İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran 2013 Mart Ayı İkizler Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
İkizler Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Mart Ayı İkizler Burcu Yorumları

İkizler Burcunu Mart 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Mart 2013 İkizler Burcu Yorumu

Bu yıl bütün gezegenler ileri doğru hareketlenecekler ve bu eğilim bu ay da devam edecek. Ayın 30′una kadar gezegenlerin büyük çoğunluğu ileri harekette. Gezegenlerin bu ileri hareketi hedefleriniz doğrultusunda hızlı ilerleme kaydedeceğinizi gösteriyor. Dünyadaki olaylar ve hayatınızdaki olayların hızı artıyor.
Merkür yılda üç kez geri çekilme gösterir bu yüzden bunun etkilerini hayatınızda birçok kez yaşayacaksınız. Korkacak bir durum söz konusu değil. Bu dönem vücudunuzu, imajınızı ve aile mevzularını gözden geçirip geliştirmeye çalışacağınız bir dönem olacak.

Kariyer merkeziniz olan burcunuzun 10. evi ayın 20′sine kadar ok güçlü. Ayın sonunda kariyer hedeflerinize ulaşacaksınız ve diğer .ylere de odaklanma fırsatınız olacak. Burcunuzun 10. evinde ayın ‘ünde ortaya çıkacak olan yeni Ay kariyeriniz ile ilgili konulan ay-ınlatacak. Bu ay iş değiştirebilirsiniz ancak nerde olursanız olun bu ay kariyeriniz güçlü olacak. Başkalarına işveren İkizler bu dönemde yeni işçiler istihdam edebilirler.
Ocak ayının 22′sinden bu yana arkadaşlık sizin için önemliydi, şimdi gezegenlerin yarısı arkadaşlık merkezi olan U. evine hareket ettiğinde daha da önemli olacak. Yeni ve önemli arkadaşlarla tanışacaksınız. Sosyal çevreniz gittikçe genişleyecek. Uranüs burcunuzun 12. evine girdiğinde hâlihazırdaki arkadaşlıklarınızda bir temizleme süreci yaşayacaksınız. Bu süreç sizin suçunuz değil, bazı arkadaşlarınızın hayatındaki değişimlerin sonucu. Bu dönem sonunda birçok arkadaşlık sona erebilir.

Ayın 14′ünden 16′sma kadar pek çok romantik buluşma gerçekleşecek. Kimin peşindeyseniz onu yakalayacaksınız. Aşkı grup akti-vitelerinde bulabilirsiniz. İnternetten de romantik arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Sağlığınıza ayın 20′sine kadar biraz dikkat etmeniz gerekiyor.
Şanslı Günler: Mart 1, 2, 3, 11, 12, 20, 21, 28, 29, 30
 
X