• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

alandan tırsmayan yok zannımca :26:
aman hemen olsa da bitse kuzum ya her şey olacağına varıyo zaten :31:

ne bilim kuzum aklıma hep puanların açıklandıgı gün geliyor:18: sanki süresi uzasa daha rahatlıyorum :25:

az kafamı dağıtam yeni çıkan müzikleri dinleyem dedim pişman oldum anasını satim. hangi kafayla yazılıyor o müzikler? 3 5 milyon insan dinliyor bide
ece gürsel midir nedir şarkı yapmış bide senden ötesi tanrıdır diyor
ne içiyolar acaba merak ettim :ssz::9::9::9:

az kafamı dağıtam yeni çıkan müzikleri dinleyem dedim pişman oldum anasını satim. hangi kafayla yazılıyor o müzikler? 3 5 milyon insan dinliyor bide

hahaaah :9::9: yeminle kalite kalmadı :31:

Valla hacı biz de içelim bari.:ssz: La pilatese başladım her yanım ağrıyo.:25:

ben yatıyorum kuzucuklarım iyi geceler tatlı rüyalar :103::116:

Valla hacı biz de içelim bari.:ssz: La pilatese başladım her yanım ağrıyo.:25:

yok hacı ya şirke girmek istemem :27: vaayy çıtır olacam diyosun :ssz:
bende bugün kararlaştırdım arkadaşla yürüyüşe çıkacaktık yağmur yağdığı için gidemedik. ne demişler fakir hırsızlığa soyunmuş ay akşamdan doğmuş :9:

yok hacı ya şirke girmek istemem :27: vaayy çıtır olacam diyosun :ssz:
bende bugün kararlaştırdım arkadaşla yürüyüşe çıkacaktık yağmur yağdığı için gidemedik. ne demişler fakir hırsızlığa soyunmuş ay akşamdan doğmuş :9:

Bilmiyom artık.:ssz::1: Alemsin la.:9::9: Ben zıbarayım,gözlerim yanıyo.İyi geceler.:16::16:

kızlar rapor vereyim :42:
alan çalışamadım geç uyudum mal gibi uyandım kafam almadı :ssz:maaşallah tarih 100 soru öyt 72 soru program 94 öğrenme 75 soru çözdüm :nazar:

$images.webp

Aha bizim sonumuz...:ssz::ssz:

Back
X