• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

:1::1: Ayy abla çok fenasın.:9: Ya kalça gidiyor bu sefer de göbek gitmiyor.:14:
kız bende sen gibiyim :27: hamişlikte 2 kg verdim bacaklar kalçadan gitti göbiş ortada komikcene kaldı kuzum biraz daha verince göbişte gitcek emin ol

günaydın cnm..o bebikin miniş ayaklarını sevsin teyzesi..maşallah çalışmalarına da zümrem ama yorma kendini
kız zümrem eli ayagı ha bire oynuyo ultrasonda çok talı bişiy ya :49:
tatlım test sonuçlarını aldım bi sorun yok çok şükür :12:
niloş ayaklarını sıcak tut her zaman
bebeğin gazlı olmaması için bu da bir etkenmiş
ayrıca aylık rutin adet ağrıları da oluyor zaten onların da hafif geçmesi için kendini sıcak tut
oturma öyle yerlere halı da olsa güvenme

buarada topiğinize girdim iyi çalışmalar kızlar :1:
canım genelde sıcak tutuyorum da arada ayaklarım yanıyo resmen .ama gazda etkisi varsa patik giyer yazın bile onla dolaşırım :9:

kızlar az konum kaldı onlarıda bitirecem inşallah başlıyorum tekrar çalışmaya :31:

Rengom Sedef gelmiş evine ama net yokmuş,açılınca gelecekmiş.Duaya da katılacak.:16: Burada olmadığı zamanlarda da dualarınızı okumuş.:12:

rengişim ben geçenki dua etkinliğinde hakkıyla yerine getiremedim o nedenle bu seferlik o listedeki arkadaşlara okucam bi daha ki sefere katılırım inş.

Rengom Sedef gelmiş evine ama net yokmuş,açılınca gelecekmiş.Duaya da katılacak.:16: Burada olmadığı zamanlarda da dualarınızı okumuş.:12:
tamam kuzum. ders çalışabiliyor dimi sedef :26:
rengişim ben geçenki dua etkinliğinde hakkıyla yerine getiremedim o nedenle bu seferlik o listedeki arkadaşlara okucam bi daha ki sefere katılırım inş.

tamam canım nasıl istersen :54:

kızlar alan sınavı 20 temmuza ertelenmiş
ben sevindim daha cok zamanımız oldu 1 hafta da olsa :1::6:

ne demek kızcem :16:

Çokk sevindim bu habere:16::16: oyle çok stresli oluyor ya.
Kızlar hiç iyi değilim.
Dua listesine eklenmek istiyorum canım.
Günahlarımın örtülmesi ve günahlarımın affı için,hem dünyada hem ahirette mutluluk ve huzur için,hem bedensel hem de ruhsal şifa için,kpss yi kazanmak için istiyorum.

ben karışım problemlerini bitirdim 80 kadar soru çözdüm baya zamanımı aldı ama iyice oturttum. daha sorularım var çözücem çok zevkli konu :16:
mattan 80 çözene kadar sözelden 300 ü bulurdum heralde baya oyalıyor yahu mantık için sınavda napcaz bakalım

Son düzenleme:
canım bi de aç karnına gittim bende baya kötü oldum
blog daveti gönderdim canım kabul edersin adı tadımız tuzumuz
ettım canım cok saol
rengom, riske atmak istemedim gülüm ya.
hasret, sayısal mantıkta sorun yokta sözel mantığa başlamadım daha.:31:
ben hıc bırıne bakmdım daha:18:
günaydın cnm..o bebikin miniş ayaklarını sevsin teyzesi..maşallah çalışmalarına da zümrem ama yorma kendini

cnm sen acısını çıkartırsın sonra çalışamadığın günlerin..

cnm ben e derdim...heyelanda bol yağıştan dolayı neme doyan geçirimli yüzey eğimle birlikte kayıyor..bu nedenle yağış keesin var..bitki örtüsünün tabakanın kaymasına etkisi yok..fay hatları heyelanın olmasını kolaylaştırır ama baş sebebi değildir..benim fikrim bu yönde umarım anlatabilmişimdir.

ıns canım ya
calısmayınca ııcm hıc rahat etmıyor

Çokk sevindim bu habere:16::16: oyle çok stresli oluyor ya.
Kızlar hiç iyi değilim.
Dua listesine eklenmek istiyorum canım.
Günahlarımın örtülmesi ve günahlarımın affı için,hem dünyada hem ahirette mutluluk ve huzur için,hem bedensel hem de ruhsal şifa için,kpss yi kazanmak için istiyorum.
canım sen en başından istediğin için tekrar ekledim seni :6:

ben karışım problemlerini bitirdim 80 kadar soru çözdüm baya zamanımı aldı ama iyice oturttum. daha sorularım var çözücem çok zevkli konu :16:
mattan 80 çözene kadar sözelden 300 ü bulurdum heralde baya oyalıyor yahu mantık için sınavda napcaz bakalım
maaşallah kuzum:nazar: benim de 1 dersim kaldı şimdi çalışacagım :ssz:
Fem Coğrafya ve Tarih soru bankası çözmeden sınava girmeyin.:6:

hacı bende coğrafyası var da kolay gibi geldi :6:

kızlar başka duaya katılacak kimse yok sanırım yarın başlayalım mı ne yapalım :6:

kızlar alan sınavı 20 temmuza ertelenmiş
ben sevindim daha cok zamanımız oldu 1 hafta da olsa :1::6:

ne demek kızcem :16:

ben haziranda hepsinin yapılıp bitmesini istiyorum ya :9:
dua için bir iki gün bekleyelim istersen kuzum nete girmeyen arkadaşlar varsa diye :28:

ben haziranda hepsinin yapılıp bitmesini istiyorum ya :9:
dua için bir iki gün bekleyelim istersen kuzum nete girmeyen arkadaşlar varsa diye :28:

kuzum ya ben alandan cok korkuyorum agustos deseler öper başıma koyarım :18:
tamam bekleyelim kuzum :48:

kuzum ya ben alandan cok korkuyorum agustos deseler öper başıma koyarım :18:
tamam bekleyelim kuzum :48:

alandan tırsmayan yok zannımca :26:
aman hemen olsa da bitse kuzum ya her şey olacağına varıyo zaten :31:

Back
X