz:nazar::nazar::nazar:

öyt'me de bitti :66: azıcık aklım vardı oda gitti:111:
:9::9:

iyi akşamlar kızlar herkese yeniden döndüm cezadan sonra:ssz: .ceza alacagımı bile bile yazdım msjı iyi ki de yazmışım çünkü ben arkadaşımı düşürmeye çalışan kimse ondan korumaya çalıştım aman banane ne taraf olucam diye çogu gibi sessiz kalmadım benim için gri yok ya siyah ya beyaz olacak bende bu nedenle tarafımı seçtim gereğini yaptım .

bazı kimseler buranın tadının kaçtıgını artık ben ve benim gibiler var diye ugramadıklarını yazmışlar ben bi süre çekiliyorum buralardan girmicem topiğe bakalım nolacak eski tadını getirecekler mi? herkesin derdini derdi bilecekler mi çalışanı motive edeceklermi . buraya tat katmak girip deneme sonucunu yazıp aaa bravo muhteşem lafını duymakla mı oluyor yoksa yürek işiylemi oluyor göreceğiz .eğer isteniyorsam burada sadece 1 kişinin istenmeziysem gelirim yoksa tadını kaçıran bensem bu topiğin Allah a emanet olun görüşmemek üzere umarım hepiniz atanır iyi yerlere gelir mutlu olursunuz :16: sizleri çok seviyorum sanaldada olsanız hepiniz birer kardeş birer dostsunuz :25:

iyi akşamlar kızlar herkese yeniden döndüm cezadan sonra:ssz: .ceza alacagımı bile bile yazdım msjı iyi ki de yazmışım çünkü ben arkadaşımı düşürmeye çalışan kimse ondan korumaya çalıştım aman banane ne taraf olucam diye çogu gibi sessiz kalmadım benim için gri yok ya siyah ya beyaz olacak bende bu nedenle tarafımı seçtim gereğini yaptım .

bazı kimseler buranın tadının kaçtıgını artık ben ve benim gibiler var diye ugramadıklarını yazmışlar ben bi süre çekiliyorum buralardan girmicem topiğe bakalım nolacak eski tadını getirecekler mi? herkesin derdini derdi bilecekler mi çalışanı motive edeceklermi . buraya tat katmak girip deneme sonucunu yazıp aaa bravo muhteşem lafını duymakla mı oluyor yoksa yürek işiylemi oluyor göreceğiz .eğer isteniyorsam burada sadece 1 kişinin istenmeziysem gelirim yoksa tadını kaçıran bensem bu topiğin Allah a emanet olun görüşmemek üzere umarım hepiniz atanır iyi yerlere gelir mutlu olursunuz :16: sizleri çok seviyorum sanaldada olsanız hepiniz birer kardeş birer dostsunuz :25:

nilim gitmene karşı çıkıyorum :20: gidemezsin göndermem, hazır cafeye gelmişken seni buraya kilitlerim haa bak ona göre :20:
bak benim vizelerim bitti nilim, yeniden tam aranıza dönmüşken seni burda görememek beni üzdü, sabahımızın neşesisin sen, hadi kendi adıma konuşayım, benim için öylesin. ben vize haftamda bile yazmasam da burda takip ettim sizi, hep dedim ki artık pzt gelse de son sınavım bitse de ben de buraya dönmek için can attım. gerçekten eğer buraya gelmek seni üzücekse tamam gelme zorlıyamam, ama ben her zaman dediğim gibi herkesi burda görmek isterim. tatsız şeyler yaşanmış tamam kapayalım artık o konuyu ve kaldığımız yerden devam edelim lütfen

