• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

gördüm kuzum o neydi öyle ya :53:
seviyesiz ne olacak :19:

bugün de vicdanlı bir konu vardı çok üzüldüm adama yaa:50:

evet kuzum ben de yazdım o konuya da konu sahibinin üzerine cok gitmişim diye avukatları taşladı beni:52:

evet kuzum ben de yazdım o konuya da konu sahibinin üzerine cok gitmişim diye avukatları taşladı beni:52:

senin yazdıklarında ne vardı ayol dibine kadar haklısın :12:

yalnız ben konunun gerçekliğine hala inanamıyorum var mı böyle adamlar :44:

senin yazdıklarında ne vardı ayol dibine kadar haklısın :12:

yalnız ben konunun gerçekliğine hala inanamıyorum var mı böyle adamlar :44:

vardır kuzum olmaz mı :ssz:
zaten genelde böyle adamlar da böyle dişli kadınlara düşüyor.:31:
sessiz de olsa neticede erkektir ama bir yerde patlak verir.:6:

tabi ki kuzum :1::1::1:
senın alan nasıl gidiyor kızcem:6:

alan kitabı almadım daha kuzum alınca diğer bilimler
kısmı var ya ordan başlıcam.bugün yarın alırım kitabı.alan tarih coğrafya genel kültürle aynı sayılır
zaten.

alan kitabı almadım daha kuzum alınca diğer bilimler
kısmı var ya ordan başlıcam.bugün yarın alırım kitabı.alan tarih coğrafya genel kültürle aynı sayılır
zaten.

tamam fındgım :38:
ben de kumpir tariflerine bakıyordum :121:
:39:

tuğbam var öyle adamlar valla gözümle görmesem inanmazdım. benim büyük halam eniştemi bütün akrabaların içinde dövmüştü:53:
genelde de hep azarlar garibimde neyini seviyosa işte çok sever. garip yani ne bileyim :31:

tamam fındgım :38:
ben de kumpir tariflerine bakıyordum :121:
:39:

canım çekti ya la :25:

tuğbam var öyle adamlar valla gözümle görmesem inanmazdım. benim büyük halam eniştemi bütün akrabaların içinde dövmüştü:53:
genelde de hep azarlar garibimde neyini seviyosa işte çok sever. garip yani ne bileyim :31:

:53::53:
ne günlere kaldık ya :ssz:

öyle valla tuğbam insan içi demeden çaktı adamın ağzının ortasına. zaten hep azarlar küfür eder adam alışmış artık çocuklarının hatrına :31:

rengo bulaşık yıkarken x factor müdür nedir ona denk geldim. adam fırçasıyla gelmiş arabesk söylüyo :53: bir de herkes beğendi onu :53:
ben seni facebookta dürttürürmüyüm vardı bide :52:

Son düzenleme:
öyle valla tuğbam insan içi demeden çaktı adamın ağzının ortasına. zaten hep azarlar küfür eder adam alışmış artık çocuklarının hatrına :31:

Allah her şeyin hayırlısını versin badem :31:

rengiş 5 dk önce 10 ziyaretçi vardı yine iyi 6 ya düşmüş :52:

Back
X