• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

galiba ortalığı ben karıştırdım. topikteki herkesten özürdilerim. herkese ii geceler.

canım biraz hassas bir konu o yüzden böyle oldu :26:

keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum. :(

Benim adima sorun yok. Bende cikiyorum iyi geceler.

keşke hiç yazmasaydım. glba içime atmak en güzeliymiş. ama ben herhangi birine karşı demedim. kendime diyenlere sitemimi anlatmak istemiştim. konuyu tam bilmeden atlamış oldum. :(
bade bu konularda cok hassastır ve o kadını tanımadıgı halde cok etkilenip üzülmüştü
hala da üzülür
yani sen kimseye yönelik demedin ama öyle yazınca tabi darıldı o da :26:
Benim adima sorun yok. Bende cikiyorum iyi geceler.

iyi geceler canım :26:

ya ben topiğimi böyle görmeye alışık değilim kızlar lütfen valla ben de kırılıyorum

Hoş geldin bu arada...:16::29:

Amaan hayırlısı be.Aç mezarı yok,genç mezarı var.Geberip gitcez stresten.:14:

Sanki ben farklıyım.:27::27: Fransızcayı çok severim ben.:16:
hosbulduk:34:
üff sorma valla sırtımda dağ gibi duruyor namıssızlar :9:

aman girme buram buram ban kokuyor o konu :27:
yok bebekim daha bakmadım kitaba şu kafamın devrelerini biraz düzeltip çalışacagım inşallah :6:
herkes bır amaaanla gıdıyor:52::52:
kızlar rejim yapanlar daha doğrusu:1:

kahvaltınızda hafif limon sıkılmış maydanoz tüketin bolca ama tuz dökmeyin bende işe yaradı hızlandırıyor işi

bide bi tabağınız olsun içinde kuru üzüm,kaysı,ceviz,kavrulmamış badem mideniz kazındıkça bi tane atın ağzınıza

bi ara iyi sıktımda sonra dağıldım şimdi tekrar topluyorum bırakmam artık ipin ucunu:32:

yürüyüşe devam tabi:4:

ben 87 kgdan 64 e dusmustum evlenınce 72 ye cıktım tekrar
zayıflamam gerek ama bırde yapabılsem

gunaydın
saglıklı mutlu verımlı bır gun olsun ıns
kahvaltımı yapıp cıkcam evden ıns
kursum var bugun
geldıgımde gorusuruz:16:

Bilmiyorum kuzum belki dediğin gibi hocalar farklı yorumluyordur.Belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylere inanırım ve olmasından da korkarım.:18:O yüzden ben Salat-ı tefriciye okumaktan çekiniyorum.

Ben de öptüm benim güzel hamişim.:54:Kendine iyi bak sen iki canlısın e mi kuzum?:16::34:Yeğenini de öptüm çoook çook.:54:

Nilkon'um ben senin bugünkü duanı yaptım.Senin için 100 Ya Kadir çektim.Allah kabul etsin inşallah.:16:Kuzum yarınki duanı da gece 12'den sonra yapsam senin için sorun olur mu?Yarın misafirlerimiz olacak.O yüzden bu gece 12'den sonra okuyayım diyorum senin için sakıncası yoksa.

Kuzular ben artık çıkayım da :10: gelişim sorularımı çözeyim.:6:Vakit bulursam gece de gelirim inşallah.:16:
rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki
yeğenini öp kuzum yerime :16::16:
öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu :9:

Nilim sana 1000 Ya Şafi,
870 Ya Kadir,
250 tane de La ilahe illallah çektim :16:
namazlarımda da dua ettim, yarın da devam edeceğim dualarıma inşallah
Rabbim tüm sıkıntılarını geçirsin tez zamanda aminnn :48:
canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükür :34: Allah razı olsun canım amin :48:

Ben de okudum...:16::16::16:
:48:Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben :27::9::1: yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat :32::15::42:

GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzz:35::17: ne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla:51:

Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beni :19::19::43::43:inşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....