nilim gitmene karşı çıkıyorum :20: gidemezsin göndermem, hazır cafeye gelmişken seni buraya kilitlerim haa bak ona göre :20:
bak benim vizelerim bitti nilim, yeniden tam aranıza dönmüşken seni burda görememek beni üzdü, sabahımızın neşesisin sen, hadi kendi adıma konuşayım, benim için öylesin. ben vize haftamda bile yazmasam da burda takip ettim sizi, hep dedim ki artık pzt gelse de son sınavım bitse de ben de buraya dönmek için can attım. gerçekten eğer buraya gelmek seni üzücekse tamam gelme zorlıyamam, ama ben her zaman dediğim gibi herkesi burda görmek isterim. tatsız şeyler yaşanmış tamam kapayalım artık o konuyu ve kaldığımız yerden devam edelim lütfen
[/QUOTE

benim buraya verdiğim emegi hepinizle her msj ile ilğilenmeye çalıştıgımı biliyosunuz hepiniz canım ama pohpohçunun birinin çıkıp tadı kaçtı diyip diğerininde ona destek çıkması canımı sıktı açıkcası su dışında kimseninde hiç bi cevap vermemesinede üzüldüm açıkcası eger sevilseydim biri bişey derdi diye düşündüm .hele hangi msjdan ceza aldıgımı görüncede kk ya küstüm anlıcan polemik çıkaracak bişey yapmasamda yapmış sayılıyorum ve agzına geleni yazan gelip cafeye saldıranda benle bir tutuluyor
benim burda mutsuz oldugum yok canım aksine çok mutluydum ve hepinizin yakınlığını ta içimde duyuyordum .bulundugum yerde kpss namına konuşacagım paylaşacagım kimse yok o nedenlede burası bi desane bi arkadaş ortamı gibiydi bana ama artık uzaktan izleme vaktim geldi sanırım :2: ya o insanlar burda olacak ya ben. girip buraya 40 yılda bir laf sokup çıkmalarına dayanamıyorum

sedefim ben çıkıyorum iyi geceler eşim maçtan gelmeden tarih sorularını bitirmeliyim kendine iyi bak buraya gelsemde gelmesemde seni bırakmam takipcinim böcüküm :4:

Son düzenleme:
gelinim biz arkadaşla pegemin denemesini aldık her hafta dershanede bi gün onu çözücez. yarın başlıcaz, bi soruları göreyim ondan sonra yorumumu yazarım, onun dışında ben ihtiyaca gittiğimden sadece onun denemelerini gördüm. başka deneme görmediğimden yorum yapamıcam
pirayecim geçmiş olsun
tuğbacım :16: her zaman gel

kızlar kişilik gelişiminden 100 soru çözdüm, geriye bi ahlak gelişimi sorularım kaldı :8:
sedefcim piyasada çok geç bulunuyor ihtiyaç bu yılki tgler,sen dersanede göruyorsun buraya atabılırmısın denemeyi,ben de elimden geldiğince fem in denemelerini yüklemeye çalışırım:34:

günaydın kızlar
nilim yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm :5:
sen ve clementine yoksa bende yokum burda :50: biz burda çözdüğümüz soru sayısı ya da deneme netlerinden çok daha özelini paylaştık
üzüntümü de sevincimi de sizle paylaştım çünkü gerçek bir dost gibi davranıp benimle üzülüp benimle sevindiniz en yakın arkadaşımız yapmadığını yaptınız
sen olmadan clementine olmadan olmaz:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sen ve clementine yoksa bende yokum burda :50: biz burda çözdüğümüz soru sayısı ya da deneme netlerinden çok daha özelini paylaştık
üzüntümü de sevincimi de sizle paylaştım çünkü gerçek bir dost gibi davranıp benimle üzülüp benimle sevindiniz en yakın arkadaşımız yapmadığını yaptınız

senin msjını okuyunca girip yazma gereği duydum nur tuba teşekkür ederim hem nilin adına hemde kendi adıma en azından tepki gosterdiğin için lakin sen buranın demirbaşısın ve her daim burda olacaksın unuttun mu hem sınavı kazanacağın içime doğmuştu.

