• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

şöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı:37:

şöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı:37:

hoş geldin :3:
bölümün ne :6:

senin yaptığın arkadaşlığa sığar mı :14: çok canım çekti la şaka maka :9:

lady geldin demek naber :D

geldimm:) bi de burayı çok aradım yani şu azmi çalışma konusunda göstersem her şey bambaşka olurdu :D

walla burda destekler gazlar dualar çakralarım açıldı bidaha çıkmam burdan :21:

geldimm:) bi de burayı çok aradım yani şu azmi çalışma konusunda göstersem her şey bambaşka olurdu :D

walla burda destekler gazlar dualar çakralarım açıldı bidaha çıkmam burdan :21:

dün yada bugün bende buna benzer şey söylemiştim burda :D nette harcadığımız çabayı derse adasak ohooo :1:
bu gece fazla kaldım nette ya nedense uykum gelmedi
sen nete sürekli girer misin? niye bu saatte ayaktasın :ssz:

Benim kargo pazartesi gelecekmiş ya :5:

Kızlar bir arkadaşım mantık için video tavsiye etti. Googleye İsa Güleç yazın çıkar.

selam kızçeler :3:
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladık :27: gece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya :1: matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam

cnm sağol tavsiyen için..sedef-onur ikilisini seviyorum..komik aşıklar...bi de bu eltiden korkulur cnm, ilerde başını ağrıtmaz inş..
oyy cloşummmm :69: ben de seni seviyorum :16: hiç sorma eltiyle nişandan sonra bişeyler çıkıcak gibi geliyo. ama ben karışmam. Allahtan bizden çooookkk uzak bi memleketteler. hatta bayramlarda bile buraya gelmiyolar :1:

selam kızçeler :3:
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladık :27: gece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya :1: matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam

iyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlım :6: çalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..

Benim gelmiş bugün yokken.:16::16:

Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...:38::nazar:

oy mutlu kızçemiz gelmiş..:16: Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel :48:
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş :nazar:

Badem çizelge yapılmış?

Lady hoşgeldin :3:

Back
X