Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün çalıştım ama buraya yazacak değerde değil![]()
Ben de yürütme çalıştım bugün.![]()
ben de yasamanın testlerini çözdüm bugunrehberlikle ölçme calıstım
biraz da gelişim çözsem benden iyisi yok![]()
Vatandaşlık güzelmiş la.
Ölçmeye ben bu sene de bakmıyom.İyi çalışmışın ya işte.
Anneme avratlar günün kutlu olsun dedim,git şurdan be diyo.![]()
ya ne bilim işte istemeye istemeye çalıştım o yüzden kayda değer görmüyorum
ölçmeye nıye çalışmıyorsun?
Anlamıyom.![]()
hiç çalışmıyor musun istatistiğe mi çalışmıyorsun?
Baya yorucu geçti fıstığım biran önce bitsin ders çalışayım diye hherşeyi bir araya toplamıştım o da ağır geldi gözü hastanede açmıştım neyseki düzeldim hemen kuzumAsgulum hazırlıkların nasıl geçti lokumum ?![]()
İstatistiğe çalışmıyom ama o ölçek ölçme onları da karıştırıyom çok.![]()
Baya yorucu geçti fıstığım biran önce bitsin ders çalışayım diye hherşeyi bir araya toplamıştım o da ağır geldi gözü hastanede açmıştım neyseki düzeldim hemen kuzum![]()
asgulum gelinliğini aldın mı![]()
Alacağım belli oldu da kuzum provaya gidip duvağını tacını belirlemedik henüz![]()
Fotosunu çekemedik kuzum sonradan aklımıza geldi ama tekrar giyme fırsatım olmadı provada çektireceğim inşallah o zaman yollarım bitanemtamam kuzum resmi var mı peki merak ettim![]()
Fotosunu çekemedik kuzum sonradan aklımıza geldi ama tekrar giyme fırsatım olmadı provada çektireceğim inşallah o zaman yollarım bitanem![]()
Baya yorucu geçti fıstığım biran önce bitsin ders çalışayım diye hherşeyi bir araya toplamıştım o da ağır geldi gözü hastanede açmıştım neyseki düzeldim hemen kuzum![]()
öyle desene kızceben de hepsine çalışmıyorsun sandım.
ben de karıstırıyorum ya amaan![]()
Oyyy kuzum çok şükür ne güzel...Foto bekleriz.
La o değil de sen ben badeğğğ...Topiğin kız kuruları olcaz.
![]()
lan hepiniz evlenirsiniz bee ben topiğin başını beklerim![]()
lan hepiniz evlenirsiniz bee ben topiğin başını beklerim![]()