• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

asgül, morisi hoşgeldiniz kızlar..özlettiniz valla..artık düzeninizi oturttuysanız daha sık bekliyoruz tamam mı..:ssz:

ay sedefim nerelerdeydin böyle merak ettik arayı baya açtın ama döndün çok şükür..haberlerini aldık evet monadan..heyecanlı günler bekliyor desene seni..tatlı telaşlar cnm.inş herşey istediğin gibi gider..senin de asgülün de..

bende alan çalışıyordum biraz mola verdim dün bi rehavet vardı kalem oynatmadım konular yığıldı..
cloşummmmm :48: seni de çok özledim. inşallah iyi geçer, aman bir an önce geçsin bitsin, en çok nişan sonrası eve geldiğimizde bohçama bakacağım anı bekliyorum :52:
kolay gelsin çalışmalarında :16:
sedom hoş geldin kuzum her zaman bekliyoruz internetin yapıldıysa :16::16:
yine çalışmışsın hiçbir şey yapmamaktan iyidir kuzum :nazar:
seni özledim :38:

morisim daha dua tarihlerini belirlemedik başlatmadık henüz. kızları bekliyoruz herkes fikir belirtsin ve kim katılmak istiyorsa söylesin diye :31:

asgulum:48:hazırlıklarının bitmesine sevindim kuzum daha rahat calısırsın şimdi inşallah :124:
clamim bunu bilmiyordum ama bugün haber çıktı kopyadan vs haksız yere atananları işten çıkaracaklarmıs.
inşallah hak yerini bulur da hakedenler kazanır artık aminn:72:
hoşbulduk kuzuşum ben de özledim :16:
sedef geçen girdim özellike profiline baktım nerdesin diye, sonra teyzene gittiğini hatırladım. ıyıdır bazen boyle mola ders calısmayı ozleyıp sıkı çalışıyor ınsan
gy-gk netlerin gayet güzel bence, ben sınavda senin kadar yapsam uçarım :10: daha ıyısını yaparız tabi inşalah
Tanışma töreniniz inşallah çok güzel gecer. sana bir tavsiyem var, tanışma töreninde bizimkiler çok oturmuştu meyve de ikram etmiştik biz, narı önceden tane tane çıkartıp küçük kaselerde meyve tabağında meyvelerin yanında ikram etmiştik, yani misafirlere böyle yaparız zaten, onar ılk defa görmüşler kaynanam hala anlatır :52:
safranımmmm :48: tavsiyen için çok sağol kuzum. biz de öyle yaparız, tabii narı hapur hupur ısırarak kimse yiyemez o gece :9:
biz bi de kuruyemiş vermeye düşündük, karışık bi şey yaptırıp, mamalar yendikten sonra veririz dedik.
mama olarak da fırında sigara böreği, poğaça, elmalı kek, havuçlu çikolata soslu toplar, yaprak sarması. nasıl sizce kızlar fikir verir misiniz :52:
safranım bana da iyi geldi, ee çok da parlak bi görüntü değil ama zaten daha vat ve güncel bilgiler sıfır. hiç bilmiyorum. çtd ye de çalışmadım. onlarla daha artar inşallah :31: daha güzel netler senin olsun kuzumm :16:
Ahh kızçem haklıyım tabi...:50::50:

%80 evet...:51::50: Evet ben de girdim o sınava canım ama beni eğitim kastı.:ssz:

Kuzuuum.:16::16: Hayırlısı olsun hakkınızda sevindim valla.Hiç sıkma canını nasipten ötesi yok yok yok.:10: O yüzden çalışıp tevekkül edelim biz.Aneeem heyecan bin beş yüzdür sende.:27:

Yorum yok çıtırım.:25::14:
kuzummm hiç sorma, bi heyecan bi stres bi sinir :27: sürekli bi agresiflik var üstümde. bir an önce şu tanışma olsun artık :1:
sağol kuzucum, hepimiz için hayırlısı olsun :31:
sedefim hoşgeldin...
hoşbuldum bademmm :29:
iyi gidiyor şükür canım :nazar::6:

aayy nasıl özlemişim kuzum hoşgeldin :16::16:
her şey yoluna girmiş nişan tarihi belli olmuş gibi :8:
netlerine de maşallah :nazar:
hep gel artık özletme kendini sedefim :29:
ben de çok özledimmm tubişimiiiii :48: nişan tarihi belli de söz belli değil tuğbim :27: hep gelicem kısmetse
oy kızçemm özlettin kendini :16: hoşgeldin sedefimmm.. Canım hiç çalışmamaktan iyidir bak coğrafyayı halletmişsin işte.. oy oy romantiklere bak doğum gününde nişan olacakmış ama biraz kaymalı olmuş ne yapalım o kadarcıkta olsun dimi :9: netlerinin de maşallahı var :nazar:

ben denemelerin gk-gy çözüyom ama eğitimlerini canım istemiyo ya :18: daha pegem tg 1 'inde eğitimi duruyo.. bununda eğitimine bakmadım.

oy yavrum :9: benimkinin de boy 178 kilo 65 ama üniversiteye gelene kadar da spor yapmış vücudu şekilli ama bıraktığı için belli olmuyordu.
geçen yaz spora başladı anam bunda bir kas oluştu noliyyy olum dedim Allah'tan bıraktı da kasları gitti :9: yoksa bende çocuğu gibi duruyodum :9:
morisim daha da kayacak bu gidişle :1: haftasonu olcak sanırım, abisi de gelmek istiyomuş. benim doğumgünü yalan oldu :27:
nasıl gidiyo morisim :31: ben de tam tersi eğitim çözmeyi seviyorum, gygk sevmiyorum :1:
mesajı ancak görüyorum görüyor musun :1:
canım açıkcası bu yıl çok ağırdan alıyorum
doğru dürüst başladığım bişey yok
alanı okuyup hatırlayim de soru çözeyim dedim ama çok yavaş ilerliyorum
hem ücretli yapıyorum, hem hamilelik bide geçen haftaya kadar özel ders de veriyordum o yüzden hiç vaktim yoktu
inşallah enerjimin yükselmesiyle birlikte alana ağırlık vererek başlicam çalışmaya
değişik sorularımla katılırım fırsat buldukça
teşekkür ederim nazik davetiniz için
sizleri takip ediyorum arada
allah emeklerinizin karşılığını nasip etsin inşallah
ebonummmm özledik seni yahuuuu :48:
iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..

aaaa:53::53::53: yinemi..:5:

kızlar kızımın serzenişi:(yazayım da gülün)

-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..
-ama ben boyamak istemiştim.
-anne bi fikrim var..:28:mavi kalemi alayım ben...

oyy ben yirim onu yirimmmmm ne tatlı yaaa maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar: Allahım ilerde bana da nasip eder inşallah. :emir_bebek::nazar::nazar::nazar: buna eğitimde bişey deniliyodu ama tam çıkaramadım :1:

Sedefim
Menü güzel ama biraz gün menüsü gibi olmuş. Bence cesidi az ama ağır menü daha güzel olur. Kayinbaban da olacak sonucta. Sana tavsiyem
Şu böreği ( annen yapmayı bilmiyorsa normal yufka ile bir börek, buzluga böreği mesela gelmeye yakın pisirirsiniz çıtır kıtır nefis olur )
Içli kofte kızartmali (annen bilmiyorsa yine sarma da olur)
Sobiyet tatlı (bunu sen yap hazır yufkayla harika oluyor. Hem pratik hem çok lezzetli hemde şerbeti tatlının ağırlığı farklı oluyor )
İnan sadece bu ucu tabakta hem ağır durur göz kalabalıkları olmaz, hemde emek isteyen güzel yiyecekler hepsi. Ilk tanışma olduğu için zaten yemek yemeğe çekiniyor insan. Yedikleri akılda kalsin bari :)
Bunların arasında bilmediklerin varsa hangi internet sitesinden alıyorum tarif soylerim. Ve yapilisini anlatirim da.

Bir de beyaz çikolatalı chesecake var ama ilk tanışma şerbeti tatlı uyar diye düşündüm.

iyi niyetli kuzum benim..o kadar haklısın ki..hatta bugün ben yazacaktım unuttum.ne oldu dua işi, başlayalım diye..kuzum biz başlayalım eklenmek isteyen sonradan belirtir..

-anne pembe kalemini neden vermiyorsun.bak pepee kardeşiyle paylaşıyor ama sen hiç paylaşmıyorsun..paylaşmıyorsun anne...
-ama kızım sen o kalemle halıları kanepeleri boyadın..söz vermiştin boyamayacaktın..

yerim ben onun tadını :91:

cloşummmmm :48: seni de çok özledim. inşallah iyi geçer, aman bir an önce geçsin bitsin, en çok nişan sonrası eve geldiğimizde bohçama bakacağım anı bekliyorum :52:
kolay gelsin çalışmalarında :16:

hoşbulduk kuzuşum ben de özledim :16:

safranımmmm :48: tavsiyen için çok sağol kuzum. biz de öyle yaparız, tabii narı hapur hupur ısırarak kimse yiyemez o gece :9:
biz bi de kuruyemiş vermeye düşündük, karışık bi şey yaptırıp, mamalar yendikten sonra veririz dedik.
mama olarak da fırında sigara böreği, poğaça, elmalı kek, havuçlu çikolata soslu toplar, yaprak sarması. nasıl sizce kızlar fikir verir misiniz :52:
safranım bana da iyi geldi, ee çok da parlak bi görüntü değil ama zaten daha vat ve güncel bilgiler sıfır. hiç bilmiyorum. çtd ye de çalışmadım. onlarla daha artar inşallah :31: daha güzel netler senin olsun kuzumm :16:

kuzummm hiç sorma, bi heyecan bi stres bi sinir :27: sürekli bi agresiflik var üstümde. bir an önce şu tanışma olsun artık :1:
sağol kuzucum, hepimiz için hayırlısı olsun :31:

hoşbuldum bademmm :29:

ben de çok özledimmm tubişimiiiii :48: nişan tarihi belli de söz belli değil tuğbim :27: hep gelicem kısmetse

morisim daha da kayacak bu gidişle :1: haftasonu olcak sanırım, abisi de gelmek istiyomuş. benim doğumgünü yalan oldu :27:
nasıl gidiyo morisim :31: ben de tam tersi eğitim çözmeyi seviyorum, gygk sevmiyorum :1:

ebonummmm özledik seni yahuuuu :48:

oyy ben yirim onu yirimmmmm ne tatlı yaaa maşallahhhhhh :nazar::nazar::nazar: Allahım ilerde bana da nasip eder inşallah. :emir_bebek::nazar::nazar::nazar: buna eğitimde bişey deniliyodu ama tam çıkaramadım :1:

kuzum menü konusunda safranıma katılıyorum :34:
içli köfte süper olur :56:

ne akıllı ne şeker o öyle:16: bana çekmiş galiba bende hep boyarmışım :52:

Menü bence iyi.Ağır olup az olmasındansa hafif olup çok çeşit olmasından yanayım ben.Belki sevmediği şeyler üçü de.Hiç değilse çeşit fazla olunca herkes istediğini yiyebilir lokumum.

dipnot: Şu içli köfteyi oldum olası sevmedim.

yerim ben onu yaa tatlılığa bak maşallah :nazar::nazar::nazar::16::16:

Menü bence iyi.Ağır olup az olmasındansa hafif olup çok çeşit olmasından yanayım ben.Belki sevmediği şeyler üçü de.Hiç değilse çeşit fazla olunca herkes istediğini yiyebilir lokumum.

senle aynı fikirdeyim kızçem :128::128::128:

Sedefim
Menü güzel ama biraz gün menüsü gibi olmuş. Bence cesidi az ama ağır menü daha güzel olur. Kayinbaban da olacak sonucta. Sana tavsiyem
Şu böreği ( annen yapmayı bilmiyorsa normal yufka ile bir börek, buzluga böreği mesela gelmeye yakın pisirirsiniz çıtır kıtır nefis olur )
Içli kofte kızartmali (annen bilmiyorsa yine sarma da olur)
Sobiyet tatlı (bunu sen yap hazır yufkayla harika oluyor. Hem pratik hem çok lezzetli hemde şerbeti tatlının ağırlığı farklı oluyor )
İnan sadece bu ucu tabakta hem ağır durur göz kalabalıkları olmaz, hemde emek isteyen güzel yiyecekler hepsi. Ilk tanışma olduğu için zaten yemek yemeğe çekiniyor insan. Yedikleri akılda kalsin bari :)
Bunların arasında bilmediklerin varsa hangi internet sitesinden alıyorum tarif soylerim. Ve yapilisini anlatirim da.

Bir de beyaz çikolatalı chesecake var ama ilk tanışma şerbeti tatlı uyar diye düşündüm.
verdiğin fikirler için sağol safranım :16: biz de şerbetli tatlıyı düşündük ama çayın yanında ağır kaçar diye vazgeçtik. ilerde yemeğe geldiklerinde şerbetli tatlı yaparız diye düşündük. daha ağır şeyler diye, o yüzden çayın yanına hafif olsun dedik. içli köfteyi de düşündük hatta, ama ya içli köfte ya sarma olmalıydı, ikisi de bulgur ve pirinçten, benzer olucaktı. yapraklarımız da güzel bahçeden, o yüzden sarmaya karar verdik. ama böreği bi söliim anneme, sigara böreğiyle değiştirebiliriz :8:

yerim ben onun tadını :91:

