• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

:1::1::1: $1797364_581891908556010_1372069472_n.webp

asgulum hayırlı olsun tarihinz benim elimde olsa bende bir an önce evlenırdım :31:

asgulum aynen öyle huzurun olur en azindan
tugbım ben seni yersem görürsün :54: :1: telden alıntı zor oluyor kızlar y :27:

noldu kızçem niye kıyamet koptu :ssz:

Bababm bugün evdeydi.:ssz: Annem de belinden rahatsız arada yokluyo ağrıları...

Sabah mızmızlandı işte biraz,babam surat yaptı.''Bi gün evde kalıyom hep böyle yapıyon vs...''

Kahvaltı da gün de zehir oldu.Çatır çatır kavga ettiler...:ssz: Sanki keyfinden ağrıyo kadının beli.:19:

Sabah mızmızlandı işte biraz,babam surat yaptı.''Bi gün evde kalıyom hep böyle yapıyon vs...''

Kahvaltı da gün de zehir oldu.Çatır çatır kavga ettiler...:ssz: Sanki keyfinden ağrıyo kadının beli.:19:

barısırlar kuzum boşver
:31:

barısırlar kuzum boşver
:31:

Annem de evlen de gör işte dedi bana.:27::1:

Ayy kuzum bugün bir rüya gördüm.:14: Kan testi yapıyorlar,hamileymişim.:49: Kürtaj olmak istiyorum.:30: Doktorum da geçen yılki öğretmenlerimden biri.:51: ''Benle evlen bir ay içinde,çocuğun benden olduğunu söyleriz.''diyordu.:50::50:

Ay çok kötüydü.:14::14:

Ayy kuzum bugün bir rüya gördüm.:14: Kan testi yapıyorlar,hamileymişim.:49: Kürtaj olmak istiyorum.:30: Doktorum da geçen yılki öğretmenlerimden biri.:51: ''Benle evlen bir ay içinde,çocuğun benden olduğunu söyleriz.''diyordu.:50::50:

hayrolsun kzum kötü rüyayı anlatma
3 defa sol omzuna tükürmek gerekiyormuş.

benimki de anneme yemeği çok koymuşsun hepsini yedim şimdide senin yüzünden midem rahatsızlandı diye çıkıştı
başına taş düşse annemden bilecek :ssz:

hayır olsun inşallah kuzum

psikolojinden dolayıdır kuzum ya rüya da

Ay inşallah kuzum,tabirleri rüyadan beter.:ssz: Hayrolsun.:31::31:

benimki de anneme yemeği çok koymuşsun hepsini yedim şimdide senin yüzünden midem rahatsızlandı diye çıkıştı
başına taş düşse annemden bilecek :ssz:

hayır olsun inşallah kuzum

Erkeklerin genelinde var bu...İradesi yok mu yemeyeydi...:19:

Back
X