• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ne 1 0ı kız öyle bişey demedi :1: senden önce gidiyorum demişti :9:
niye ağlıyormuş.. sanırım anladı el kapısını ondandır. alışır yeaa zorla vermediler ya :ssz:

he tamam benim aklımda 1 0 nerden kaldıysa :9:
demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş
:6:

he tamam benim aklımda 1 0 nerden kaldıysa :9:
demek ki büyük konuşmamak gerekiyormuş
:6:

geçer geçer şimdi aileden ayrılma burukluğu var. zaten çalışıyordu kimseye muhtaç değildi allah var
kocasınıda ordan buldu

kaldık senle ben gene 1 litre :ssz:

geçer geçer şimdi aileden ayrılma burukluğu var. zaten çalışıyordu kimseye muhtaç değildi allah var
kocasınıda ordan buldu

kaldık senle ben gene 1 litre :ssz:

kuzum çalışsa bie 18 yaşında evilik bana tuhaf geliyor. benım 18yaşımla şu yaşım arasında cok büyük fark var çünkü.
biz senle topiğin demirbaş bekarlarıyız:27:

La ben hala Pepe izliyom,nasıl evlencem bilmiyom.:24::1:

evlenip iş başa düşünce yaparsın :1:
ben evin büyük kızı oldugum için anam zorla yaptırırdı işleri ben istemezdim ama:27:
boya badana bile yaptırırdı la evin dış duvarlarına :27:

ben evin büyük kızı oldugum için anam zorla yaptırırdı işleri ben istemezdim ama:27:

Ben de büyük kızım,yapıyom yine çok şükür ya.Bi kız evlendi bizim dersaneden soğan bile doğrayamıyomuş.:27:

Ben de büyük kızım,yapıyom yine çok şükür ya.Bi kız evlendi bizim dersaneden soğan bile doğrayamıyomuş.:27:

he yapıyorsan daha ne kız :1:
valla hiç iş yapmamış kızlar gercekten cok zorlanır evlilik baba ocagına benzemez. her iş başa düşüyor çünkü:31:

ah benim kaderdaşım :48::5: iki rüşvete badana bile yapmışlığım var evde :27:

Back
X