- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Allah sizi kahretmeye
Degseydi bari banlanmaya.
Rengo mona camasir lazim mi.
don, atlet, diş macunu kargolayalım
Olur. Hangi markayi kullanirlar acaba. :)
sensodyne gönderelim
az önce baktımda cidden çok gereksiz biri için gittiniz mapısa
ikinize de kolay gelsin kuzucuklarım
ben 7iklim kullandım, memnun kaldım canım
güldürdüysem pek iyi etmişim kuzumçünkü ben de gece baya bi güldüm sana yazarken
gece görmedim bunu, ne diyolardı bunlara fotoşop mu, ha işte fotoşop terk olmuş bu
spor dedin mi arkamı dönüyorum ben, sonra gelsin kilolar
saol canım, çalışmaların iyi geçmiştir inşallah
sizin bu gelin olayını biliyorum sedefim, allah ıslah etsin ne diyeyim :26: abin de belanın içine düştü resmen
maşallah badem, pek güzel
bazı bölümler öyle malesef, rengina da demiş olmazsa düz memurluk tercihi yaparsınız
geçmiş kuzum
evet kuzum doğru o da var dimi :97:
bakalım ya belki hocalar insaflı çıkar geçirirler :26:
kuzum bal sür yüzüne, balın kıvamı yoğunsa içine biraz limon sık öyle sür, kuru cilde birebirSedefim geçer inşallah sıkma canını...
Kuru ciltler için maske arıyom.
aynen canımSedef bende çok merak ederek takip ediyorum sizin gelinin akibetini
Etme bulma dünyası diye boşa dememişler
Birde merak ettiğin düğünde kardeşi altınları alıp kaçmıştı ya, sonra vermiş mi gelininize altınları
Vermiştir diye tahmin ediyordum önceden yoksa abin koymaz o gelininizi evine diye ama şimdi ona bile tereddüt ettim :44:
RABBİM BİZİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIR, BİZİM DE FARKETMEDEN YAPTIĞIMIZ YANLIŞLARI BİZE GÖSTER, GÖZÜMÜZE PERDE ÇEKME. Amin
İnşallah tahmin ettiğinden çok daha iyi puan alır ver hiçbir planınız ertelenmez.
Gerçekten bende yatmadan neye çalıştıysam, uyurken, şu uyumayla uyanık olma arası kısımda, beynimde bir ses konu anlatıyor bana sanki.
laa süper kızım maşallahhhhDeneme çözdüm bacılar. 51 GK- 46 GY - Nasıl sizce?
küçük kıyamete yazıp yollayayım, canlandırsınlaryalnız sedeflerin gelinin olayı resmen küçük kıyamet gibiazanların sonu iyi olmaz. bekleyelim bakalım
oyy tuğbammm sen bizim her daim gönlümüzdesin kuzummmbebeklerim kuzularım merhabalar
geçmişi pek okuyamadım canlarım :26:
sedefimin yazdıklarına gözüm ilişti Allahın sopası yok dedim içimden
bir günüm boş sadece canlarım diğer günler dershanedeyim hep ondan giremiyorum buraya
çok öpüyorum sizi
kuzum abim de düne kadar kendi annesiyle babamı barıştırmak için neler neler yaptı, annemi çok üzdü. neyse bu konuya pek girmek istemiyorum. sadece Allah'a havale ediyorum.güldürdüysem pek iyi etmişim kuzumçünkü ben de gece baya bi güldüm sana yazarken
gece görmedim bunu, ne diyolardı bunlara fotoşop mu, ha işte fotoşop terk olmuş bu
spor dedin mi arkamı dönüyorum ben, sonra gelsin kilolar
saol canım, çalışmaların iyi geçmiştir inşallah
sizin bu gelin olayını biliyorum sedefim, allah ıslah etsin ne diyeyim :26: abin de belanın içine düştü resmen
maşallah badem, pek güzel
bazı bölümler öyle malesef, rengina da demiş olmazsa düz memurluk tercihi yaparsınız
akşamdan geç yattık tabii :18: yine de çok iyi çözmüşsün kuzum maşallahkızlar bugün erken kalkamadım
sadece tarihten 300 e yakın soru çözdüm, başka derse de bakamadım.
safranımmm bu harika bayıldımhttp://www.lightinthebox.com/tr/Kad...e-Dis-Giyim_p636078.html?pos=ultimately_buy_6
kızlar kk reklamlarında gördüm bu siteyi, sizce gerçek mi :44:
Sağ ol güzelim.
Sağ ol fıstığım.Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım işte.
Kuzular raporum pek iç açıcı değil ama...Sayısal mantık sorularını çözerken epey vakit kaybettiğimden ve çalışmaya geç başladığımdan anca bu kadar oldu. 160 sayısal mantık sorusu çözebildim sadece. 40 sorum kaldı şimdilik çözmem gereken.Onu da yarın çözeceğim inşallah. [
Ya rengiş ve mona yine mi banlandınız?:26:
Haadi iyi geceler.Öptüüüm.
