- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
ya burdaki ortamı bilmiyor girip bakmıyor tabi de
ben cok takıldıgım için sevmiyor
ya burdaki ortamı bilmiyor girip bakmıyor tabi de
ben cok takıldıgım için sevmiyor
işin ilginci söylemiyorum daSöyleme sen de o zaman kuzum,ya da çaktırmamaya çalış ne bileyim.:44:
Çok da takılmıyoruz aslında.
burası da olmasa bizi erenköyden toplarlar artık
burası da olmasa bizi erenköyden toplarlar artık
ya beni kendi gibi sanıyor. o hiçbir şeyi takmaz, düşünmez
kafayı yastıga koymadan önce uyur
erkekler gamsız yani biraz
ee diyorum ben burası olmasa daha mı iyi olurum sence
ne olacak ki diyor
ya beni kendi gibi sanıyor. o hiçbir şeyi takmaz, düşünmez
kafayı yastıga koymadan önce uyur
erkekler gamsız yani biraz
ee diyorum ben burası olmasa daha mı iyi olurum sence
ne olacak ki diyor
Bu ne len 0,5 puan...
Küfretse daha iyi.
iyi geceler canımSize doyum olmaz.Ama gözlerim kapanıyor.
Yarın da akşama kadar anneannemdeyim.
Beni özleyin anacım.
Kalın sağlıcakla.
akşam bir tane daha ales denemesi çözdüm, zaman yetişmiyor deli olcam kızlar
bu hız konusunda napmalıyım acaba bi bulsamçok soru çözmek diyoruz normalde ama sayısaldaki mantık soruları vb ni ben anlayana kadar zaman geçiyor türkçeden de mantık sorusu vakit alıyor 50 soruya 75 dakika harcadım
ah kendimi nerelerden atayım ben
tatlım bence süper fikir. hatta ben de senle aynı düşüncedeyim. ben de şu an konu çalışırken daha çok hatırlama tarzında oluyor. ancak sorularda bilmediğim şeyler çıktığında burda size sorup öğreniyorum. ben de konu çalışırken çok soru çözemiyorum. ama çözsek çok vaktimizi alır, bu kez konular çok geç biter ve bu bizi daha çok strese sokar. şimdilik konu sonu pekiştirme soruları iyidir. her dersin bittiğinde o biten dersten günlük soru çöz. ama her gün çözmeye çalış. bak şimdi kendimden örnek vereyim. şu ana kadar gelişim, öğrenme bitti. ve bittiğinden beri her gün 100 er soru çözüyorum. tabii diğer dersler bittikçe bunlardan 100 er çözemicem. mesela bu ay rehberlik ve ölçme de bitince, bi dahaki ay bu biten 4 dersten 50 şer soru çözsem gene iyi. daha çok da çözülür ama konu çalışması bitmemiş olucak. o yüzden kendim için 50 kafi diyorum. bu şekilde konuları bitirene kadar yürütürsün. ondan sonra tüm konular bittiğinde de soru üzerinden tekrarlarını yaparsın. yanlış yaptığın konuları açar tekrar edersin. o zaman 2.dikişini de atmış olursunSağ ol SedefimÇok çalışamıyorum alana.Her gün 1 saat bakmaya çalışıyorum canım.Çünkü alandan çok korkuyorum,hepsinden çok:18: Sana bir şey danışmak istiyorum bebeğim:26:Ben konularımın hepsini bitirmeye çalışıyorum.Amacım geçen yıl sınava girdiğim zamanki bilgilerimi tamamen hatırlamak.Yani şu an yeni bilgi öğrenmekten ziyade geçmişi pekiştirmek derdindeyim.Doğal olarak fazla soru da çözemiyorum.Ama kitaplarımın hepsi bitince başa dönüp bir yandan da bol bol soru çözücem inşALLAH.Sence bu doğru bir teknik mi yoksa iyi mi gidiyorum?Mesela tarih,coğrafya,gelişim ve öğrenmeyi bitirmiştim başa döndüm onlardan soru da çözüyorum ya da çözücem.Bütün konuları(alan ve mat hariç) ocak sonu bitiricem çift dikişle.Senin fikrini merak ettim canım Tabi diğer arkadaşlar da fikir vermek isterlerse çok sevinirim.
maşallah kuzum harika bir planPazartesi : Alan,Matematik,Program Geliştirm
Salı : Coğrafya,Matematik,Vatandaşlık
Çarşamba : Alan,Gelişim Psikolojisi,Rehberlik
Perşembe : Matematik,ÖYT,Tarih
Cuma : Alan,Vatandaşlık,Öğrenme Psikolojisi
Cumartesi : Matematik,Coğrafya,Tarih
Pazar : Alan,Matematik
Yoğun görünüyor ama fazla yormayacağını düşünüyorum.Konuları hızlı bir şekilde tarayıp bitirmek istiyorum Vatandaşlık,Matematik ve Alan hariç... Çünkü En fazla eksiğim onlarda var. Diğerlerinde de unuttuklarım var elbette ve karıştırdığım şeyler ama çok şükür fazla bir şey uçmamış kafamdan yaz tatili boyunca.:81::81:
Günlük 4 saat planladım.Duruma göre 3 ya da 5 de olabilir.Soru çözümleri dahil değil tabi ki buna. Ama konu çalışmayı erken bitirirsem,o zamana dahil ederim sanırım.
