hangi merkezde başladın? bide ne olursa olsun karamsarlıga düşme doktoruna güven herşey için hakkında hayırlısı olsun .ben adetin ikinci günü gonalfle başladım menogonla devam ettim Rabbim herkesin kucagını doldursun![]()
ben traboznda ktü farabi hastanesinde başladım.
her tahlilimiz kontrolümüz orda yapıldığı için başka hastanelere gözüm kesmedi herşeyi baştan yaptırmaya. Bi de raporsuz maddi yönden de zor olmasın diye.
Üniversite hastaneleri için ilgilenmiyor falan diyorlar ya içim biraz şüpheli olsada ben şimdilik çokda eksik yanlarını görmedim.
Kalabalık evet ama diğer merkezlerde öyle ağzına kadar dolu.
Aşılamamı da orda yaptırmıştım. Sıran geliyo hop alıyo veriyo bekletiyo gönderiyo. Bi tek şu var doktorun değişiyo.
BEn ilk dosyamı açtırdığımdan bu yana 3 doktor imzası geçti üstünden. daha en son mesut hoca bana protokolü verdi evvelsi gün gittim cavit beyin reçetesi :)
Verecek olan Allah birinin elinden verecektir inşallah.
Bana menogon yazılmadı. Lucrine başladım bugün 4 kutu gonalf yazmışlar. cetrodite , ovitrelle. tipik aşılama ilaçları. sonradan başka ilaç eklerler mi bilmem
Bir de lucrin beni acıttı. Sabah işe gitmeden alelacele vurdum iğne yerini alkollemeden batırmışım iğneyi ay çouk gibi sızlandım.. ilk iğneden böyle olunca tırstım.
aşılama sırası gonaller böyle acıtmıyordu. Allahım yine ah demiyorum da. şu devrede bir tek sabır istiyorum allah tan.
hepimize emeklerinin karşılığını verir inşlllah