ben çok kırgınım nur tuba
hayatımda doğru dürüst kimseyi incittiğimi bilmem bilerek ve isteyerek.
açtığım konular ortada üslübum verdiğim cevaplar ortada
herkes bakabilir bir tane kırıcı incitici msjım var mı?
hep yardımcı olamaya çalıştım soruna alternatif çozümler üretmeye çalıştım
tek suçum madur olduğunu düşündüğüm bir insana karşı yapılan incitici tepkinin karşısında olmaktı.

halbuki sanane değil mi
bırak insanlar kendilerini sanalda tatmin etsinler
yerden yere vursunlar konu sahibi üzülsün kime ne oyle değil mi

ben oyle bir insan olamadım olamayacağım da omrüm boyunca
ne yaşarsam yaşayayım yanlış ve jhaksız olanın karşısında duracağım

ben boşanmış bir alenin çocuğuyum nur tuba
kendi babamın bile haksızlıklarına helal olmayan kazancına goz yummadım

başkasına eyvallahım olmayacak hiç..

burda bazı kişileri hiç tanımam mesela regina
hiç bir msjını hatırlamıyorum
bilmediğim birine karşı cevap yazmamam normal değil mi
yoksa insan ayırt ettiğimden değil seni ebonu nili suyu tussunade kitap selini sedefi kpss hayalini tubişhh daha uzun süredir tanıyorum oyüzden daha fazla alaka gosteriyorum anlamadım burada yanlış nerde?

bu gu ile tek bir atışmam ne burda ne ozelde yoktur
neden boyle yaptığına anlam veremedim hatta geçenlerde ozel msj attım neden girmiyorsun foruma arkadaşım diye?

oda yanlış olmasın kaile alınmıyorum gibi bir msj yazmış
sonrada kendi eklediği arkadaş listesinden çıkarmış
şimdi ben onu kaile almamış mı oluyorum ?
neyse sorun zaten o değil

ve nilim
nil beni faceden de tanıdığı ve nasıl bir insan olduğumu bildiği için benim adıma tepki gostermiş sağolsun.

benim sitemim diğer arkadaşlara neyimi gordünüz ki incitecek bu olayı bu kadar gormezden geldiniz?
neyse herkesin canı sağolsun bende iyi çalışmalar diliyorum Rabbim hepimize kazanmak nasip etsin gonlümüze gore versin ..

Nilciğim ve büyük rakip clementine_ sizsiz burası olmaz, birkaç gün geriye dönüş yapıp canınızı sıkmayın sizin kendinizi burda ispat etmeye tanıtmaya ihtiyacınız yok!!! Sizi seviyorum hemde inanamayacağınız kadar kocamannnnnn :17:Gitmeyin olar mı :17:

Nilim teeee ev fotoğraflarından beri yazacağım hatta yazdım kk da sorun vardı destanım boşa gitti.... Allah yuvanı mesut etsin herşey gönlüne göre olsun güzel vede güler yüzlü arkadaşımmm...
Pirayeee sanırım senin hocan dershanede özelde çalışanlar atanacak demiş bunu da alan dersini anlatan hoca demiş galiba... Kızman normal ama adam gaz veriyim derken göz çıkarmış aynı zamanda da ipucu vermiş... Neden onlar kazanıyor çünkü onlar sbs lys ssssssss işte hangi sınavsa ona öğrenci hazırlıyor dolayısıyla alana biraz daha hakim, ama şuda var işin içinde aslında sana ipucu vermiş demişki alan dersine o sınavlara göre hazırlan.... Ben öyle anladım, bize alan yok ama benim alandan sorumlu olsam lys ve eski öss sorularına bakacaktım ... Canını sıkma bence herkes emeğinin karşılığını alacak Allah'ın izniyle, ayrıca bebişine de geçmiş olsun...
Nur_tuba barışmanıza işlerin yoluna girmesine sevindim, inşallah artık yüzünüz hep güler... Çevremde öyle çok olumsuzluk oldu ki, ayrılma nişan atma aldatılma boşanma ölüm vs.... şaşıramıyorum böyle garip bi tepkisizlik oluyor doğal geliyor, mantık daha öne çıkıyor bende... duygusuz taş kalpli değilim ota böcüğe ağlarım üzülürüm ama ... neyse işte ...

