• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
" Hım, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım. "
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş.
Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, kafasında iki tel saç kalmış.
" Hım. " demiş, " bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yamış, harika bir gün geçirmiş.
Bir ertesi gün yine kalkmış, aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
" Tamam, tamam. “ demiş. “ artık bugün atkuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Daha bir ertesi gün aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış.
" Wow! " diye bağırmış. " Bugün saç derdim yok. "
Bakış açısı her şeydir. Gerektiğinden kibar ol. Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa: Cömertçe sev, yürekten düşün sevdiklerini...

facede gördüm çok hoşuma gitti :101:

fazla pollaynacılık be kuzum :ssz:
en azından ben böyle davranamam :26:

Son düzenleme:

aa deme öyle bak kadıncağız ne güzel gelininin ayakları üşümesin diye cicişler örüyor :12:
öyle yapıcam balım :31:

evet kuzum olabildiğince geç tanışmak istiyorum. neyse ki uçuğum da hala geçmedi :27: annem de diyo oğulları seni uçuğunla da beğeniyo, onlar beğenmese nolcak diyo :37: uçuk bahane annem şahane :27:
morim noldu sizin iş, gelişmelerden haberdar et bizi kuzum. :29:

öyle yapıyorum zaten kuzum. ya bi kere makyaj kutusu almıştık onurla. o akşam yengesi de onlardaymış, demiş ki bunların çelikleri de vardı, bu biraz kalitesiz olmuş demiş. onur da biz ailelerimizi zor durumda bırakmamak için uygun şeyler alıyoruz demiş. ama ben yengesinin öyle demesine çok bozuldum. gittim o kutuyu geri verdim. sonra gittik başka yerden sandıkla makyaj kutusu 2 li olan bi set aldık. bu daha güzeldi tabii ki, ama gerek yoktu bence. sonra o gece onurun annesi aradı beni, diğeri de güzeldi ama bu daha kaliteli daha güzel kızım dedi. sanırım bu aldıklarımızın hepsi bohçada gözükcek ya, kadın da, elalem kalitesiz almışsın gelinine demesin diye herhalde yine iyi bişeyler almamı istiyo. çeyiz olsa hiç problem değil, nasılsa eve konulcak alınanlar. ama bunda bohçaya konulcak. bizim buralarda da konu komşu bohçayı görmeye geliyo, öyle bi adet var. herhalde annesi o yüzden de kaliteli olsun diyo.
linenstekini de reklamlarda görmüş kaynanam. hemen aklıma reklam geldi. reklamda 9.90 tl taksitle diyodu. :30: kıza dedim, bize 9.90 taksitle olanları göster dedim. onlardan aldım. :1: çok teteneğim bu konularda. bi atlatsam nişanı çok rahatlıcam :ssz:

canım kusura bakma ama onurun yengesi çok itici geldi bana.. Beğenmediysen bile karşındaki insanın şevkini kırma zaten sana alınmıyor.. tamam belki senin de beğendiklerin vardı ama herşeyi planlayıp ona göre alışveriş yapıyorsunuz siz kalkıp bunun daha da kalitelileri vardı demesi bilmiyorum yavrum bana çok itici geldi..

bizi sormuşsun canım dur altta anlatacağım..

sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere:1::ssz:

hayırlısı be kızçem...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız dün bilgisayarı salona koydum sonrada almaya erindiğim için nete giremedim.. Bunun için kusuruma bakmayın..:16:

küçük bey o gece mesaj attı ama özür falan dilemedi bende soğuk davrandım.. sonra dayanamadı zaten aframa uyudu.. Dünde öğlen bi nasıl olduğumu sordu tabi ben yine soğuk daha sonra gece 12.30' a kadar yazmadı ben de yazmadım.. gece yazdı durumu farketmiş heralde duvarlarını yıktı ve gönlümü aldı aklı başına gelmiş sanırım.. Şuan şükür iyiyiz.. Hatta bu gün deneme yaptım yapamadığın matematik sorularına gece müsait olursan arayayım birlikte çözelim dedi.. Ha bu arada bende ona erkeklere baktığımı takıldığımı söyledim bozuldu ondan sonra yaptığını anlayıp duvarlarını yıktı :1::1:

:nazar:Dün vatandaşlıktan idareyi bitirdim soru çözdüm..
Bu gün de sadece deneme yaptım deneme sonucum iyi değildi ama :2: Fem tg 1'i yaptım.. Matematikte fena çuvalladım birde coğrafya da :(

yikama canim kir hepsini bosver.

dislerini de fircalama yarin yaparsin.

sana kotu polyanna lazim. :1:

kırsam annem de beni kırar
dişler de zati yapma diş fırcalamasam olmaz :9:

gel de polyana ol babasını satim ya :27:

Back
X