2013 Mart Anneleri.. Hadi gelin, burada buluşalım.. Herşeyi paylaşalım..

Kızlar geçen bi konu açtım görmüşsünüzdr belki ben öğretmenim geçen kafamda bi kaşıntı başladı evvel gün duş sonrası tararken o malum yaratıklardan düştü önüme sizin anlıcanız bu yaştan sonra bitlendim ve netten okuduğum kadarıyla bit şampuanlarına kimyasal oluğu için gebelikte bebeğe zararlı denmiş. Canlar napmalıyım bi öneriniz var mı saçlarım da çok uzun kıyamıyorum kestirmeye yarın bi eczaneye danışcam artık sizin var mı bi önerinizi nolur yardımcı olun ne şans öğrencilerle içli dışlı da değildim çok pufff...

Boyatacaksin baska care yokkk. peroksit oldurur onlarrii. bende ogretmenimm. benimde basima geldiii

Merhaba arkadaslar 11 mart pzt sabah saaat 8 de spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. Normal istiyodum gece suyum geldi yeşil yeşil bebek kakasını yapmıs sabaha kadar bekledik açılma olmayınca -1cm bile- doktor daha fazla bekleyip tehlikeye atmayalım dedi ve sezaryen olduk doğum anı kolay fakat sonrası zor ve de doğumdan bile daha problem bişey göğüs ucu çatlakları var mı bi önerisi olan....

Merhaba arkadaslar 11 mart pzt sabah saaat 8 de spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. Normal istiyodum gece suyum geldi yeşil yeşil bebek kakasını yapmıs sabaha kadar bekledik açılma olmayınca -1cm bile- doktor daha fazla bekleyip tehlikeye atmayalım dedi ve sezaryen olduk doğum anı kolay fakat sonrası zor ve de doğumdan bile daha problem bişey göğüs ucu çatlakları var mı bi önerisi olan....

Once gecmis olsun,insallah en kisa zamanda iyilesirsin.bebeginde hayirli olsun.nasil durumu insallah iyidir.bende bebegimi 4 hafta once dunyaya getirdim,suyum patladi.inan normal dogumda kolay degil,hele birde kesilip dikilince.10 gun sonra anca kendime geldim.cok sukur suan iyiyiz.dun kirkimiz cikti:-)surekli emzirirsen sanirim cok gogus ucu catlagi olmuyor.ben ilk gunlerde plastik gogus ucu kullandim.ucu fazla zarar gormuyor.ben kullanmadim ama ozel kremler varmis bunun icin,deneyebilirsin.

Back
X