/COLOR]
laa süper kızım maşallahhhhhayalim olan netler
küçük kıyamete yazıp yollayayım, canlandırsınlar
oyy tuğbammm sen bizim her daim gönlümüzdesin kuzummmsen çalış yeter ki, iyi gidiyo mu çalışmalar
kuzum abim de düne kadar kendi annesiyle babamı barıştırmak için neler neler yaptı, annemi çok üzdü. neyse bu konuya pek girmek istemiyorum. sadece Allah'a havale ediyorum.
akşamdan geç yattık tabii :18: yine de çok iyi çözmüşsün kuzum maşallah
safranımmm bu harika bayıldımben de japon style da görüyorum böyle çok ucuz ve çok şık şeyler ama güvenemiyorum işte. istersen bi konu aç bununla ilgili. belki alan vardır, sana fikir olur
mantarım maşallah yine de iyi çözmüşsün.1 soru 5 dk alıyo zaten mantık sorularında.
benim raporum bile yoktarihten 45 soru çözdüm. sonra sıkıldım, öğrenmeden 50 soru çözdüm. sonra sıkıldım, öğrenmeden soru çözüm videosu izledim. 10 soru vardı ama sorular güzeldi, orda sıkıntımı aldım sıkıntım geçmişken bi tarih videosu izliyeyim dedim. muharebeler dönemine başladım. doğu, güney cephesi bitti, batıya geçtim, video bitti derken 2. videoya geçmedim böyle saçma sapan bi gündü
yarın eğitim tekrar günüm. ama tarihe de devam edicem. bitsin istiyorum bir an önce çünkü
iyi çalışmalar tuğbacım
ben hala çalışmaya başlayamadım ya erteldikçe erteliyorum:18:
teşekkür ederim hoş buldum:)
merhaba antibiyotik
sen aramıza yeni katılmışsın sanırım hoşgeldin
Evde yürüyüş kuzum benim,Badiş tavsiye etti.
Ben de gelem mi ?
banlanırsam beni özleyin
kuzum iyi gidiyo şükür
siz de benim gönlümdesiniz her daim
dershane programı çok yoğun o eve gelince dersin başına zor oturuyorum
kuzum yorgunluktan
o yüzden sık giremiyorum nete.
sana da kolay gelsin sedefim
sağol natalim
sana da iyiçalışmalar
teşekkür ederim hoş buldum:)
laa süper kızım maşallahhhhhayalim olan netler
küçük kıyamete yazıp yollayayım, canlandırsınlar
oyy tuğbammm sen bizim her daim gönlümüzdesin kuzummmsen çalış yeter ki, iyi gidiyo mu çalışmalar
kuzum abim de düne kadar kendi annesiyle babamı barıştırmak için neler neler yaptı, annemi çok üzdü. neyse bu konuya pek girmek istemiyorum. sadece Allah'a havale ediyorum.
akşamdan geç yattık tabii :18: yine de çok iyi çözmüşsün kuzum maşallah
safranımmm bu harika bayıldımben de japon style da görüyorum böyle çok ucuz ve çok şık şeyler ama güvenemiyorum işte. istersen bi konu aç bununla ilgili. belki alan vardır, sana fikir olur
mantarım maşallah yine de iyi çözmüşsün.1 soru 5 dk alıyo zaten mantık sorularında.
benim raporum bile yoktarihten 45 soru çözdüm. sonra sıkıldım, öğrenmeden 50 soru çözdüm. sonra sıkıldım, öğrenmeden soru çözüm videosu izledim. 10 soru vardı ama sorular güzeldi, orda sıkıntımı aldım sıkıntım geçmişken bi tarih videosu izliyeyim dedim. muharebeler dönemine başladım. doğu, güney cephesi bitti, batıya geçtim, video bitti derken 2. videoya geçmedim böyle saçma sapan bi gündü
yarın eğitim tekrar günüm. ama tarihe de devam edicem. bitsin istiyorum bir an önce çünkü
yoğun olması iyidir kuzum, yoğun olmayan bi dershanem vardı geçen yıl ahh neler çektim. bak su arkadaşımızın da dershanesi öyle. bırak onlar yoğun olsun, sen de onlara uy kuzum. bu yıl yoğun olduğumuz son yıl olucak inşallah. seneye bol bol dinleniriz
kuzum iyi gidiyo şükür
siz de benim gönlümdesiniz her daim
dershane programı çok yoğun o eve gelince dersin başına zor oturuyorum
kuzum yorgunluktan
o yüzden sık giremiyorum nete.
sana da kolay gelsin sedefim
sağol natalim
sana da iyiçalışmalar
aynen nathalim. bak haftasonu da tarih çalışırım, bitiririm bari diyodum ama yok bugün içimden gelmedi. öğrenme çözüyorum.afedersin kuzum ya, çok haklısın tabi allaha havale etmekle :18:
aynı dersi üst üste çalışınca oluyo öyle canımama boş durmamış diğerlerine bakmışsın maşallah
ben yine tarihe takıldım bugün, 180 kadar çözdüm. akşam da mat. çözerim
öpüyorum sizi kızlar iyi çalışmalar
kızlar tarihle ilgili sorularım var size
1. islamiyet öncesi türklerde, ahiret inancına bağlı olarak mı yuğ törenleri yapıyorlar ? yani yuğ törenleri ahiret inancına kanıt mıdır ? kaynaklar çelişiyo, en sinir olduğum şeyihtyacın hocası kanıt değildir diye üstüne basa basa söylüyo, ama uzmanda ise kanıt olarak almış :26:
2. islamiyet öncesi türklerde, sınıf ayrımının olmamasının göktanrı inancıyla bi ilgisi yok mu ? bu inanca göre herkes eşittir deniyodu, siz ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?