kuzum menü konusunda safranıma katılıyorum :34:
içli köfte süper olur :56:
içli köfteyi ben de çok severim tuğbim :13: o zaman onu yaparsak sarmayı yapmayız, ikisi arasında bi karar vericez artık :31:

biz de çaya geldikleri için hafif şeyler olsun dedik kuzum. sonuçta yemek yiyip gelcekler. ilerde yemeğe aldığımızda daha ağır şeyler yaparız dedik. fikir için sağolasın çiçeğimm :16:
yerim ben onu yaa tatlılığa bak maşallah :nazar::nazar::nazar::16::16:

senle aynı fikirdeyim kızçem :128::128::128:

ayşegülümmm hazırlıklar nasıl gidiyo :8:

kızlar burda sabahtan beri lapa lapa kar yağıyo, her yer bembeyaz misler gibi oldu :16:

verdiğin fikirler için sağol safranım :16: biz de şerbetli tatlıyı düşündük ama çayın yanında ağır kaçar diye vazgeçtik. ilerde yemeğe geldiklerinde şerbetli tatlı yaparız diye düşündük. daha ağır şeyler diye, o yüzden çayın yanına hafif olsun dedik. içli köfteyi de düşündük hatta, ama ya içli köfte ya sarma olmalıydı, ikisi de bulgur ve pirinçten, benzer olucaktı. yapraklarımız da güzel bahçeden, o yüzden sarmaya karar verdik. ama böreği bi söliim anneme, sigara böreğiyle değiştirebiliriz :8:

içli köfteyi ben de çok severim tuğbim :13: o zaman onu yaparsak sarmayı yapmayız, ikisi arasında bi karar vericez artık :31:

biz de çaya geldikleri için hafif şeyler olsun dedik kuzum. sonuçta yemek yiyip gelcekler. ilerde yemeğe aldığımızda daha ağır şeyler yaparız dedik. fikir için sağolasın çiçeğimm :16:

ayşegülümmm hazırlıklar nasıl gidiyo :8:

kızlar burda sabahtan beri lapa lapa kar yağıyo, her yer bembeyaz misler gibi oldu :16:
hazırlıklar bitti sayılır sedefim sadece gelinlik provasıyla kına gecesinde bindallıdan başka giyeceğim elbiseyi almamız kaldı
geçen hafta çeyizlerimi götürüp eve yerleştirdik çok şükür ondan sonra rahatladım :1:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor sedefim herşey yolunda mı

Son düzenleme:
hazırlıklar bitti sayılır sedefim sadece gelinlik provasıyla kına gecesinde bindallıdan başka giyeceğim elbiseyi almamız kaldı
geçen hafta çeyizlerimi götürüp eve yerleştirdik çok şükür ondan sonra rahatladım :1:

Ne hissediyon kuzum,bekarlıkta son günlerin.:32::9:

bizede çarşamba kesin yağar. buz gibi dışarısı
bu sene edirneye hiç yağmamıştı, dün çok soğuktu burası da kuzum. ilerleyen günlerde sizin oralara da gider artık :10:
Ağzımın suyu aktı menüye,diyetteyiz ayol.:19::1::1:

Burası da soğuk ama yağmur da yok.:50:
yav sen diyeti napıcan. haftaya cumartesi gel sen bize, ben bi güzel doyurayım seni :125:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor sedefim herşey yolunda mı

:nazar::nazar::nazar: maşalah kuzum. üstünden bi yük kalkmıştır. hatta evlendikten sonra daha da rahat edersin, önceki süreç çok zor. ben şimdiden bir an önce şu nişanın bittiği ana ışınlanmak istiyorum :1:
şimdilik yolunda kuzum, ama hep kafa yormak gerekiyo. ayrıntılar çıkıyo. onu böyle mi yapsak, şöyle mi yapsak.. ben de kıyafetleri alınca çok rahatlıcam, bi tek o kaldı. ama daha bulamadım. bi de nişanda kadınlara dağıtmaya annem tepsi örtüsü boyadı. onlara kurdele alıncak. erkeklere de kavanozda kahve dağıtıcaz, onlar sipariş edilcek. bi de davetiye niyetine magnet yaptırcaz, o da sipariş edilcek. ama daha zaman var diye bunları şimdilik erteledim :31: başka da bişey kalmadı, fotoğrafçı ayarlandı, mekan tutuldu, bohçalar hazır zaten, sadece bohçalara konup süslencek, o da zaten nişana 1 hafta kala yapılır:31:

Son düzenleme:
bu topikte en son badeyle ben kalıcaz kesinleşti :52:
ışıkları biz kapatırız evde kalmış kızlar olarak :27::27:

Back
X