2013 mayıs anneleri paylaşım alanı

nurberra

Emanetini koru Rabbim
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
2.706
2
156
Diğer
herkese selamlar biliyorum daha çok erken ama mayıs annesi olmak istediğim için dayanamadım açtım topiği hayırlısı olsun diyorum 18 aylık bi paşam var bide sağlıklı hayırlı bi kızım olur inşallah Rabbim hayırlısını versin umarım burda yazmaya devam edebilirim :)eğer hamile kalırsam tahmini doğum tarihi 1 mayıs :)

:)))) hay allah bende baslıgı gorunce aha bırı daha hamıs bızden dedım :) ınsallah gonlune gore olur
ben hala kararsızım daha dogrusu cok emındım ama artık kararsızım hamılelıge hazırmıyım bılmıyorum calısma hayatıyla beraber ıkı cocuk nasıl olur bılemıyorum vazgecer gıbıyım hakkımızda hayırlısı
ınsallah hamıs dolu bır sayfa olur,suan ümitle bekleyen tum anne adayları hamıs olur..

:)))) hay allah bende baslıgı gorunce aha bırı daha hamıs bızden dedım :) ınsallah gonlune gore olur
ben hala kararsızım daha dogrusu cok emındım ama artık kararsızım hamılelıge hazırmıyım bılmıyorum calısma hayatıyla beraber ıkı cocuk nasıl olur bılemıyorum vazgecer gıbıyım hakkımızda hayırlısı
ınsallah hamıs dolu bır sayfa olur,suan ümitle bekleyen tum anne adayları hamıs olur..

cnm bende senişn yazdığını görünce dedim bizim topişten bi hamiş daha geldi:)

bende inanki bazen yok diyorum olmaz yapamam bazende çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşhayırlı vakitte eminim kolaylığını verir

cnm bende senişn yazdığını görünce dedim bizim topişten bi hamiş daha geldi:)

bende inanki bazen yok diyorum olmaz yapamam bazende çok istiyorum Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşhayırlı vakitte eminim kolaylığını verir

Ahhannelik gibisi var mi! Ben de acmisim ayni konuyu senden habersiz kusura bakma cnm
Insallah nurtopu gibi bidik anneleriyle dolar forum!

Ahhannelik gibisi var mi! Ben de acmisim ayni konuyu senden habersiz kusura bakma cnm
Insallah nurtopu gibi bidik anneleriyle dolar forum!

olurmu cnm bnm estağfirrullah
okudum senin topiğide:)taze anneciklersiniz maaşalah kuzuna Rabbim hepimizinkine sağlık versin bnm de 2011 şubat doğumlu oğlum var ikinciyi düşünüyorum inş bakalım mayısa kısmet olcakmı kendimde mayıs doğumluyum çok güzel biay:) rahat oldumu cnm doğum falan bnm sezeryanda ilk doğum sıcak falan değildi dimi kolaymı mayıs ayı

olurmu cnm bnm estağfirrullah
okudum senin topiğide:)taze anneciklersiniz maaşalah kuzuna Rabbim hepimizinkine sağlık versin bnm de 2011 şubat doğumlu oğlum var ikinciyi düşünüyorum inş bakalım mayısa kısmet olcakmı kendimde mayıs doğumluyum çok güzel biay:) rahat oldumu cnm doğum falan bnm sezeryanda ilk doğum sıcak falan değildi dimi kolaymı mayıs ayı

Benimde kizim sezeryanli amaarastiriyorum ikinciyi ins norml dogum yapacagim niyetim oyle
Rabbim hayirli zamanda versin ikna olursamda agustos ayi kacacak esimle ayri olacagiz eylule kalacak :) mayis annesi olamicam :(

Back
X