• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

al işte o kadar cok cizelgesi var ki hangisini koyacagını şaşırıyor :52:

+1 çok güldüm :52:

ay ben olsa hemen evlenirim morim hem hazır evde varmıs :10:
kız ne bekliyonuz daha :52:

kuzum iyide benim ki de kpss ye hazırlanıyor babası diyor ki gel benim yanımda çalış.. yok kuzum çalışsın atansın uzak uzak yerlerden ev tutalım :8:

kpss çizelgesi daha makul ya sonra çok var deyip salar malarım :52:

Rengişin yukardaki yorumuna katılıyorum :52:

bide doktorlar var yıllardır ögg geldi

valla dokorları tercih ederim bu arka sokaklar hiç inandırıcı değil
her biri bir havalarda istediğini dövüyorlar..
bir sinirleniyorlar kendi çapında sacma sapan :37:

yemin ederim bu arka sokakları bir tek babam izliyordur Türkiyede ya:27:
sırf onun için kalkmıyordur yayından :60:

ben taa lisedeyken vardı hala oynuyor dizi yaa şaka gibi.
her olayı da tak diye çözüyorlar.:37: hiçbiri ölmüyor da 30 canlı her biri ya :27:

arka sokaklarıma laf yok :60:

kuzum iyide benim ki de kpss ye hazırlanıyor babası diyor ki gel benim yanımda çalış.. yok kuzum çalışsın atansın uzak uzak yerlerden ev tutalım :8:

Rengişin yukardaki yorumuna katılıyorum :52:

hmmm bak o önemli ayrıntı:31:
ailelerden uzak olmak lazım evliliğin selameti açısından önemli :6:

morim ya ben seni cok merak ediyorum bir fotonu koysan ya albüme hemencik silersin:26:

ben arka sokakları hiç izlemedim izlememde inandırıcılığı yok maalesef vede sıkıcı

kaç tane çizelgem var sanki kızlar :D 8 ay 1 gün varken bişey yoktu ama 7 ay diyorya ( küsüratı görmüyorum:52:) tutuştum ve ortada kitaplarım yok :5:

kuzum fotolarımın hepsi açık kapalıyken hiç çekinmedim.. bende sizleri çok merak ediyorum..

arka sokaklarıma laf yok :60:
yapma bunu bana :5:
ben arka sokakları hiç izlemedim izlememde inandırıcılığı yok maalesef vede sıkıcı

kaç tane çizelgem var sanki kızlar :D 8 ay 1 gün varken bişey yoktu ama 7 ay diyorya ( küsüratı görmüyorum:52:) tutuştum ve ortada kitaplarım yok :5:

kitapsecten mi aldın kuzum faceden büyük harfle kitapsec yaz oraya kargo nonu yaz ne durumda oldugunu söylüyorlar

evet kitapseçten. bugün aradılarda bahar mıydı neydi kadının adı. pazartesi elinizde olur dedi

kuzum fotolarımın hepsi açık kapalıyken hiç çekinmedim.. bende sizleri çok merak ediyorum..

ay kızcem ne farkeder ki koyuver bir tane
ben de koyarım görürsün sileriz hemen
bade de koyar dimi badiş :6:

yalnız albüm yap yazıyor profilinde oraya özele tıkla ki sadece arkadasların görebilsin sonra koyuyorsun

hmmm bak o önemli ayrıntı:31:
ailelerden uzak olmak lazım evliliğin selameti açısından önemli :6:

morim ya ben seni cok merak ediyorum bir fotonu koysan ya albüme hemencik silersin:26:

evet kızçem önceden ailesinin yanında yani aynı şehirde istiyordu ama artık aynı bölgeyi bile istemiyor uzak olalım huzurlu olalım diyor..

feysin yokmu morisim :44:

canım feysim sahte sadece kpss grupları var.. kendi feysimi kapattım çok zaman harcıyom diye..

ay kızcem ne farkeder ki koyuver bir tane
ben de koyarım görürsün sileriz hemen
bade de koyar dimi badiş :6:

yalnız albüm yap yazıyor profilinde oraya özele tıkla ki sadece arkadasların görebilsin sonra koyuyorsun

tamam canım hemen bakıyorum..

kuzum benim kıyamam yaa :50: sen de bendensin demek. benimki de askere gitmeden nişan olsun diyor da işte keşke gelecegi görebilseydik :ssz:

kuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..

he kuzum biz hep bekleyek ya :ssz:

Badem Hayırlı olsun kızçem..

Olalım Mona ya rengiş haklı o kadar bekledik azıcık da biz koca delisi olalım ama onlarda hanım delisi olsunlar :52:

Hımm.:44: Aynı bela benim başımda da vardı.Everme mevzusu...:19:Yengesinin bilmem kimi...:ssz:

Karşılıklı deli olalım.:16::27:

yemin ederim bu arka sokakları bir tek babam izliyordur Türkiyede ya:27:
sırf onun için kalkmıyordur yayından :60:

ben taa lisedeyken vardı hala oynuyor dizi yaa şaka gibi.
her olayı da tak diye çözüyorlar.:37: hiçbiri ölmüyor da 30 canlı her biri ya :27:

Yok hacı babaannem de izliyor benim.:1:

rengo hızlı resime yüklemene gerek yok kız facede resmini yeni sekmede aç o linki gönder morisiye

Back
X