Kızlaar sanırım ilk açılışı ben yapıyorum inşallah pozitif sonucu almak ta nasip olur da uğurlu geliriz birbirimize...Dün 2. günümdü gittim doktoruma çok korktum geçen aydan kalmış kiste dönüşen yumurtamın yok olmamasından ama çok şükür kii herşry yolunda dün ilaçlarımı verdi ve ilk iğne mi akşam yaptım İNŞALLAH ALLAH'IM KUCAKLARIMIZI DOLDURUR...AMİİNNNNN...
canım hayırlı olsun tedavin. benim de kontrolüm vardı bu sabah. 2 cm ve 2,5 cm büyüklüğünde iki adet kist görüldü ultrasonda. doktorum yumurta toplama işlemine benzer bi işlemle kistleri eritmeyi önerdi. anestezi altında uygulanan basit bir işlem sanırım. kararsız olduğum için doğum kontrol hapı da yazdı. ya yarın sabah hafif bir ameliyatla kistleri alacaklar ya da 21 gün doğum kontrol hapı ile tedavi edilecek. öğleden sonra doktorumu arayıp kararımı bildirmem gerekiyor ve ben hala karar veremedim. tedavi sürecim çok uzun olmasaydı sanırım doktorum bunu önermeyecekti yani iptal edilen tedavilerim ile birlikte 6 aşılama, 2 tüp ve bir düşüğüm var. iki yıldır da aralıksız tedavi görüyorum. o yüzden kararsızım biraz. sen ne dersin canım? doktorun böyle bir ameliyat önerse kabul eder miydin? yoksa bir ay daha beklemeyi mi tercih ederdin?
Son düzenleme: