- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Dışarı atıyorum kendimi ve çevrenin ne düşüneceğini umursamadan pervasızca davranıyorum.
Valla aman aman bir hayalim yok.
2+1 ev,sevdiceğimle evlenmek ve huzurlu yaşamak....
Merhamet,saygı,sadakat....Tipmiş,yakışıklılıkmış bunlar hikaye...İçinde Allah korkusu olacak.
Senin var mı bi planın kuzuş ?
bilmiyorummmhiçbişey söylemedi.
sen sağ salim gel başka hiçbişey istemiyorum dedim. ben gelince çok güzel şeyler olcak dedi ama söylemedi
yengesine bakteri tutmayan pijama takımı almış, bana da aynısından almış olmasın sakın2 elti bir örnek takılırız artık ööğğğ
Dışarı atıyorum kendimi ve çevrenin ne düşüneceğini umursamadan pervasızca davranıyorum.
Valla aman aman bir hayalim yok.
2+1 ev,sevdiceğimle evlenmek ve huzurlu yaşamak....
Merhamet,saygı,sadakat....Tipmiş,yakışıklılıkmış bunlar hikaye...İçinde Allah korkusu olacak.
Senin var mı bi planın kuzuş ?
Bölümümü,PDR okurdum.
Ayy kuzum koptum yaaa.
Ayy ben de meraklandım.
:) ben çok gördüğm için artık normal geliyor saç baş
her genç kızın hayallerindeki gibi hepimizin hayalleri aynı , umarım bu hayalleri gerçekleştirmemiz çok uuzun sürmez
peki sevgilin hakkında sevmediğin huyu nedir?
yarın için mi? hiç yokbi eşofman takımı aldım onu vericiim. hem ona benden güzel hediye mi var ayol 8 yılımı adamışım ona
söylese sürprizi kalmaz ama demi bence sürpriz olunca daha heycanlı oluyor ama bakteri tutmayan pijama alırsa koparım heralde gülmekten:90:bilmiyorummmhiçbişey söylemedi.
sen sağ salim gel başka hiçbişey istemiyorum dedim. ben gelince çok güzel şeyler olcak dedi ama söylemedi
yengesine bakteri tutmayan pijama takımı almış, bana da aynısından almış olmasın sakın2 elti bir örnek takılırız artık ööğğğ
hahahaha
yıldönümünde bakteri tutmayan pijamacok güldüm kuzum ya
Bölümümü,PDR okurdum.
Ayy kuzum koptum yaaa.
Ayy ben de meraklandım.
Günaydın canlarr
Sevgilileriniz yanınızda yokken izleyin
[video=youtube;H1qgDHoyJro]http://www.youtube.com/watch?v=H1qgDHoyJro[/video]
Canlar bu vatandaşlığı 2. döneme atsam olurmuki:26ersanede başlamadı daha anlatmaya
Kitaptan okumak eziyet gibi geliyorTarihde zorlanacağım sanırdım ama vatandaşlık çalışasım gelmiyor
Merhaba kızlar
Bugün başıma neler geldi
Sabah uyandım lavobaya gittim bir baktım üstüm başım yerler kan. Baktım ki ameliyat yerim kanama yapmış
Aklım çıktı varya o an anlatamam
Kan gittikçe halsizleştim rengim soldu
Anacağım üzüldü garibim
Doktorum cerrahi müdahale şart dedi
Tüm gündür üzgünüm
Aynı şeyleri başa sarmak çok ürkütüyor beni
Ona rağmen 1 ünite çalıştım anayasaları bitirdim 100 soru çözdüm
Rabbim sağlık versin gerisi çok boş
iyi akşamlar canlarım sizlere haberim var cuma günü bana ücretli sosyal bilgiler çıktı kabul ettim bende pazartesi işlemleri bitirip salı başlıcam sizide dersleride ihmal etmicem Allahın izniyle yarın grmek üzere
Merhaba kızlar
Bugün başıma neler geldi
Sabah uyandım lavobaya gittim bir baktım üstüm başım yerler kan. Baktım ki ameliyat yerim kanama yapmış
Aklım çıktı varya o an anlatamam
Kan gittikçe halsizleştim rengim soldu