Sedefciğim hadi geçmiş olsun darısı finallere...

Güzel günler bizi bekliyor atandık halayları bizi bekliyor haydi kızlar tey tey teeeeeeeeeeeeeeyyyyyy :52:

kötülerin inadına oynayın zıplayın mutlu olun kızlar....:27:

kızlar n'olur böyle yapmayın. nilim bu sabah seni burada görürüm diye umutlanmıştım ama ne kadar çalıştığını yazmamışsın :5:, clementinem belli ki çok kırıldınız ama kusursuzdelinin dediği gibi gerçekten sizin kimseye bişey ispat etmeye ihtiyacınız yok. lütfen tüm bunları geçmişte bırakıp kaldığımız yerden devam edelim. bugün denemem var, akşama gelicem eve. akşama kadar düşünün taşının, nil, clementine, nur tuba vs.. sizler yoksanız ben de bu cafeyi kapatırım o zaman :5:

leylasım tabii ki de koyarım. ama genelde dershanede çözdüğümden çözülmüşler oluyo elimde, fakat geçen hafta vizelerden dolayı tg7 ye girememiştim, onu alıcam, ben çözmeden tarayıcıdan geçirir buraya eklerim :34:

nil clementine kızlar nolur böyle yapmayın.hiçbir yere göndermeyiz sizi..sedefonurcum sana kesinlikle katılıyorum..onlar yoksa kapat cafeyi bari :5: kızlar sizleri aramızda görmek istiyoruz bizi kırmayacağınızı biliyorum canlarım :5:

yine geç kaldım konuya :50: ne oluyor kimse bir yere gitmiyor dimi :20: sabah senin mesajlarına alışığım hep aradı gözlerim nil lütfen böyle düşünme :14: hepimiz burada dertlerimizi sıkıntılarımız paylaştık arkadaş olduk gidemez kimse :29:

senin msjını okuyunca girip yazma gereği duydum nur tuba teşekkür ederim hem nilin adına hemde kendi adıma en azından tepki gosterdiğin için lakin sen buranın demirbaşısın ve her daim burda olacaksın unuttun mu hem sınavı kazanacağın içime doğmuştu.

tek suçum madur olduğunu düşündüğüm bir insana karşı yapılan incitici tepkinin karşısında olmaktı.

halbuki sanane değil mi

yoksa insan ayırt ettiğimden değil seni ebonu nili suyu tussunade kitap selini sedefi kpss hayalini tubişhh daha uzun süredir tanıyorum oyüzden daha fazla alaka gosteriyorum anlamadım burada yanlış nerde?

neden boyle yaptığına anlam veremedim hatta geçenlerde ozel msj attım neden girmiyorsun foruma arkadaşım diye?

ve nilim
nil beni faceden de tanıdığı ve nasıl bir insan olduğumu bildiği için benim adıma tepki gostermiş sağolsun.

benim sitemim diğer arkadaşlara neyimi gordünüz ki incitecek bu olayı bu kadar gormezden geldiniz?
neyse herkesin canı sağolsun bende iyi çalışmalar diliyorum Rabbim hepimize kazanmak nasip etsin gonlümüze gore versin ..

clementine sanırım yanlış anlamışsın sen beni
ben hiçbir mesajımı sana yönelik yazmadım ki
zira ne haddime
zaten yazarken de dedim genel olarak yazdığımı

zaten sanal olsun gerçek olsun kimsenin kişiliğini incitecek söz söylemek kimin cürretine?

kaile alınmadığımı da genel olarak yazdım ki zaten alınmamam da sorun değil
kpss sürecinde bunları kafaya takacak insan değilim yani

onu yazmamın sebebi şuydu:
bana;sen bu topikte hiç yoktun neden burnunu sokuyorsun denmesin diye arada bir uğradığımı söylemek istedim
sorunumu dile getirmek için değil yani
diyorum ya zaten hiç önemli değil benim için.

