- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
Haklısın tatlım o yorgunluğu atlatmak verimli çalışmayı arttıracakben de dinlenmek isterdim ama özelde çalışmayı düşünüyorum bu yüzden işe başlayana kadar hiç değilse soru çözüp ön hazırlık yapmak istedim.Çalışırken zor oluyor,geçen yıl kpss için işten çıktım ama yine hüsran

akışına bırakmak gerekiyo sanırım bende bu yıl evden hiç çıkmadım desem yeri sürekli masa başındaydım ama olmayınca olmuyo işte

siz daha öncede hazırlandığınızdan kolaylamışsınızdır ben daha sıfırdan başlayacağım. bir de yds derdi var başımda eylül de o da çok zor soruları şimdi bir de ona başladım çalışmaya yarın sabah gelişimden başlarım eğitime de
 siz daha öncede hazırlandığınızdan kolaylamışsınızdır ben daha sıfırdan başlayacağım. bir de yds derdi var başımda eylül de o da çok zor soruları şimdi bir de ona başladım çalışmaya yarın sabah gelişimden başlarım eğitime de 

sıkıla sıkıla çözdüm soruları
 sıkıla sıkıla çözdüm soruları 

akşam eğitim soru bankalarından birini elime aldım ama sadece 5 soru çözebildim
akşam eğitim soru bankalarından birini elime aldım ama sadece 5 soru çözebildim teşekkür ederim canım son 33 günümüz kaldı artık çok şükür
 teşekkür ederim canım son 33 günümüz kaldı artık çok şükür