Oğlak Burcu 23 Aralık - 20 Ocak 2013 Mart Ayı Oğlak Burcu Nuray Sayarı Yorumu

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Oğlak Burcu Mart 2013 Nuray Sayarı Burç Analizi

2013 Mart Ayı Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak Burcunu Mart 2013‘te Neler Bekliyor?

Nuray Sayarı Mart 2013 Oğlak Burcu Yorumu

Bu ay geçen ay gibi iletişim faaliyetlerine zaman ayırabileceğiniz yani uzun süredir cevap vermek istediğiniz kişilerle temasa geçeceksiniz. İlkbaharın gelmesiyle gezegenleriniz çoğu ileri hareketlerine 30 Mart tarihine kadar devam edecekler ve bu hareket de istediklerinizi yapmakta size ivme kazandıracak. Yeni projeler, 20, Mart sonrası en ideal başlama tarihlerinde olacak.

Kariyer amaçlarınız her zamanki gibi önemli olsa da bu ay dikkatinizi aileniz ve evinize çevireceksiniz. Koç aile ve evi temsil eden 4. evinize bu ay girmiş olacak. Daha önce 4. eve girmiş olan Jüpiter yanında, Uranüs, Merkür ve Güneş’te bu bölgeye girerek uzun süre kalacaklar.

Bu ay sağlığınız hala en önemli konuların başında gelmektedir. Enerjinize çok dikkat etmeniz gereken stresli dönem Uranüs’ün Koç dönencesine girmesiyle ayın 20′sinden sonra başlayacak. Bu dönem İki veya üç gezegen daha aynı dönenceyi kısa süreli olarak ziyaret edecek. Bu ay ufak şeyleri kafanıza takmayın, üzüntü, sıkıntı ve gereksiz öfkelerden uzak durun. Tüm ay boyunca kalbinize, 9 Mart’a kadar ayaklarınıza, Ayın 10′nundan sonra da dönem içinde başınız, yüzünüz ve derinize dikkat gösterin. Elinizden geldiğince enerji yükseltici faaliyetler yapın ve yorgun hissettiğinizde dinlenin. Ayın 9′ıına kadar inançlarınızı kuvvetli tutun, bol bol dua edin ve insanlardan sizin İçin dua etmelerini isteyin.

Bu ay aşk hayatınız olağan ve durgun geçecek ancak Ay’ın gösterdiği değişimle sosyal çekiminiz ayın 9 – 19′u arası çok kuvvetli olacak.

Şanslı Günler: Mart 9, 10, 18, 19, 26, 27
 
X