Ne olmuş ya azcık kafa dağtıyordum burda cevap yazılsın yazılmasın çoğu şeyimi paylaşıyordum

nilllll claaaa gitmeyin yoksa özelden tacız ederim msj atabiliyorum artık :32:

eski tad yeni tad mevzundan aşırı sıkldım zaten :9: sınava az zaman kalmış herkesin bin türlü derdi telaşı var diyip geçmek varken ısrarla kmse cevap yazmıyor demeği anlamıyorum :ssz: ben mi çok utanmazım anlmadım ki cevap verilsin verilmesin paylaştım yorum yaptım sahiplendim sayfamızı :26:

üçe kadar yolu var bende çoğu şeyin kendi zümreme daha bir çok insana yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama baktım hakları doldu şu an umrumda değil okumuyorum bile ne yazdıklarını.

ebon,nil ,su sedef,nur tuba,calamentina unuttuklarımda var daha yani beni kim önemsediğse bende onu önemsiyorum artık

ben sevdiceğe ne alayım diye sordum bundan kime ne sayfadakiler ,konu sahibi rahatsız değilse paylaşabiliyorsak clamentinanın yazdıklarından kime ne

az bir zaman kaldı şurda eski yeni diye bir şey yok değer saygı karşılıklıdır bence.

pg den 110 soru çözdeüm biraz konu tekrarı yaptım canlar boşverin çalışmanıza bakın değmiyor çoğu olaya insana :7:

günaydın kızlar

canım demekki deneme sonucunu yazıp kaçan niye pohpohlamadın beni diyenle aynıymış degerimiz çünkü kimse bu cafenin tadını kaçırdılar dendiğinde agzını açamadı :25:

halbuki sanane değil mi

ve nilim

benim yazacaklarımı aynen yazmışsın gönüldaşım tanımasamda ruh ikizim gibisin :16: benim kızdıgım kırıldıgımda aynen buydu yaptıgım dogruyken kimsenin sesi çıkmayınca yaptıgım dogruyu sorguladım acaba hata bendemi diye ceza alınca çok sevindim demekki hakkıyla cloşu savunmuşum diye :ssz:

Nilciğim ve büyük rakip clementine_ sizsiz burası olmaz, birkaç gün geriye dönüş yapıp canınızı sıkmayın sizin kendinizi burda ispat etmeye tanıtmaya ihtiyacınız yok!!! Sizi seviyorum hemde inanamayacağınız kadar kocamannnnnn :17:Gitmeyin olar mı :17:

Nilim teeee ev fotoğraflarından beri yazacağım hatta yazdım kk da sorun vardı destanım boşa gitti.... Allah yuvanı mesut etsin herşey gönlüne göre olsun güzel vede güler yüzlü arkadaşımmm...
Pirayeee sanırım senin hocan dershanede özelde çalışanlar atanacak demiş bunu da alan dersini anlatan hoca demiş galiba... Kızman normal ama adam gaz veriyim derken göz çıkarmış aynı zamanda da ipucu vermiş... Neden onlar kazanıyor çünkü onlar sbs lys ssssssss işte hangi sınavsa ona öğrenci hazırlıyor dolayısıyla alana biraz daha hakim, ama şuda var işin içinde aslında sana ipucu vermiş demişki alan dersine o sınavlara göre hazırlan.... Ben öyle anladım, bize alan yok ama benim alandan sorumlu olsam lys ve eski öss sorularına bakacaktım ... Canını sıkma bence herkes emeğinin karşılığını alacak Allah'ın izniyle, ayrıca bebişine de geçmiş olsun...
Nur_tuba barışmanıza işlerin yoluna girmesine sevindim, inşallah artık yüzünüz hep güler... Çevremde öyle çok olumsuzluk oldu ki, ayrılma nişan atma aldatılma boşanma ölüm vs.... şaşıramıyorum böyle garip bi tepkisizlik oluyor doğal geliyor, mantık daha öne çıkıyor bende... duygusuz taş kalpli değilim ota böcüğe ağlarım üzülürüm ama ... neyse işte ...

