• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlar 2 gündür peoblemlerden pek giremiyorum ama dualarımı okuyorum. Bugün monaya başladım.

Yarın deneme sınavım varmış, bugün tarih tekrarı yapacağım. İlk deneme üzerinden baya geçti, konuları ilerlettim ondan sonra. İnşallah netlerim de yükselirde moral bulurum.

selam güzellerim :16:

clamim öyle mi diyorsun o zaman Kuranı da dilim döndüğünce okuyayım inşallah :10:

bu arada gözümde canlandırdım da senin cimcimeyi ısırırım ben elime geçmesin :9:
bu yaşlar zaten soru sorma, merak etme yaşları dilini durdurmazsın tavşanın :9: yerim onu :38:

merak etme ben bol bol mıncırıyorum..senin yerine de öperim ablası..

atanmadan evlilikte çocukta çok korkutuyor gözümü:ssz: hiç kolay görünmüyor burdan:26:

cnm..zorlukları da var ama sevgileride bambaşka..sınava dayanarak beklesen bu seferde hayatı kaçırıyorsun..

monuşum bugün cumayken :48:
100 selavat
100 Ya Kerim
150 Ya Gaffur
3 Ayetel Kürsi
150 Ya Muhsi
40 İhlas
Amenerrasulu
300 Ya Kadir
150 Ya Kuddüs
100 Ya Rahman okudum fındıgım dua da ettim
yarında namaz dualarına devam ederim kuzum. cumayken bunları önceden okumak istedim :16:

Son düzenleme:
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 ihlas suresi okudum monama şimdilik :16::16:

kızlar 2 gündür peoblemlerden pek giremiyorum ama dualarımı okuyorum. Bugün monaya başladım.

Yarın deneme sınavım varmış, bugün tarih tekrarı yapacağım. İlk deneme üzerinden baya geçti, konuları ilerlettim ondan sonra. İnşallah netlerim de yükselirde moral bulurum.

monuşum bugün cumayken :48:
100 selavat
100 Ya Kerim
150 Ya Gaffur
3 Ayetel Kürsi
150 Ya Muhsi
40 İhlas
Amenerrasulu
300 Ya Kadir
150 Ya Kuddüs
100 Ya Rahman okudum fındıgım dua da ettim
yarında namaz dualarına devam ederim kuzum. cumayken bunları önceden okumak istedim :16:

Ben çok mahcup oldum ve çok mutlu oldum.:14::14:

Ben size esma çekememiştim sadece Kuran okuyabilmiştim,hakkınızı helal edin.Çok teşekkür ederim.:16::16:

Ben çok mahcup oldum ve çok mutlu oldum.:14::14:

Ben size esma çekememiştim sadece Kuran okuyabilmiştim,hakkınızı helal edin.Çok teşekkür ederim.:16::16:

kuzum Kuran az bir şey mi sanki :34:
hem Allah'ın hangi duayı kabul edeceğini blemeyiz belki namazda ettiğimz bir duaya cevap verir Rabbim
herkes içinden geleni okusun :16:

kuzum Kuran az bir şey mi sanki :34:
hem Allah'ın hangi duayı kabul edeceğini blemeyiz belki namazda ettiğimz bir duaya cevap verir Rabbim
herkes içinden geleni okusun :16:

Annem de konuşmaya başladı benle.:1::1:

Ne bileyim kuzum böyle görünce öyle üzüldüm bi...Amin inşallah.:16::16:

aaa evet anneni de dua ederken araya sıkıştırdım ben :1: kızlar da etmiştir :21:

bunun dışında dua listesine katılan herkes ediyordur inşallah ya gerçi zorla ettiremeyiz ama
normalde 13 kişiyiz ve o kadar da dua toplanıyordur umarım unutmasınlar diye hatırlatıyorum sürekli :26:

Son düzenleme:

aaa evet anneni de dua ederken araya sıkıştırdım ben :1: kızlar da etmiştir :21:

bunun dışında dua listesine katılan herkes ediyordur inşallah ya gerçi zorla ettiremeyiz ama
normalde 13 kişiyiz ve o kadar da dua toplanıyordur umarım unutmasınlar diye hatırlatıyorum sürekli :26:

Yok kuzum ya bizim topikimiz eder.:16: Niloş rüyasında etmiş baksana.:27::1:

Benim vatandaşlık videosu vardı,onu bitireyim.:37:

inşalllah çooook iyi geçer denemen safranım :16::16:

annenle konuşmanıza çok sevindim kuzum :48:
yarın sevdiceğinle bol bol hasret gider monam :69:

:9::9::9: $1236953_514223855329971_1955032990_n.webp

daha öncede görmüştüm ama tekrar okuyunca içim bi aydınlandı :39:

Monam annene takılma diyeceğim ama anne nasıl takılmayacaksın :50: inşallah bu durumları çarçabuk aşarsınız tatlım.. barışmanıza ve konuşmanıza çok sevindim canım..

Rengina sen ne yaptın enişteyle kuzum?

Su geçmiş olsun kuzum..

Sarfanım denemende başarılar dilerim..

:nazar:canlarım hemen raporumu vereyim inşallah bu gün Çtd ye son noktayı koyacağım.. Küreselleşen dünyadan çok az bi yerim kaldı yarın kurs olduğu için kursiyerlere anlatacağım konuya bakmak için nete girdim.. Yarının hazırlığını bitirdiğim an çtd den kalan yeri bitirip soruları çözeceğim..:nazar:

Monam duanı yarın yazacağım..:16:

Son düzenleme:
daha öncede görmüştüm ama tekrar okuyunca içim bi aydınlandı :39:

Monam annene takılma diyeceğim ama anne nasıl takılmayacaksın :50: inşallah bu durumları çarçabuk aşarsınız tatlım.. barışmanıza ve konuşmanıza çok sevindim canım..

Rengina sen ne yaptın enişteyle kuzum?

Su geçmiş olsun kuzum..

Sarfanım denemende başarılar dilerim..

:nazar:canlarım hemen raporumu vereyim inşallah bu gün Çtd ye son noktayı koyacağım.. Küreselleşen dünyadan çok az bi yerim kaldı yarın kurs olduğu için kursiyerlere anlatacağım konuya bakmak için nete girdim.. Yarının hazırlığını bitirdiğim an çtd den kalan yeri bitirip soruları çözeceğim..:nazar:

Monam duanı yarın yazacağım..:16:

Aman kuzum ne yapayım alıştım artık ben.:ssz:

monam dualarım seninle yatın tam raporumu göndereceğim:29:

Rengişim bence duayı sen yinede hatırlat kuzum herkesin önem verdiğini biliyorum ama insanlık hali unutulabilir :34:

Bugün kaynanamgil gelecekti ama işleri çıkmış gelemediler :8:

Back
X