• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

benim annem bayılıyo pepeye :60: pepe tarhana içiyo :27: kıraç ın çocuğu seslendiriyomuş pepeyi :31:

cloşummm :48: çok şükür iyiyim dualarınızla :16: sen nasılsın?
çokkkkk aşırı derecede heyecanlıyımmmm :52:
yarın ailesiyle tanışıcam. :17::18::77::78:
annesine hediye olarak seccade, gül kokulu tespih, annemin boyadığı havlu ve annemin ördüğü pembe elbise şeklinde bi lif hazırladım. çiçek, tatlı vs. tanıştıktan sonra ilerde her daim götürüceğimiz şeyler olucağı için, ilk tanışmada el emeği götüreyim dedim. umarım beğenir :26:
ailesi bi dahaki aya söz istiyolar, ama ben sınavdan sonra istiyorum cloşum, o yüzden söz günümüz daha kesinleşmedi :1:

Beğenir cnm neden beğenmesin..kuzum çok sevindim senin adına..ama aileler tanışınca arkası gelir gibi düşünüyorum ben..bu arada tanışmya giderken neler giyeceksin bakalım..:31:neden soruyorum biliyomusun..bizimkiler tanışmaya geldiğinde kv beni bayağı bi süzmüştü..:18:hatta elbise ayakkabı falan almıştı hediye zevkide güzeldi Allah için..onları giydirdi baktı falan...evlendikten sonra diyor ki bi bacaklarını beğenmemiştim çok inceydi..:47:bende dedim ki kız dediğinin bacakları böyle ceylan gibi olur..:9::9::9:

kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....

cnm mutlu olmak için gayret et, enerjik insanlarla bir arada ol, dua et ..ne desem bilemedim:34:

iyi diyeyim iyi olsun kuzum daha da iyi olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin :16:
ben de regli atlattım sayılır :6:

rengoş nasılsın tatlım..:48:

regl dönemi şişkinliği ve asabiyeti var:27: onun dışında iyi şükür yürüdüm 2 km kadar bi kahve alıp çalışırım aynı:10:

sen nasılsın kalbin ruhun daha iyi mi kuzum benim:29:

hoşgeldin cupkek..

Beğenir cnm neden beğenmesin..kuzum çok sevindim senin adına..ama aileler tanışınca arkası gelir gibi düşünüyorum ben..bu arada tanışmya giderken neler giyeceksin bakalım..:31:neden soruyorum biliyomusun..bizimkiler tanışmaya geldiğinde kv beni bayağı bi süzmüştü..:18:hatta elbise ayakkabı falan almıştı hediye zevkide güzeldi Allah için..onları giydirdi baktı falan...evlendikten sonra diyor ki bi bacaklarını beğenmemiştim çok inceydi..:47:bende dedim ki kız dediğinin bacakları böyle ceylan gibi olur..:9::9::9:

cnm m

hoşgeldin cupkek..
çok şükür kuzum sen nasilsin :54:

$images.webp

şurayı renklendireyim dedim..içiniz açılsın.+++++++ enerji verir belki...

70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
50 İhlas Suresi
10 Ayetel Kursi

okudum sedefim senin için :16::16:
dün giremedim kk ya onun için şimdi yazdım kuzum :34:

Back
X