Bugünkü raporum : Alandan bir konum yarım kalmıştı,onu tamamladım.
Gelişimin ilk ünitesini ve fiziksel gelişimi bitirdim.
Rehberliğin de ilk ünitesini bitirdim.
Yani bugünlük raporuma uydum.
Şimdi anneme yardım edeceğim,gece görüşürüz.
keşke kitapseçte şu kitapların ilk 5-10 sayfalarını örnek olarak verseler canım yaAynen öyle yapayım canım sanıım 3333 de konu konu ayırmışlar eğitimi yani öyle bir şey duydum ama pek emin değilim 5555 i alcam ama o kesin
Aa güzel değil mi pegemin 5000 i eğitimi güzel diyolardı ama gk-gy hakkında bişey bilmiyordum hatta 2014 ü çıkmış almayı düşünüyordum ama gzel değilse almayayım canım
İnşallah canım geçer de uğraşmak zorunda kalmam saolstresten olduğunu pek sanmıyorum bnmkinin yani artmasında belki stres etkili olmuştur ama ilk çıkmasında zannetmiyorum çok rahattım o aralar çünkü:1;
oyyy geçen aklımdaydın sen kusursuz delimmmMerhaba kızlar ,maşallah azminizin ve çalışmalarınızın sonucunu alacağınıza inanıyorum ... Rabbim hepinize zihin açıklığı versin
KK ya eskisi kadar bakmıyorum televizyon ve bilgisayarla bağım koptu sayılır...
İlk 50 sayfanızı sessizce okumuştum, aranıza katılıp katılmamayı düşünürken bi baktım sayfalar almış başını gitmiş...
Toparlanmanıza sevindim herşey daha güzel olacak eminim
Hepiniz sağlıcakla kalın...
uyarıcı genellemesi dedim ben buna doğruymuşgeçmişi okudum kızlar maşallah..
ya benim takıldığım bi soru var da sizden yardım alayım dedim edersiniz dimi
beş yaşındaki mehmet evinin önüne çıktığında kendisini seven ve onunla top atma oyunu oynayan komşu çocuklarından Sinan abisiyle ve onun yaşıtı olan erkek çocuklarla oynamaktayken onun yaşıtı olan kızlarla top atmaca oyunu oynamamaktadır.
mehmet'in bu davranışı aşağıdaki kavramlardan hangisi ile açıklanır?
a) alışma
b)tepki genellemesi
c)uyarıcı genellemesi
d)karşıt tepki oluşturma
e)batıl davranış
aaa. şekerim sen ders çalışırken de zaten burdan çıkıyosun ki kk yla kıyaslamasına gerek yok. ayol bu erkekler kkyı kendilerinin kuması sanıyolar galibaya kızlar sevdicekle kavga edıyorum suan
cidden sinirlenıyorum artık
kalbini kırmak da istemıyorum
liseden bir arkadasım faceden nasılsın vs yazmıs ben de o sıra vatandaslık caısıyordum cevap atmayım şimdi derse konsantre olamam dedim. hemen yazmıs sevdicek, mehtap yazmıs ona nıye cevap atmadın dıye savunması da ardından kkdakıler olsa konusursun
ya tamam da ben mehtaptan vazgeçmişim sanki de o yüzden cevap atmamışım
kaçtır bunu yapıyor bana delirtiyor ya
en sonunda karışma bu işlerime dedim sonra da üzüldü
kuzum sen zaten pc yi kırcan yakındaiyi geceler canım
ben biraz oyun bölümüne takılayım bigisayarı kırma oyunu var iyi geliyor
kuzum ya o sorular çok vakit alıyo gerçekten. soruları resmen çözümlemek aralarındaki ilişkiyi tek tek bulmak gerekiyo. doğru cevap geliyo ama gelene kadar da bir sürü zaman geçiyo. ben de çok ağarım. inş hızlanırız en kısa zamandaakşam bir tane daha ales denemesi çözdüm, zaman yetişmiyor deli olcam kızlar
bu hız konusunda napmalıyım acaba bi bulsamçok soru çözmek diyoruz normalde ama sayısaldaki mantık soruları vb ni ben anlayana kadar zaman geçiyor türkçeden de mantık sorusu vakit alıyor 50 soruya 75 dakika harcadım
ah kendimi nerelerden atayım ben
neyse kızlar çalışmalarınıza maşallah diyeyim de gideyim. moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?