Sedefciğim hadi geçmiş olsun darısı finallere...

Güzel günler bizi bekliyor atandık halayları bizi bekliyor haydi kızlar tey tey teeeeeeeeeeeeeeyyyyyy :52:

kötülerin inadına oynayın zıplayın mutlu olun kızlar....:27:
kusursuz delicik senide çok özledim o kadar emek verdim buraya aralıkta sonradan gelmiş olsamda sahip çıktım ama ilk defa bu kadar sogudum burdan bilmiyorum nolacak sonumuz

kızlar n'olur böyle yapmayın. nilim bu sabah seni burada görürüm diye umutlanmıştım ama ne kadar çalıştığını yazmamışsın :5:, clementinem belli ki çok kırıldınız ama kusursuzdelinin dediği gibi gerçekten sizin kimseye bişey ispat etmeye ihtiyacınız yok. lütfen tüm bunları geçmişte bırakıp kaldığımız yerden devam edelim. bugün denemem var, akşama gelicem eve. akşama kadar düşünün taşının, nil, clementine, nur tuba vs.. sizler yoksanız ben de bu cafeyi kapatırım o zaman :5:

leylasım tabii ki de koyarım. ama genelde dershanede çözdüğümden çözülmüşler oluyo elimde, fakat geçen hafta vizelerden dolayı tg7 ye girememiştim, onu alıcam, ben çözmeden tarayıcıdan geçirir buraya eklerim :34:
cafeyi kapatma canım hanımın biri toparlar herkesi ilğilenir eski tadını getirir :31:sedefim buraya tewk bişey yazıcam yapıcaksa herkes gitmicem yoksa da bi daha adımı bile görmezsiniz burda
kastetiğim kişi kim herkes biliyor clemantinde zikretmiş ismini eger o girip buraya lafı sokup çıktıgında birbirimizi koruyup kollayacaksak kardeşsek ve hakkını vereceksek butradayım yoksa birimizi herhangi biri vurdugunda biz görmemek için arkamızı döneceksek benim burda işim yok bu msjıma herkes beni kim istiyorsa gereken sözü verirse gelicem yok ben karışmam denecekse verilen emege degmez .

nil clementine kızlar nolur böyle yapmayın.hiçbir yere göndermeyiz sizi..sedefonurcum sana kesinlikle katılıyorum..onlar yoksa kapat cafeyi bari :5: kızlar sizleri aramızda görmek istiyoruz bizi kırmayacağınızı biliyorum canlarım :5:

görüşmek üzere canlarım girip bakıcam msjlarınızda ona göre yarın ya burdayım ya da yokum :43:

benim buraya verdiğim emegi hepinizle her msj ile ilğilenmeye çalıştıgımı biliyosunuz hepiniz canım ama pohpohçunun birinin çıkıp tadı kaçtı diyip diğerininde ona destek çıkması canımı sıktı açıkcası su dışında kimseninde hiç bi cevap vermemesinede üzüldüm açıkcası eger sevilseydim biri bişey derdi diye düşündüm .hele hangi msjdan ceza aldıgımı görüncede kk ya küstüm anlıcan polemik çıkaracak bişey yapmasamda yapmış sayılıyorum ve agzına geleni yazan gelip cafeye saldıranda benle bir tutuluyor
benim burda mutsuz oldugum yok canım aksine çok mutluydum ve hepinizin yakınlığını ta içimde duyuyordum .bulundugum yerde kpss namına konuşacagım paylaşacagım kimse yok o nedenlede burası bi desane bi arkadaş ortamı gibiydi bana ama artık uzaktan izleme vaktim geldi sanırım :2: ya o insanlar burda olacak ya ben. girip buraya 40 yılda bir laf sokup çıkmalarına dayanamıyorum

nilkon eğer bunları benim için yazdıysan söyleyecek söz bulamıyorum
zaten ya onlar ya ben derken de buyur senin olsun inan ki hiç problem değil

Back
X