• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ardahan bizi kabul etmiyor sevdoş :52:

rengo yer yer eğlenceli yer yer sıkıcıydı ya. bütün mahalle, eski mahalle ve akrabalar oradaydı
soru soranı öpeni kucaklayanı bitmedi. hayır ben okulu bitirsem işe girsem onlar ne kazanacak :1:
bu sorunun cevabını atanınca öğrencem inşallah :6:

atansan yine soruları bitmeyecek ki
millete görev böyle gereksiz sorular sormak. gören kendi ileri dört dörtlük ilerliyor da szi merak ediyorlar sanır :ssz:

olsun kuzucum, bak bizler kaç yaşındayız hala düzenimiz yok senin en azından hayatta amacın evladın var, eşin var
üzme kendini sakın :48:

peki o bekarların evlerinde huzur yoksa :ssz:

zaten sizde kendimi görüyorum ve çok iyi anlıyorum canlar ama aile ne yaparsa yapsın el oğlunun yaptığı kadar acı vermez inanın bana ha ben çok ciddi bişey yaşamadım eşimle şşükür ama iş değil ama özellikle evlilikle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmayın sakın aynı evde yaşamak çok farklı ve ailelerde giriyor tabii :ssz:

Son düzenleme:
zaten sizde kendimi görüyorum ve çok iyi anlıyorum canlar ama aile ne yaparsa yapsın el oğlunun yaptığı kadar acı vermez inanın bana ha ben çok ciddi bişey yaşamadım eşimle şşükür ama iş değil ama özellikle evlilikle ilgili beklentilerinizi yüksek tutmayın sakın aynı evde yaşamak çok farklı ve ailelerde giriyor tabii :ssz:

Yok ayol ne beklentisi.Erzurumun dağına gidecem zati...:27: Evlilik de ilk hafta cicim kuşum geçer,sonrası yemek bulaşık.:27:

Kv,görümce olayına girmiyom bile.:27:

beklentimiz zaten yüksek değil ki canım.
huzur olsun hayırlı evlilik olsun başka ne beklentimiz olur :31:

kimin ne yaşadıgını kimse bilmez ya. buraya şen şakrak geliyoruz ama işte.:97:

beklentimiz zaten yüksek değil ki canım.
huzur olsun hayırlı evlilik olsun başka ne beklentimiz olur :31:

kimin ne yaşadıgını kimse bilmez ya. buraya şen şakrak geliyoruz ama işte.:97:

canım yüksek derken evlenince bütün sıkıntılar bitecek diye düşünmeyin manasında diyorum bu dünyada huzur yok maalesef:43:

bu ara da kızlar elime kına sürdü teyzem avuc içim kadar bende üstüne peçete koydum sonra kız evine gidince yıkadım
bir ne göreyim sevdiceğimin baş harfi olmuş:53:
nasıl şoktayım varya çok ilginç bişey oldu :9: annem bile ağzı açık baktı :1:

canım yüksek derken evlenince bütün sıkıntılar bitecek diye düşünmeyin manasında diyorum bu dünyada huzur yok maalesef:43:

rabbim aşılmayan dertler vermesin. insanın ana babası laf etse geçip gider dediğin gibi ama eşin ve ailesinin dedikleri acıtır
bu ilk bir kaç yıl olmasa da mutlaka oluyor sanırım

rabbim aşılmayan dertler vermesin. insanın ana babası laf etse geçip gider dediğin gibi ama eşin ve ailesinin dedikleri acıtır
bu ilk bir kaç yıl olmasa da mutlaka oluyor sanırım

aynen öyle canım

ben kaçıyorum kızlar benim cadı uyanmadan uyuyayım biraz hepinize iii geceleerrr:16::16::16:

Back
X