Hani anlatmıştım ya bir kadınının öldüğüne şahit oldum diye...
İşte nette o kadının kızına denk geldim. Olayın olduğu tarih Kasımın başıydı.
Ama kız ne bileyim hiç o acıyı yaşar gibi değil bilemedim
O günden 2 sonra kız baya paylaşım yapmış yani
Hani hatırlamak istemiyo vs vs desem öyle de değil
Bilmiyorum neden garip geldi bana :26:

Hacım zor ölüm ya...Rabbim gecinden versin,ben hiç görmedim yakınımdan,yani ne tepki gösteririm bilemiyorum.:14::50:

rabbim kabul etsin Allah hepimizden razı olsun canım istediğin gibi yap canım olur tabiki

öpemiyorum öksürüklüyüm ya ama buldugum yerde totosuna yapıştırıyorum bi de senin için yaparım olur mu :9:

canım dualar işe yaradı dün gece daha az öksürdüm rahat uyudum biraz daha çok şükür :34: Allah razı olsun canım amin :48:

:48:Sendende Allah razı olsun monacım sana bi de ekstradan az kavga çıkarsın diye dua etcem ben :27::9::1: yakında 2 metreden fazla yaklaşmayın diye afişlerini asacaklar senin ben kendime kavgacı derdimde sen uzaktan egtmle dahi kavga ederek aştın beni üstat :32::15::42:

GÜNAYDIN GÜZELLER BU ARADA bugün rehberlik çalışıcam cumaya kadar bitirsem süper olacak bugün onun içinde dua edin kızzzzzz:35::17: ne yüzsüz oldum bende limiti sonuna kadar kullanıyom valla:51:

Yaa ama napiyim ya.:14: Ben gerçekten iyi bir insanım ama insanlar damarıma basmaktan haz alıyor nedense.:27:

Ahahahha afiş mi ? :1: Bu çok iyiydi.:23: Üstad ha,sevdim bunu.:1:

Slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadım uzun zaman işede gelemedim ama kimse merak etmemiş beni :19::19::43::43:inşallah sizin için herşey yolundadır kızlar ....

Sucum bu konuda yaralıyım ben şahsım adına konuşayım,kimseye bir garezimiz yok.:54::54:

Sende de yolundadır inşallah.:10:

gunaydın
saglıklı mutlu verımlı bır gun olsun ıns
kahvaltımı yapıp cıkcam evden ıns
kursum var bugun
geldıgımde gorusuruz:16:
kolay gelsin görüşürüz :3:

limit kullanmak serbest :9:
valla ben de kendime kavgacı derdim ama mona hepimizi solladı :10::1:
selam canım cok geçmiş olsun :26:
ben zaten iyi değilim canım ölümden döndüm nerdeyse o yüzden kim var kim yok idrak edemiyorum şu ara kusura bakma
inşallah düzene koyarsın çalışmalarını :16:
Hacım zor ölüm ya...Rabbim gecinden versin,ben hiç görmedim yakınımdan,yani ne tepki gösteririm bilemiyorum.:14::50:

Yaa ama napiyim ya.:14: Ben gerçekten iyi bir insanım ama insanlar damarıma basmaktan haz alıyor nedense.:27:

Ahahahha afiş mi ? :1: Bu çok iyiydi.:23: Üstad ha,sevdim bunu.:1:

Sucum bu konuda yaralıyım ben şahsım adına konuşayım,kimseye bir garezimiz yok.:54::54:

Sende de yolundadır inşallah.:10:
seni sevmeyen ölsün :29:

olur tabi niloşum :9::9:
ben de okudun dua dün senin için bugün de okucam arkadaşım :34:
öksürüğünün azalmasına çok sevindim:16::16:

geçmiş olsun canım:16:
sucum bazen ben de uzun zaman giremiyorum topiğe buradaki arkadaşlar
buraya bir şey yazmasalar da ben onların beni düşündüğünü biliyorum.Zorlu bir süreçten geçiyoruz
inan kimsede kafa kalmadı kuzum kasıtlı bir şey değil yani:34:

canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin ol
kolay gelsin görüşürüz :3:

limit kullanmak serbest :9:
valla ben de kendime kavgacı derdim ama mona hepimizi solladı :10::1:

selam canım cok geçmiş olsun :26:
ben zaten iyi değilim canım ölümden döndüm nerdeyse o yüzden kim var kim yok idrak edemiyorum şu ara kusura bakma
inşallah düzene koyarsın çalışmalarını :16:

seni sevmeyen ölsün :29:
ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsun :49::9: o dürtükledikçe ben ha bire bişiyler yemekle meşgulum :39::56:
neyse canım limiti kullanayım dedimde yalan olacak sanki ders neyse akşama bakarım olmadı :68:

monanın son hedefi biz olmayalım renginam aman sus sus bizide paylarsa :53::18: (:1::9:)

canım hepimiz öyle dertlerle ugraşıyoz ki inan fark edemiyoruz geçmiş olsun kötü niyetimizden değil emin ol

ay anacım ev pislik içinde bekar evi gibiydi kocacık süpürdü bende toz al toparla sil ugraşıyorum ama içerdeki migde bulantıları ile dürtüklüyo sagolsun :49::9: o dürtükledikçe ben ha bire bişiyler yemekle meşgulum :39::56:
neyse canım limiti kullanayım dedimde yalan olacak sanki ders neyse akşama bakarım olmadı :68:

monanın son hedefi biz olmayalım renginam aman sus sus bizide paylarsa :53::18: (:1::9:)

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa :27::27::9::9:

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım:27:
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak :27:

hosbulduk:34:

herkes bır amaaanla gıdıyor:52::52:

ben 87 kgdan 64 e dusmustum evlenınce 72 ye cıktım tekrar
zayıflamam gerek ama bırde yapabılsem

ooo 23 kg süper bence,bunu yaptıysan gerisi gelir...zaten bi haftayı atlattın mı yesende mide almıyor artık:8:

nil hocam dünkü duan tamamdır bu günde sana tüm dular.Rehberliğide ekledim:9:

ben beğeni bile yapamıyorum gıcık oldum yeni tuşlara:45:yolunda değil aslında çoğumuzun canı bir şekilde yanıyor...kimi anlatabiliyor kimi içine atıyor ama çoğumuz için zor ayakta kalmak....kendi adıma kusura bakma hocam yeni yeni düzenli girmeye başladım sayfaya gözden kaçırmışım:17: iyi gelecekse anlat canım çözüm bulamam belki ama seve seve dinlerim.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin:16:

Tamam kızçem,datlı rüyalar,seviyom seni.:38::38:

kısssss bende seni seviyorum bi dalgalısın bi durgun bana birini hatırlatıyorsun:1: iyi kalpli bir hatunsun onu anladım:16:birde dünkü taytlı fotonu hayal ettimde woooo:23:

az çalışıp gelcem:10:

Ayyy aşk olsun.:14::1: Ben sevdiklerime kedi,dışarıya aslanım ayol.:23::9:

Aneeem beraber temizlik ha...:38::38:

yok yok paylamaz elimin tersiyle çarparım agzına yoksa :27::27::9::9:

ay az önce bir konu vardı hala şoktayım:27:
kadının kocası girip konuya cevap attı
hırsa bak :27:

:27::27: Hacı ben çok sardım o konuya.

ooo 23 kg süper bence,bunu yaptıysan gerisi gelir...zaten bi haftayı atlattın mı yesende mide almıyor artık:8:

nil hocam dünkü duan tamamdır bu günde sana tüm dular.Rehberliğide ekledim:9:

ben beğeni bile yapamıyorum gıcık oldum yeni tuşlara:45:yolunda değil aslında çoğumuzun canı bir şekilde yanıyor...kimi anlatabiliyor kimi içine atıyor ama çoğumuz için zor ayakta kalmak....kendi adıma kusura bakma hocam yeni yeni düzenli girmeye başladım sayfaya gözden kaçırmışım:17: iyi gelecekse anlat canım çözüm bulamam belki ama seve seve dinlerim.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin:16:

kısssss bende seni seviyorum bi dalgalısın bi durgun bana birini hatırlatıyorsun:1: iyi kalpli bir hatunsun onu anladım:16:birde dünkü taytlı fotonu hayal ettimde woooo:23:

az çalışıp gelcem:10:

:17::17: Utandımmm.

İnşallah iyi birini hatırlatıyomdur.:14::1: Ahahhaha kızçem bi ara özel albüme koyarım cidden.:23::27:

Güzel bakan güzel görür.:38:

Back
X