• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

isteyen duasını yazar o şekilde ederiz yazmayana içimzden geldiği şekilde esmaül hüsna vs.
güzel olur yani bence

tamamdır canlarım
yarın bu işi kesinleştiririz katılmak isteyenler
söylerler :34:
ben yatıyorum iyi geceler kuzular :16::16:

selam herkese. ben fen edebiyat mezunuyum, formasyonumu 2012de aldım. ilk kez kpssye giricem. kitap-test-deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz. bu konularda hiç tecrübem yok. evde çalışacağım. yds'ye de gireceğim offf. bir de ales var. bu sene gireceğim çok sınav var. :5:

bir de yazmayı unuttum. nette şöyle bir baktım kitaplara da o fiyatlar ne öyle. bana çok fazla geldi. modüler setler falan çok pahalı. cep kitapları falan var konu anlatımlı, onlardan alıp soru çözme için de yaprak testlerden mi alsam acaba yeterli olur mu?

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?
canlarım ya hem hamişlik :49: hem öksürük ölüyorum hastalıktan ya :31:

selam herkese. ben fen edebiyat mezunuyum, formasyonumu 2012de aldım. ilk kez kpssye giricem. kitap-test-deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz. bu konularda hiç tecrübem yok. evde çalışacağım. yds'ye de gireceğim offf. bir de ales var. bu sene gireceğim çok sınav var. :5:

bir de yazmayı unuttum. nette şöyle bir baktım kitaplara da o fiyatlar ne öyle. bana çok fazla geldi. modüler setler falan çok pahalı. cep kitapları falan var konu anlatımlı, onlardan alıp soru çözme için de yaprak testlerden mi alsam acaba yeterli olur mu?

selam canım.
data yediikim pegem fem iyidir.
fiyatlar evet biraz pahalı ama biraz araştırınca ucuza da birçok kitap bulmak mümkün.:34:

eklerim tabi kızcem katılmak isteyenleri toplayalım gerisi kolay:10:

cnm çok güzel düşünmüşsünüz..beni de yazın listeye...4444 salatı tefriciye okuma fikri de güzel..

hocam eğitimde yediiklim modüler eğitim seti, gk-gy data öneriyoruz genelde..buraya kaynak yazmaktan da fenalık geldi ama yardımcı olmak istedim..şahsi bişey değil size karşı ama gelen kaynak sorup gidiyor..kolay gelsin

kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?

oyy oyy hamiş zümrem benim..hoşgeldin..daha geçmemiş grip..cnm hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama sütün içine toz zencefil katıp içince öksürüğü alıyor..gece yatarkende ayağının altına viks sür çorap giy öyle yat..o da gece rahat uyumanı sağlar..bal da iyi gelir öksürüğe bizim cimcimeyi balla iyileştirdik valla..

canım çok geçmiş olsun :16:
balla zencefil iyi gelir kuzum:34:

cnm çok güzel düşünmüşsünüz..beni de yazın listeye...4444 salatı tefriciye okuma fikri de güzel..

hocam eğitimde yediiklim modüler eğitim seti, gk-gy data öneriyoruz genelde..buraya kaynak yazmaktan da fenalık geldi ama yardımcı olmak istedim..şahsi bişey değil size karşı ama gelen kaynak sorup gidiyor..kolay gelsin

oyy oyy hamiş zümrem benim..hoşgeldin..daha geçmemiş grip..cnm hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama sütün içine toz zencefil katıp içince öksürüğü alıyor..gece yatarkende ayağının altına viks sür çorap giy öyle yat..o da gece rahat uyumanı sağlar..bal da iyi gelir öksürüğe bizim cimcimeyi balla iyileştirdik valla..

tamam canım seni de yazayım :10:
yalnız tefriciye toplamda 1 kez okumuş olacagız hepimiz için ayrı dua edeceğiz öyle oluyor mu:26:
ben onun 1 duaya karşılık geldiğini biliyordum :44:

Son düzenleme:

tamam canım seni de yazayım :10:
yalnız tefriciye toplamda 1 kez okumuş olacagız hepimiz için ayrı dua edeceğiz öyle oluyor mu:26:
ben onun 1 duaya karşılık geldiğini biliyordum :44:

tatlım toplamda 4444 tane okuyup herkesi kapsayan bi dua da olabilir..önemli olan niyet ama bi bilene soralım derim..

şimdilik susuyorum monam. çünkü konuşunca bana küsüyo, günlerce konuşmuyo. aynı evin içinde küslük olunca da ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. peygamber efendimiz küslük ıslak mendilin kuruması kadar olmalı demiş, ama Allah korkusu yok ki adamın.
ben iyi kötü ayaklarımın üstünde durduğum günün daha dakikasında ona öyle bi ağzımı açıcam ki, ondan sonra da çekip gidicem bu evden.

hay Allah ya, neden gitti acaba :50:

inşallah canım

malesef canım, başka çaremiz yok çünkü. şu sınav hayırlısıyla bi geçsin de.. ondan sonra bakıcaz bi şekilde çaremize

kıyamam canım benim yaa, neden öyle yapıyolar ki :26: gelinle aranızda bi anlaşmazlık da yok anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda iyisi mi sen sus canım, he de geç. hele bi kendi ayaklarımızın üstünde durcağımız günler gelsin, o zaman her şey değişicek canım

renginammmm :25: çok çok üzüldüm arkadaşım.. :50: çok geçmiş olsun, inşallah bi daha aynısını yaşamazsın. bu sınav ne hale getirdi bizi ya, her şeyin başı sağlık, bunu bile unutturuyo bazen. kararın ne olursa olsun sana destek oluruz kuzum. yerine koyuyorum kendimi.. bilemiyorum napardım, ama sanırım bi hayli istesem de ders çalışamazdım :50:

o da alsın oğlunu karşısına, o da konuşsun oğluyla. ama bugüne kadar onların konuştukları tek konu para ve maç oldu. tek söylediği ''para lazım mı'' ''fenerbahçeye bilmem kim transfer olmuş'' tek konuştukları bu. hiçbi zaman baba-oğul ilişkileri olmadı ve bunun sorumlusu da kendisi. ne ekersen onu biçersin :ssz: ahh cloşum, Allahtan sabır diliyorum şu sınava kadar, ondan sonra çekip gidicem vallahi

öyle yapıyorum artık canım napayım. memlekete fazla gelmemeye gayret ediyorum.

hepsini yapıyorumda canım gittikçe agırlaşıyo ya gece öksürükten uyku yok :14:

canım çok geçmiş olsun :16:
balla zencefil iyi gelir kuzum:34:
saol kuzum yaparım :48:

Back
X