Anacağım üzüldü garibim
Doktorum cerrahi müdahale şart dedi
Tüm gündür üzgünüm
Aynı şeyleri başa sarmak çok ürkütüyor beni
Ona rağmen 1 ünite çalıştım anayasaları bitirdim 100 soru çözdüm
Rabbim sağlık versin gerisi çok boş
ben size yarın anlatırım şekerlerim
monam gözlerini kapa 10 yıl sonrasını düşün. ne görüyosun? sonra gözlerini aç ve gördüklerini buraya yaz
kuzum çok geçmiş olsun :26:
ayy kızlar ben bugün ne yaptım biliyor musunuz ders çalıştım
gelişimden üç ünite bitti soruları çözüldü.tarihe giriş yaptım
sedefim nice yıllara kuzucum
peki ya sevgilisi olmayanlar napsıngerçi aday var ama işte
2. döneme atmasan daha iyi ama en azından mayısa falan bırakma canım bence
çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin inşallah :26:
hayırlı olsun inş atanmak da nasip olur
kızlar geç kaldım galibabütün sayfaları okuyamadım, misafir de geç gidince şimdi girebildim
önce raporumu vereyim... vatandaşlık konu çalışması yaptım uzun sürdü, bir tane ales denemesi çözdüm toplam 150 soru, 40 tane tarih çözdüm, coğrafyadan da 30 küsür fiziki coğ. çözdüm. bu fiziki coğ. konusunda özellikle şu göller yöresinin göllerini nasıl ezberliyorsunuz ? ben bir türlü hatırlayamıyorum
kuzum çok geçmiş olsun :26:
ayy kızlar ben bugün ne yaptım biliyor musunuz ders çalıştım
gelişimden üç ünite bitti soruları çözüldü.tarihe giriş yaptım
sedefim nice yıllara kuzucum
peki ya sevgilisi olmayanlar napsıngerçi aday var ama işte
hayırlı olsun inş atanmak da nasip olur
kızlar geç kaldım galibabütün sayfaları okuyamadım, misafir de geç gidince şimdi girebildim
önce raporumu vereyim... vatandaşlık konu çalışması yaptım uzun sürdü, bir tane ales denemesi çözdüm toplam 150 soru, 40 tane tarih çözdüm, coğrafyadan da 30 küsür fiziki coğ. çözdüm. bu fiziki coğ. konusunda özellikle şu göller yöresinin göllerini nasıl ezberliyorsunuz ? ben bir türlü hatırlayamıyorum
sohbet muhabbet pek güzel ama fena uykum geldi kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler
sohbet muhabbet pek güzel ama fena uykum geldi kızlar öpüyorum hepinizi iyi geceler
bakteri tutmayan pijama mı :26: ayol ben bi geceliği en fazla 2 gece giyerim o da yatağın içinde ne bakterisi olacak
neler yapıyorlar arkadaş ya
ayy vallahi alırsa ben onu naparım görün sizsöylese sürprizi kalmaz ama demi bence sürpriz olunca daha heycanlı oluyor ama bakteri tutmayan pijama alırsa koparım heralde gülmekten:90:
şaka bir yana çok mutlu olun sedefim inşallah çok gönülden diledim bunu
O değil de ben o pijamaya saldım diyelim.Tutmayacak mı bakteri ?
sağol kuzum
tütüüüü maaşallah kuzumaa
Bol soru çözerek oturuyor hocam.
Maşallah kızçem,hoş geldin...
yengesi yeni doğum yaptı kuzum. sanırım yine uzun süre rahatlıkla kullanabilsin diye ve bebişe sağlık açısından iyi olsun diye üretilen bişeydir
ayy vallahi alırsa ben onu naparım görün sizeltimle aynı şeyi istemem. bu gerek bakteri tutmayan pijama gerek tektaş
sağol canım benim çok teşekkür ederim
monam yaaa nerden aklına geliyo böyle şeylerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?