Aynen öyle yapayım canım sanıım 3333 de konu konu ayırmışlar eğitimi yani öyle bir şey duydum ama pek emin değilim 5555 i alcam ama o kesin
çok sağolun kızlar bunu hiç bilmiyodum. yani süperego evet ahlaki yönden bakıyo olaylara ama ben karmaşanın sebebine ağırlık vererek id yaptım. doğru ya çatışmayı çözmekten bahsediyo.çok dikkat etmek lazım
jokercim ben 5555 den çoooookk memnunum. bence bunu al. soru sorudur zaten hem daha fazla soru olur elinde. ilerde de 3333 ü alırsın
Aa güzel değil mi pegemin 5000 i eğitimi güzel diyolardı ama gk-gy hakkında bişey bilmiyordum hatta 2014 ü çıkmış almayı düşünüyordum ama gzel değilse almayayım canımkızlar bu 5555 dediğiniz gk-gy de de var mı? bende pegemin 5000 olanı var ama hiç sevmedim
İnşallah geçer canım.Belki stresten de olmuş olabilir.Bazen ben fazla stres yaptığımda benim de yüzümde kızarıklıklar çıkıyor.Sonra da kendi kendine geçiyor.Aslında doktora gitmem gerekiyor ama bana zor geliyor. Olmazsa başka bir ilin üniversite hastanesine gidersin.
Pazartesi : Alan,Matematik,Program Geliştirm
Salı : Coğrafya,Matematik,Vatandaşlık
Çarşamba : Alan,Gelişim Psikolojisi,Rehberlik
Perşembe : Matematik,ÖYT,Tarih
Cuma : Alan,Vatandaşlık,Öğrenme Psikolojisi
Cumartesi : Matematik,Coğrafya,Tarih
Pazar : Alan,Matematik
Yoğun görünüyor ama fazla yormayacağını düşünüyorum.Konuları hızlı bir şekilde tarayıp bitirmek istiyorum Vatandaşlık,Matematik ve Alan hariç... Çünkü En fazla eksiğim onlarda var. Diğerlerinde de unuttuklarım var elbette ve karıştırdığım şeyler ama çok şükür fazla bir şey uçmamış kafamdan yaz tatili boyunca.:81::81:
Günlük 4 saat planladım.Duruma göre 3 ya da 5 de olabilir.Soru çözümleri dahil değil tabi ki buna. Ama konu çalışmayı erken bitirirsem,o zamana dahil ederim sanırım.
Bugünkü raporum : Alandan bir konum yarım kalmıştı,onu tamamladım.
Gelişimin ilk ünitesini ve fiziksel gelişimi bitirdim.
Rehberliğin de ilk ünitesini bitirdim.
Yani bugünlük raporuma uydum.
Şimdi anneme yardım edeceğim,gece görüşürüz.
güzel balım, ben beğendim. ben de günde 4 derse çalışıyorum
raporuna da meaşallah
Aynen öyle yapayım canım sanıım 3333 de konu konu ayırmışlar eğitimi yani öyle bir şey duydum ama pek emin değilim 5555 i alcam ama o kesin
Aa güzel değil mi pegemin 5000 i eğitimi güzel diyolardı ama gk-gy hakkında bişey bilmiyordum hatta 2013 ü çıkmış almayı düşünüyordum ama gzel değilse almayayım canım
İnşallah canım geçer de uğraşmak zorunda kalmam saol
Ölçme yok fark etmedin mi...Onun da çalışırsam sözel kısmını çalışırım.
ben pegemin 5000 gkysini beğeniyorum canım
eğitimini de aldım ama daha başlamadım.
Merhaba kızlar ,maşallah azminizin ve çalışmalarınızın sonucunu alacağınıza inanıyorum ... Rabbim hepinize zihin açıklığı versin
KK ya eskisi kadar bakmıyorum televizyon ve bilgisayarla bağım koptu sayılır...
İlk 50 sayfanızı sessizce okumuştum, aranıza katılıp katılmamayı düşünürken bi baktım sayfalar almış başını gitmiş...
Toparlanmanıza sevindim herşey daha güzel olacak eminim
Hepiniz sağlıcakla kalın...
Bugünkü raporum: Alan çalışıldı,Vatandaşlık çalışıldı ve 60 soru çözüldü,Tarih konu tekrarı yapıldı ve 100 soru çözüldü.Halim olursa biraz da öyt çalışıcam
Merhaba kızlar ,maşallah azminizin ve çalışmalarınızın sonucunu alacağınıza inanıyorum ... Rabbim hepinize zihin açıklığı versin
KK ya eskisi kadar bakmıyorum televizyon ve bilgisayarla bağım koptu sayılır...
İlk 50 sayfanızı sessizce okumuştum, aranıza katılıp katılmamayı düşünürken bi baktım sayfalar almış başını gitmiş...
Toparlanmanıza sevindim herşey daha güzel olacak eminim
Hepiniz sağlıcakla kalın...
Ben bugün iyi çalışamadım kızlarım
coğrafya 65 soru
rehberlik 2 konu ve 30 soru
şimdi de vatandaşlığa bakıyorum hepsi bu
Bende vatandaşlıktan 220 soru çözdüm o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?