- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
bulcan mı kız gerçekten
Tabisi bulcam sen rahat ol

yok la daha gencizkasımda gideriz inşallah ben çanakkaleye sen artık nereyi istiyosan
benim yarın sınavım var dualarınızı bekliyorum
Kuzum 27-28inde değil miydi ?
Dualarımız seninle kuzucum

Kozlar topigi actiginizda bana da haber verin
Bu yeni siteye alisamadim göremiyorum arkadaslarimin yorumlarini
Özellikle girip konuya bakinca goruyorum
Link atıcam safranım buraya

evrene olumlu mesaj yolla
 evrene olumlu mesaj yolla 

Bir kez daha gördük ki meb kadar ş....z bir bakanlık yok..Bu arada ben tubishhh,yeni kullanıcı adım bu,zumrem sana özel mesaj attım ama gitmiyor
Bir kez daha gördük ki meb kadar ş....z bir bakanlık yok..Bu arada ben tubishhh,yeni kullanıcı adım bu,zumrem sana özel mesaj attım ama gitmiyor

Yok canımcım bende gidemiyorum malesef,kısmet artık..Sizden de çok az aldılar kuzum inan kendi branşımla beraber size de cok üzüldüm..
Yok canımcım bende gidemiyorum malesef,kısmet artık..Sizden de çok az aldılar kuzum inan kendi branşımla beraber size de cok üzüldüm..

bakalım ne edeceğum . hiç tırsmıyorum
 bakalım ne edeceğum . hiç tırsmıyorum 

tek tesellim bebeğim iyiki bu lanet sınav için onu ertelemedim bittim dediğim anda yettim dedi sanki kuzum
 tek tesellim bebeğim iyiki bu lanet sınav için onu ertelemedim bittim dediğim anda yettim dedi sanki kuzum 

amaaaann şimdi çevrede yerleşenlerin lafı yapılıyor direk ortamdan uzaklaşıyorum cııızz oluyorum resmen...
amaaaann şimdi çevrede yerleşenlerin lafı yapılıyor direk ortamdan uzaklaşıyorum cııızz oluyorum resmen... kimseyede yüzüm kalmadı...yinemi olmadı diyenlere ifrit oluyorum zaten...
kimseyede yüzüm kalmadı...yinemi olmadı diyenlere ifrit oluyorum zaten... boşver kuzum diyemiyorum bu kadar yaklaşıp da uzanamamk çok acıdır eminim...ne bileyim sabır kuzum sabır..alperen içindeki acıyı alacak merak etme..
boşver kuzum diyemiyorum bu kadar yaklaşıp da uzanamamk çok acıdır eminim...ne bileyim sabır kuzum sabır..alperen içindeki acıyı alacak merak etme..